Pediater - splošni zdravnik (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

taes -> Pediater - splošni zdravnik (17.12.2004 22:56:37)

Danes smo bili pri splošnem zdravniku, ker pediatra v našem kraju ni. No, ja hodi 1x/teden v posvetovalnico, kamor pa bolnega otroka ne smeš peljat.
In kadar gremo v posvetovalnico, se mi zdijo vsi, sestre in zdravnica tako naveličani, tako site vsega, da grejo same sebi na živce.
Danes pridemo k splošnemu zdravniku, se mi je zdelo,da jim je delovnik kar popestril naš dojenček. Med samimi odraslimi, še en majhen pacient. In so se kar potrudili. Sestra je mizo pogrnila s svežim papirjem, kar se v posvetovalnici še ni zgodilo. Tam moraš otroka sleči na plenici, na kateri je pogosto odtis kakšnega čeveljčka...Zdravnik jo je lepo pogledal,se malo pogovarjal z njo. V redu je bilo.

frutka_ -> Pediater - splošni zdravnik (17.12.2004 23:02:08)

Mi smo iz MB in malega vozimo v ZD k pediatrinji dr. I Vizovišek. Super je! Zelo je prijazna, natančna, vse razloži,...Prav tako so prijazne tudi sestre. 9nebesa9nebesaFilipu je še posebej všeč ena svetlolasa, ki se ji vedno nasmiha ko prideva na pregled.
Je pa res, da s(m)o včasih vsi naveličani že vsega skupaj in tečni. Morda pa jih ti preseneti s kakšnimi lepimi željami, ko odhajaš od tam. Jaz vedno rečem:"Pa lep dan še naprej!" ali pa zdaj, ko se blžajo prazniki tudi zaželim lep Božič.

Lepo se imejte

Stran: [1]