plodnost (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naja78 -> plodnost (20.12.2004 15:44:28)

vem da smo to temo že miljonkrat obdelale.ampak ravno sem prebrala,da je ženska plodna 12 ur-največ pred dvigon BT.celo samo nekaj min.ko se BT že dvigne,ali ko opazimo sluz,je to že posledica O,ki je že mimo.Če je do zanositve prišlo pa vprašanje.odgovore si lahko preberete v zdrav.nasvetih.

žlička -> plodnost (20.12.2004 15:54:30)

in pol ti ulovi tistis 12 ur........groza, lahko bi imele malo vec casa na razpolago, da dirkaci nasih dragijev prispejo na cilj:)-

saba -> plodnost (20.12.2004 15:55:29)

...zato pa so dirkači tolko bolj vzdržvljivi 3-4 dni

lp
saba

žlička -> plodnost (20.12.2004 15:57:08)

ja, še dobro, pa včasih nas še ne uspejo ujeti, ampak vse delamo na tem:bravo:

lp

naja78 -> plodnost (20.12.2004 17:07:13)

ojla punce.ja tako naj bi bilo resnično.pa še nekaj sem prebrala,kar bo vsako razveselilo.PSIHA nima nič kaj preveč opraviti s tem,če je le pri obeh partnerjih vse ok.ker ginekolog odgovarja,da potem nebi izumili kontracepcijo proti:nosecka:.je pa res da se ne smemo obremenjevati s tem.nekaj mor biti tudi fiziološkega na tem-torej telesnega.
zdaj pa naj ujamemo ta cajt.:grrr::ups:
mah enkrat bo že.sam men gre že na živce,da kamorkol pridem,je ena noseča.učer smo se odpravl na obisk,in veš kaj sem pogruntala-kolegica je bla noseča.kako??ni ji pasala kava in čikec,pa sem jo presenetla:a si noseča??ni mogla skrit presenečenja,kako sem jo pogruntala.

pa še nekaj piše!!!vsak spolni odnos vodi do:nosecka:,torej imamo vse možnosti,da slej ko prej zagledamo:modri:ali:roza:.kajne???

Pia73 -> plodnost (20.12.2004 19:00:01)

Jaz sem verjetno že komu sitna s tem, ko non-stop poudarjam, da psiha in zanositev nimata nič skupnega!

Če so pogoji idealni pride do zanositve, sicer pa ne,... In to je to,...Kaka psiha,...

Kaj pa mladoletnice, posiljene ženske, ženske v Afriki,...

LP Pia73 :metulj:

Anitka -> plodnost (20.12.2004 19:28:42)

Pia 73 morda sem komu sitna tudi jaz, a tudi tokrat bom rekla - se strinjam s tabo in to popolnoma!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Anitka:metulj:

Sisy -> plodnost (20.12.2004 22:34:23)

zato pa je treba pridno :sloncek: že parkrat pred O, da semenčka lepo čakajo na tistih 12 ur....;)

Stran: [1]