|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravcek od Boni&Lukata
19.12.2004 12:54:53   
BONI*
Hojla punce & :duda:!

Se vam samo na hitro malo javim.
Končno sem našla malo časa, da skočim na tale RR. Sem ga že ful pogrešala. In seveda vas tudi!

No, midva z Lukatom sva uredu. Po začetnih težavah smo se sedaj nekako vnesli. Problem je bil v tem, da je naš Luka zamenjal dan za noč in je bil sposoben cel dan prespati in ga je bilo (ga je še) skoraj nemogoče prebuditi za hranjenej, ponoči pa smo na veliko žurali, Luka pa je na vse pretege reniral svoje glasilke. Po navadi mi kar zaspi na dojki in ga moram ves čas drezati. No, danes smo pa uspeli prespati skoraj celo noč. Vmes sva se samo 2x podojila. Res pa je, da fantu nismo pustili veliko spati čez dan in smo ga ves čas po malem budili. Drugače je pa Luka tak cortek. Moj mali crkljivček. Pravi mali :angel:.
Mimo grede, danes je Luka star 1 teden :torta::darilo::bravo:

To bo za enkrat vse. Upam, da se mi bo kmalu spet uspelo javiti. O porodni izkušnji kdaj drugič.
Rada bi pa povedala smo še to, da sem bila z Ljubljansko porodnišnico ZELOOOO zadovoljna.
Vse osebje, od sprejemne,v porodni sobi in na oddelku je bilo zelo vredu. Pri porodu sem imela super babico, na oddelku pa so bile super sestre in tudi zdravnice, ki so bile vedno pripravljene pomagati, ne glede na uro.

Lp, Boni & Luka

PS: najlepša hvala za vse lepe želje in čestitke ob rojstvu mojega :angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.12.2004 13:08:48   
Pinja
Luka vse najboljše za 1 teden :torta: :darilo: :rozica:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2004 13:15:48   
BONI*
A ja, samo še to! Hrana v porodnišnici je pa FUJ; BLJAK, :grrr:. Vsak dan za kosilo in večerjo iste zelenjavne čorbe brez okusa. Mesa pa glih tolk, da ga z mikroskopom vidiš. Očitno tam skrbijo, da se po porodu ne bi preveč zredile oz. da bodo šle kile čimprej dol:zmeden2:.

Priporočm, da se oborožite z kupom piškotov in še česa drugega!

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2004 15:04:28   
Pikapolonica
BONI!

Lepo da si našla čas, da si se malo oglasila. No, vidim pa, da se je tudi pri tebi uresničila "napoved" - tako kot v maternici, tako v življenju. Mislim, ponoči pokonci. Mi smo tudi veliko bolj budni ponoči, kot pa podnevi in zdaj z možem načrtno poskušava Tio držati budno preko dneva, da bi ja ponoči malce spala in se malce manj jokala... Pa zaenkrat še ne deluje.

No, tudi od mene čestitke Lukcu za prvi teden :darilo: :bravo::bravo::darilo: In Tia ga lepo, lepo pozdravlja!!!!

Pa-pa, Pikapolonica :pika: in Tia

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2004 17:59:45   
Anonimen
Ooooooojlaaaaaaaaaaa!:love:

Čestitke Lukcu za 1 teden in čestitke še enkrat!!!:love::rozica::torta: Zdaj pa čimprej kakšno fotko (pa ti :pika: tut)
lp,:fis:

(odgovor članu BONI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2004 20:46:03   
Dolina
:bravo::bravo::bravo: Boni in Luka in oči! :bravo::bravo::bravo:
Pa naj Luka čim prej najde dan in vas ponoči pusti spančkat. :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2004 8:51:15   
Bejba
Hojla Boni!
Dobrodošla med presrečnimi mamicami. Ja, zgleda da je res nekaj na tem kot je rekla Pikapolonica. Naš me v trebuščku ponoči ni nikoli budil in tudi sedaj lepo spančka. Je na tri-4 ure, potem pa zaspančka. Le krčki nas dajejo čez dan (hvala bogu ponoči ne - trkam). A tudi to bo minilo.
Še enkrat čestitke vsem trem, posebej pa malemu Lukcu za 1 teden. Pa čimprej prilepi slikico.

LP; Bejba

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2004 10:27:46   
nita
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Boni, čestitke še enkrat in seveda korenjaku Luki tudi za 1 teden.:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:

L.P. Anita

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2004 12:18:54   
Lu
Čestitke za 1 teden ( no že malo več ):torta:

Aja to potem to pomeni. Če ponoči rogovili po trebuščku, potem ko prijoka na svet se ga drži isti ritem. Če je tako, ga bo moj :duda: prežural celo noč, po dnevi bomo pa spali. Ajajaj. Bomo videli.

lp Lu in :duda:
31t 6/7:love:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2004 18:05:08   
BONI*
:duda:Hojla Punce! A sem pridna? Sem si spet našla malo časa.

Moram pohvaliti našga LUkca, da je bil sedaj že dve noči zelo priden. Tudi mi se trudimo, da ga čez dan čimveč budimo in je čimdalj časa buden, potem pa ob okoli 23h nazadnje podojimo in nato spančkat. In sedaj je že 2 noči lepo spal tam nekje do 3h-4h, potem smo se spet podojili in naprej spančkanje. Samo danesje potem ponovno uspavanje malo dalj časa trajalo in je uspel spet zaspati šele okoli 6h. Bo že. Če bo šlo tako naprej, smo na dobri poti.

Lu, mislim da je res nekaj na tem, da kakršne so bile :duda: prej, bodo tudi potem. So mi pa rekli, da ima moj Luka zato ponoči svoje budno stanje, ker je bil praktično ponoči rojen (23:48) :zmeden:.
No, vsekakor je na začetku težko, potem pa je iz dneva v dan lažje.

Glede slikice je pa tako, da čakam, da naš oči kupi polnilec za baterije za digitalca, da bomo lahko še kaj slikali. Za enkrat imam na digitalcu večinoma samo slikice od poroda. Brez polnilca ponucamo par baterij za max. 5 slikic in potem so za stran, ker niti pogledati slikic več ne moremo z njimi:( Čim bomo uredili še to pomankljivost, bom izbrala eno lepo slikico za sem gor.

Zdej pa moram iti. Lačni fantki že stojijo v vrsti za mleko:)-

Pa, pa! Boni & Luka

PS: Pikapolonica, mi2 tudi lepo pozdravljava pozdravljava Tio in seveda tudi Anžeta. Ah, midva pozdravljava kar vse mamice in :angel::duda: tega sveta

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2004 19:09:57   
Pia73
Bravo Boni&Luka,.... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tisto o tem, da je takšen, ker se je rodil ponoči pa je malo za lase privlečeno. Moj je bil rojen ob 4.15 pa je ponoči spal, le jedel je zelo pogosto,...

Pa srečno mlada družinica,...:metulj::metulj::metulj:

LP Pia73

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?