Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pediater - splošni zdravnik 17.12.2004 22:56:37
|
|
|
|
taes
|
Danes smo bili pri splošnem zdravniku, ker pediatra v našem kraju ni. No, ja hodi 1x/teden v posvetovalnico, kamor pa bolnega otroka ne smeš peljat. In kadar gremo v posvetovalnico, se mi zdijo vsi, sestre in zdravnica tako naveličani, tako site vsega, da grejo same sebi na živce. Danes pridemo k splošnemu zdravniku, se mi je zdelo,da jim je delovnik kar popestril naš dojenček. Med samimi odraslimi, še en majhen pacient. In so se kar potrudili. Sestra je mizo pogrnila s svežim papirjem, kar se v posvetovalnici še ni zgodilo. Tam moraš otroka sleči na plenici, na kateri je pogosto odtis kakšnega čeveljčka...Zdravnik jo je lepo pogledal,se malo pogovarjal z njo. V redu je bilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?