BONI* -> Pozdravcek od Boni&Lukata (20.12.2004 18:05:08)
|
:duda:Hojla Punce! A sem pridna? Sem si spet našla malo časa. Moram pohvaliti našga LUkca, da je bil sedaj že dve noči zelo priden. Tudi mi se trudimo, da ga čez dan čimveč budimo in je čimdalj časa buden, potem pa ob okoli 23h nazadnje podojimo in nato spančkat. In sedaj je že 2 noči lepo spal tam nekje do 3h-4h, potem smo se spet podojili in naprej spančkanje. Samo danesje potem ponovno uspavanje malo dalj časa trajalo in je uspel spet zaspati šele okoli 6h. Bo že. Če bo šlo tako naprej, smo na dobri poti. Lu, mislim da je res nekaj na tem, da kakršne so bile :duda: prej, bodo tudi potem. So mi pa rekli, da ima moj Luka zato ponoči svoje budno stanje, ker je bil praktično ponoči rojen (23:48) :zmeden:. No, vsekakor je na začetku težko, potem pa je iz dneva v dan lažje. Glede slikice je pa tako, da čakam, da naš oči kupi polnilec za baterije za digitalca, da bomo lahko še kaj slikali. Za enkrat imam na digitalcu večinoma samo slikice od poroda. Brez polnilca ponucamo par baterij za max. 5 slikic in potem so za stran, ker niti pogledati slikic več ne moremo z njimi:( Čim bomo uredili še to pomankljivost, bom izbrala eno lepo slikico za sem gor. Zdej pa moram iti. Lačni fantki že stojijo v vrsti za mleko:)- Pa, pa! Boni & Luka PS: Pikapolonica, mi2 tudi lepo pozdravljava pozdravljava Tio in seveda tudi Anžeta. Ah, midva pozdravljava kar vse mamice in :angel::duda: tega sveta
|
|
|
|