|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plodnost
20.12.2004 15:44:28   
naja78
vem da smo to temo že miljonkrat obdelale.ampak ravno sem prebrala,da je ženska plodna 12 ur-največ pred dvigon BT.celo samo nekaj min.ko se BT že dvigne,ali ko opazimo sluz,je to že posledica O,ki je že mimo.Če je do zanositve prišlo pa vprašanje.odgovore si lahko preberete v zdrav.nasvetih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   plodnost
20.12.2004 15:54:30   
žlička
in pol ti ulovi tistis 12 ur........groza, lahko bi imele malo vec casa na razpolago, da dirkaci nasih dragijev prispejo na cilj:)-

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   plodnost
20.12.2004 15:55:29   
saba
...zato pa so dirkači tolko bolj vzdržvljivi 3-4 dni

lp
saba

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   plodnost
20.12.2004 15:57:08   
žlička
ja, še dobro, pa včasih nas še ne uspejo ujeti, ampak vse delamo na tem:bravo:

lp

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   plodnost
20.12.2004 17:07:13   
naja78
ojla punce.ja tako naj bi bilo resnično.pa še nekaj sem prebrala,kar bo vsako razveselilo.PSIHA nima nič kaj preveč opraviti s tem,če je le pri obeh partnerjih vse ok.ker ginekolog odgovarja,da potem nebi izumili kontracepcijo proti:nosecka:.je pa res da se ne smemo obremenjevati s tem.nekaj mor biti tudi fiziološkega na tem-torej telesnega.
zdaj pa naj ujamemo ta cajt.:grrr::ups:
mah enkrat bo že.sam men gre že na živce,da kamorkol pridem,je ena noseča.učer smo se odpravl na obisk,in veš kaj sem pogruntala-kolegica je bla noseča.kako??ni ji pasala kava in čikec,pa sem jo presenetla:a si noseča??ni mogla skrit presenečenja,kako sem jo pogruntala.

pa še nekaj piše!!!vsak spolni odnos vodi do:nosecka:,torej imamo vse možnosti,da slej ko prej zagledamo:modri:ali:roza:.kajne???

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   plodnost
20.12.2004 19:00:01   
Pia73
Jaz sem verjetno že komu sitna s tem, ko non-stop poudarjam, da psiha in zanositev nimata nič skupnega!

Če so pogoji idealni pride do zanositve, sicer pa ne,... In to je to,...Kaka psiha,...

Kaj pa mladoletnice, posiljene ženske, ženske v Afriki,...

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   plodnost
20.12.2004 19:28:42   
Anitka
Pia 73 morda sem komu sitna tudi jaz, a tudi tokrat bom rekla - se strinjam s tabo in to popolnoma!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Anitka:metulj:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   plodnost
20.12.2004 22:34:23   
Sisy
zato pa je treba pridno :sloncek: že parkrat pred O, da semenčka lepo čakajo na tistih 12 ur....;)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?