Dolina -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (19.12.2004 20:32:17)
|
Ej, to pa ni fer! Jz tam veselo pišem, pa je sploh katera od vaju prebrala???? :( Ribica, da se ti da zdele marmelado kuhat? :zmeden: Jaz sem pa danes tisti sadni kruh spekla, mmmmmmm :sloncek::sloncek: kok je dobr! :bravo: Ribica za recept, pa še čist lahko ga je narest. :bravo: :) Aja, Pinja, še za mene mal marmelade skuhi...:)- (ne me resno jemat ;)) Pa vidim, da imaš novo slikco. :bravo: Men se dons skoz peha ta meso... To je čist za znoret. Od kar sem noseča, se mi skoz peha, pa če samo eno mandarino pojem. :grrr: Si grem že mal na živce. Dons se tud mal slabše počutim, nekam brez moči. :zmeden: Pa skoz spim... Moj sonček pa dva dni že mal štrajka. To mi tud ni preveč včeš, v petek me je non stop brcal, zdej pa dva dni mal več spi. jaz bi, da me skoz brca :)-:)- Jutri pa služba. tako se mi ne da več. Nimam energije, naš direktor mi gre mal na živce - to je posledica (upam) nosečnosti. Pa ne da se mi več delat. Moram pa še diplomo dokončat do poroda. Pa se mi zdi, da čas tako beži, še dobrih 10 tednov... To je čist blizu. :nosecka: a vam tud tko čas beži? No, zdej grem pa spet :zaspan: mal v horizontalo. :)- Lepe sanje vsem! Lp, Dolina
|
|
|
|