|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
18.12.2004 23:33:22   
Anonimen
Ojla :nosecka:, kje se skrivate?

Pol vas je že mamic, vam je mal opravičeno:)

Jaz sem danes spekla piškotke za v ponedeljek:) (če katera od vas še ne ve: ob 16:30 najverjetneje kolosej, ker nas bo več kot 15!!!), pa marmelado skuhala z mami za novoletna darila....pa darila za RRjevke zavila:)

Zdej pa mal RRjam...:)

Oglaste se kaj!

lp;:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 1
18.12.2004 23:55:21   
Pinja
Fish, jst sem sicer tuki, ampak ostale verjetno že spijo. Ne vem, se mi zdi da tale tema mal izumira, kaj praviš. Ni več tolk zanimanja k je blo včasih :((! Vidim, da si delala marmelado, a bi mi dala recept, da jo še sama probam skuhat. Sej ni treba prov dolg za šporgetom stata a ne, k nisem glih ze te štose več. Pa kokr sem štorasta, se z trebuhom obvezno na vroč pisker naslonim :)-! Še zmer včasih pozabim da ga mam :ups:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2004 23:57:00   
Anonimen
Ja, pol jih je že mamic, pol je pa mal manj odziva:zmeden:

Recept: 3kg pomaranč, 1kg jabolk, 3kg sladkorja, 1 limona in želir:)
Samo pazi da pomarančam čimveč tistga belga odstraniš, ker je grenko:( Jah, nama z mami je marmelada vzela cca 1,5h!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2004 0:04:38   
Pinja
No tolk bom pa že zdržala. Se bom vmes mal vsedla :)-! V kakšnem vrstnem redu pa tole skup zmečeš? Sem za take kuharije mal štorasta, se še nikol nisem spravla sama delat :ups:! A jabolka naribaš al narežeš? Pomaranče pa... :ups: :ups: :ups:?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2004 0:08:06   
Anonimen
Hmm...:) Pomaranče narežeš na ejhne kocke, jabolka pa boljš da naribaš (midve sva jih pol pasirale s paličnim) pa daš to v en lonec pa na plin pa postopoma cukr dodajaš. Aja, jabolka pokapaš z limonim sokom (oz preliješ) in to kuhaš do vretja. Ko vre moraš pobirat dol peno in če je preredko daš še mal želira. In pol v tople kozarce, lohk daš mal kapljic ruma pol na vrh kozarca al pa rezino limone in zapreš z alkoholiziranim pokrovom:) To je po mojem opazovanju dones:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2004 0:12:11   
Pinja
Bom sprobala drug teden en dan, k jutr verjetno ne bom mela časa, bom mojga po zadnjih nakupih gnala. Bom pa sporočila kako je šlo. Je pa fajn ideja za darilo, k sem bolj plonk z dnarjem :((!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2004 20:32:17   
Dolina
Ej, to pa ni fer! Jz tam veselo pišem, pa je sploh katera od vaju prebrala???? :(
Ribica, da se ti da zdele marmelado kuhat? :zmeden: Jaz sem pa danes tisti sadni kruh spekla, mmmmmmm :sloncek::sloncek: kok je dobr! :bravo: Ribica za recept, pa še čist lahko ga je narest. :bravo: :)
Aja, Pinja, še za mene mal marmelade skuhi...:)- (ne me resno jemat ;))
Pa vidim, da imaš novo slikco. :bravo:

Men se dons skoz peha ta meso... To je čist za znoret. Od kar sem noseča, se mi skoz peha, pa če samo eno mandarino pojem. :grrr: Si grem že mal na živce. Dons se tud mal slabše počutim, nekam brez moči. :zmeden: Pa skoz spim...

Moj sonček pa dva dni že mal štrajka. To mi tud ni preveč včeš, v petek me je non stop brcal, zdej pa dva dni mal več spi. jaz bi, da me skoz brca :)-:)-

Jutri pa služba. tako se mi ne da več. Nimam energije, naš direktor mi gre mal na živce - to je posledica (upam) nosečnosti. Pa ne da se mi več delat. Moram pa še diplomo dokončat do poroda. Pa se mi zdi, da čas tako beži, še dobrih 10 tednov... To je čist blizu.
:nosecka: a vam tud tko čas beži?

No, zdej grem pa spet :zaspan: mal v horizontalo. :)-

Lepe sanje vsem!

Lp, Dolina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2004 21:55:55   
Anonimen
Dolina, jaz vse preberem:) Evo, eno :rozica:, k si pridna, pa kej napišeš:):):)

Zdajle delam še en cd...čist utrujena od MONovega dedka mraza:zmeden:

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2004 9:34:00   
pia1
no evo se mene, jest tud preberem vse, napisem pa vcasih tud kej. vidim, da smo vse kr pridne. jest sem pa v cetrtek cel dan piskote pekla, tri vrste, sam sem imela pol v petek popadke. tko, da tolk pridna ne bom vec. ceprav moram ta teden se potico spect, pa okna pomit, pa smrekco postavit, ja pa se darila je treba nakupit. bo treba kr mal premislit in vsak dan neki malega naredit, da ne bo spet kej narobe.
no uzivajte, pa ne obupajte na tej temi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2004 10:49:37   
nita
:nosecka: in mamice (in seveda vse ostale) živjo!

Evo še mene!

Včeraj sem "zabušavala" kar se tiče RR ampak to z velikim razlogom.

Naš šef nas je namesto na novoletno zabavo peljal na izlet. Lani smo šli tako prvič in se je izkazalo za zelo zanimivo, pa smo letos ponovili, seveda v drugo stran države.

Potepali smo se po Prekmurju. Bilo je čudovito, imeli pa smo za povrhu še prekrasen sončen dan. Prekmurje do sedaj nisem poznala, čeprav sva se z dragim že pogovarjala o počitnicah, vendar jih do sedaj še nisva realizirala. Jih bova pa sedaj - definitivno. Sva ljubitelja kolesarstva in poti je res ogromno (seveda sem si danes že vse pogledala na internetu in bila navdušena). Imeli pa smo tudi vodiča, tako da je bilo vse organizirano kot je treba.

Toplo priporočam ljubiteljem lepe narave, dobre hrane in potepačem v neznano.

Dan je kr hitro minil, domov pa sem prišla čisto crknjena, tako da še danes nisem prišla k sebi. Bom mogla na veliko počivat (hvala bogu, da mi ni bilo treba it še v službo!!).

Za enkrat L.P. Anita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2004 12:27:31   
Lu
Dan moje drage :nosecka:!

Tudi meni je vikend minil neverjetno hitro. V soboto sem še delala do 13, potem sem imela že en. roj. dan, pa zvečer še enega. Mislim kar pestro.

Danes gremo pa v LJ na štante, pa na kakšen čajček.:bravo: Že komaj čakam.

Ja, pia1, nič nisi sporočila kaj je bilo potem popoldne pri G??? No daj kaj povej. Pa malo se res pazi, da ne boš prekmalu rodila.

Kako ste pa kaj ostale?

Ribica je marmelado delala, pridna. Tudi jaz jo bom. Dobra ideja za novoletna darila :bravo: Sem pa v soboto delala neke vlitke- zvezdice, lunce, sončke,... prav lepo. Zdaj jih moram samo še pobarvati. Letos me res non stop nekaj grabi. Samo skoz bi nekaj packala. He, he,.he,... Sem čisto novoletno razpoložena.

Javite se še kaj.

lp Lu in :duda: -> ponočnjak/-inja
31t 6/7:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2004 13:01:48   
pia1
ojla lu!
na nasecnost in porod sem povedala, da je blo pol v petek popoldne na czg vse kul. ni bilo popadkov. moram it pa se enkrat ta teden, sem se odlocila, da bom sla kr v sredo. drugac pa moram pocivat, da bo nas pikec rasel, saj je baje kr majhen. jest se sicer prepricujem, da ce je G reku, da je v redu, pol je ze v redu. sem si pa pol po tistem k so me vse babce napadale kje mam trebuh, ce sem ga doma pozabila, pa da je otrocek mejhen itd, sla zmerit trebuh. saj veste k nekateri se vedno, drugac so pa vcasih vsi G baje) merili trebuh z metrom od sramne kosti do vrha maternice. in, da naj bi bilo nevem od katerega tedna naprej, otrok velik za toliko tednov kolikor je cm. no moj trebuh meri 31 cm, sem pa v 36 t. ampak to ziher ni natancno. tko, da sem se odlocila, da dokler mali brca in je vse kul se ne bom sekirala. lepo bom pocivala pa bo.
uzivajte;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2004 13:14:14   
Lu
Sam da so ti rekli, da je vse OK. Kako pa ti veš do kje imaš maternico??? Hm... daj napiš, da si ga še jaz izmerim. Jaz sem si do zdaj merila samo obseg, tam kjer je trebušček najširši, pri popku nekje. Ja moram v sredo prav vprašat, če je res samo eden, da ne nosim dva. Me drugi prav fajn strašijo. Imam baje full velik trebuh. No ja.

lp Lu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2004 10:28:53   
pia1
ja to zmeris do vrha trebuha. no dej se ti zmeri, da vidmo. sej ce bi mela pa dva bi pa ze vedla a ne?! ma dej res ni za poslusat drugih. dokler na G pravijo, da je vse v redu mormo bit skulirane, ce ne se nam lohka se odtrga. pa kaj ce mas velik trebuh. sej mogoce ga pa sploh nimas pa so ljudje sam mal zleht. men tud sestra non stop najeda, da kaksen trebuh imam, da ona pa ze ni mela tacga (zredila se je za 25 kg), da mi bomo pa mel enga ornk otroka, pa takle. no pol pa prav G, da je bol mejcken, ampak vse v redu, babce pa kr dol padajo, kako mejhen trebuh imam in naj pocivam, da bo :duda: fest rasel in pridobival na tezi. skratka tko kot sem rekla, poslus sam svojga G, ostalim se pa sam mal posmej, pa naj tupijo svoje...
tud vsem ostalim eno :rozica:
cavcav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.12.2004 10:57:20   
Lu
Ojla!

No saj da bi se sekirala zaradi velikosti mojega trebuščka se ne. :):) Mi je tako všeč, da je kaj. Ja, mislim, da bi mi G že povedala, da nosim 2 če bi res bila 2. No upam, da me še ne preseneti. Joj to bi bil hec. Pia1 a maš kakšno slikco??? Kaj pa imena imata že zbrana? Midva začneva v januarju. Komaj čakam.

Imam pa jutri zjutraj zopet G. Poslušali bova srčka. Že komaj čakam. No vsaj nekaj, glede na to, da mi UZ ne bo delala.:(

Jaz počasi že začenjam z nakupi. Ampak gre res počasi. Zadnjič enkrat sem kupila dudo, v petek še 20 tetra plenic, včeraj sem šla zamenjat kavbojke za manjše. Joj so luštne, no pa še eno kapico sem vzela za ven, pa štumfke. Joj tako cort da je kaj. No to je kupila bodoča babica. Je čist nora na take cotke kot jaz. Hi, hi, hi,... No saj manjkajo v bistvu samo še drobnarije.

Vam moram povedat da čas tako leti da je kaj. Delam še slabih 18 dni.:bravo::bravo::bravo: Če čisto po pravici povem bi najraje že zdaj kar nehala. Ampak potem pomislim ko bom lahko dlje doma, si kar hitro premislim.

Dekleta naj se ta tema malo zbudi no. Kje ste vse???

lp Lu in :duda:
32t:love::bravo::sloncek::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.12.2004 12:43:56   
mei
Se mi zdi da je res, da se ta tema malce zabušava - saj jaz bi še kaj napisala - a sem še precej nova in se mi zdi da se tu vse že dobro poznate.
Po pravici povedano raje berem in če se mi ob tem utrne kakšna ideja tudi napišem - svetujem po svojih zmožnostih.
Se bom pa v prihodje tudi jaz kaj potrudila.

lp
mei
16t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.12.2004 15:23:30   
Anonimen
Ojla babe žabe:)-

Mina, vidim, da se nisi nč javla....c c c:)

Luuuuuuuu, jaz bi geslooooooooooooooo:love: (dam v zameno kakšnega mojega:)-).

Kje ste vse? Včeraj je v Kolosej prišla Tina26, Pinje pa ni blo...mogoče je pa že kje v porodnišnici:) Dones je tut en fletn datum:)

Javite se kaj!

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?