Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 9:11:15
Anonimen
mi bomo pa raco nafilano s kostanji pa kruhove cmoke (mlincev ne maramo) in zelje. če mi bo ratalo.če ne bo martinova pizza . zraven kozarček dobrega vina in to je to.
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 9:33:44
Seven*
Gremo jest k moji mami, kjer bo kosilo klasićno.
Če bi jedli doma, bi jedli nekaj čisto enostavnega. Kar se kuha več kot uro je za moje standarde potrata cajta, dosti raje kaj drugega počnem doma, specialitete pa jem zunaj ali pa pri kom drugem. Mogoče se mi bo dalo ko otroci zrastejo. Čeprav goveje župe pa res ne mislim kuhat.
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 13:25:06
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Mi bomo pa gosko, rdeče zelje in mlince jedli. Tako, kot je treba za današnji dan...
A lahko pridem kr k vam na kosilo..mmm...jst sem pa čist pozabla, da je martinovo, pa imam vse sestvaine za martinovo kosilo doma..no ja pri nam bo(čez 20 min.) juha, govedina iz juhe in tesnstan krompir,redeča pesa...sladica danes odpade-jo je bilo večraj preveč
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 13:29:39
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Mi bomo pa gosko, rdeče zelje in mlince jedli. Tako, kot je treba za današnji dan...
A lahko pridem kr k vam na kosilo..mmm...jst sem pa čist pozabla, da je martinovo, pa imam vse sestvaine za martinovo kosilo doma..no ja pri nam bo(čez 20 min.) juha, govedina iz juhe in tesnstan krompir,redeča pesa...sladica danes odpade-jo je bilo večraj preveč
Žal....sem že BAGI-je povabila...oni pa so takoooo požrešni...
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 13:59:02
Jessy
Jaz sem skuhala govejo juho, namesto svinjske krače sem v pečici pekla svinjsko meso v kosu skupaj s krompirjem, za solato pa smo jedli rdečo peso. Sladice pa nimamo.
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 15:29:54
FORZA
Mi smo imeli danes celo pojedino, no ne glih martinovo. Goveja juha z domačimi rezanci, dunajski in pohani piščanec, restan krompir, kislo zelje, solata. Tko, da je blo za vsakega nekaj