|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče mleka-pomoč!
14.11.2007 13:59:05   
monika trtnik
imam deset mesecev staro punčko,do pol leta sva se polno dojili,ob pol letju je bila težka 5710,porodna teža 2950!pri 6.mesecih je lepo spprejela gosto hrano,pri tem sva se še dojili!PRI 9 1/2 pa se na noben način ni hotela dojiti,ima pa izredno rada milupine mlečne kašice,ki se mešajo iz vodo!ker naj bi dnevno pottrebovala pol litra sva poskusili več vrst adaptiranega mleka,katerega odklanja,pa se nisem vdala kar brez boja!VPRAŠALA PA BI,POSKUSILI SVA Z KAŠICAMI,KI SE MEŠAJO Z MLEKOM TE POJE POLOVICO MANJ KOT TISTE,KI SE MEŠAJO Z VODO,KATERE JE VAJENA!ker je majhne teže mi je vsaka zlica pomembna,zato me zanima ali otrok pri kašicah,ki se mesajo z vodo zaužije manj mleka kot pri tisih ki se mesajo mlekom!HVALA ZA VSAK ODGOVOR

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 14.11.2007 20:35:32 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOČE MLEKA-POMOČ!
14.11.2007 14:15:07   
lex
najbolje da prebereš na škatli koliko mleka vsebuje in si izračunaš koliko ga popije. Mogoče je pa med tistimi, ki ne marajo mleka. kaj pa z kravjim si poiskusila. Midva sva se tudi dojila in nikakor ni hotel drugega mleka kot mojega in tudi nobene kašice. razen čokolina, ki se meša z KM, tega sedaj spije tudi do 600ml na dan

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu monika trtnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2007 14:21:25   
Marogica
Pri mojem ta starejpem se je to zgodilo pri 6 mes. Ni hotel adaptiranega mleka, pa sem mu naredila s kravjim. Potem pa je šlo...in je pojedel vse.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2007 14:48:21   
Naja30
Jaz ji pri 10 mesecih sploh ne bi dajala adaptiranega.
Midve sva se nehale dojit pri 11m in sem šla kar na KM. Drugače pa če ji daš kakšen jogurt ali skuto več, bo tudi ok.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2007 15:55:56   
monika trtnik
s kravjem mlekom še nisem poiskusila,ker naj ga do enega leta ne bi dobila!DAJEM JI MLEČNE KAŠICE Z VODO ZMEŠAT,ki jih ima zelo rada!UPAM DA DOBI KAR RABI!ali bi bilo bolje da poiskusim kravjega?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2007 18:19:26   
kaya2007
jaz bi vseeno pediatra vprašala kaj meni o kravjem...

(odgovor članu monika trtnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2007 21:11:36   
Marogica
PRi nas sploh ni bilo vprašanje kravje mleko ja ali ne, pa čeprav je bil star šele 6 mes. Smo sporbali 3 različna adaptirana, pa jih enostavno ni hotel. Kravjega pa je hotel. Torej smo prešli na kravjega.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2007 21:15:08   
Naja30
monika, posvetuj se s pediatrom, čeprav oni rečejo, da do 1 leta ne. Sicer pa kot sem ti že napisala, kakšen jogurt več ji daj ali skuto in mlečne kašice in bo prav tako dobila potrebno količino.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2007 21:31:25   
Maxica
Naš enoletnik tudi ni ljubitelj mleka. Dojiti se je nehal nekak pri dobrih 7 mesecih, pa adaptiranega mleka sploh ni hotel, tako da sem si še kakšna dva meseca enkrat na dan pumpala mleko, da ga je potem v spanju pocuzal.user posted image  Drugače ni bilo šans. Mi je pa potem sestra v posvetovalnici rekla, da tak otroček rabi še nekak 500 ml mlečnih stvari na dan. Tako da sem mu potem začela dajati za zajtrk in večerjo te Milupine kašice (čeprav tudi ni bil ljubiteljuser posted image ), pa čez dan za malico bolj ali manj skutke in jogurte s sadjem. Toliko, da sva prišla na tisto količino dnevno. Je pa še zdaj podobno, mleka, ne takšnega ne drugačnega ne mara.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?