|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje
16.12.2004 21:08:10   
Tipi
Lahko da katera kakšen nasvet kako uspavati otroka ne da bi ga nosili. Naša princesa ne zaspi drugače kot da se nosi, razen včasih, ko se doji.:( :( Mami in atiju bodo počasi roke odpadle. :)-:)-
Smo poskusili z masiranjem:)-, poslušanjem pesmi:)-, eno uro pred spanjem uvedli obred ... a se moremo še vedno nositi če hočemo spati.:)-:)-:)-

lp:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spanje
16.12.2004 21:09:19   
Erika 1
Hja, pr nas je bilo kombinacija petja, mrmranja in zibanja, pa dude.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spanje
16.12.2004 21:10:56   
Tipi
Naša dude ne prime. Zanjo je to ena izmed igrač.

Lp

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spanje
16.12.2004 21:11:59   
Erika 1
Ja, namaži dudo z mlekom. Ali svojim ali aptamil. Bo primla, bo.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spanje
16.12.2004 21:14:05   
Primoza
Ali ste jo poskusili polivati z vodo po telesu (npr. s skodelico) med večernim kopanjem?

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spanje
16.12.2004 21:20:15   
Tipi
Namazali dudo z mojim mlekom, pa ni šlo.:)-:)- Ona jo enostavno prime v roko in se z njo igra. Ne moreš verjeti, a je res. Ja, Primoza mi to počnemo iz zabave. Zakaj naj bi to pomagalo, lahko poveš.

lp:sloncek:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spanje
16.12.2004 21:28:03   
Primoza
Vsaj našega to izredno utrudi in spi kot ubit, v povprečju kakih 10 ur v kosu od 2 meseca do 7 meseca.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spanje
16.12.2004 21:31:29   
Tipi
:bravo::bravo::bravo: ne vem če bo pri nas kdaj tako. Mi smo v kosu največ spali 7 ur. To se nam je do zdaj zgodilo, mislim, da 4X.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spanje
16.12.2004 21:54:49   
Jančika_
Naš sicer vedno lepo zaspi v svoji posteljici, danes pa ga je nekaj matralo (vreme?:zmeden: ) in je jamral pa jamral. Pol sem pa kar tako za štos prižgala fen (imam ga obešenega na previjalni za sušenje ritke) in ga je v pol minute knockoutiralo. Tudi muksnil ni več, samo puf, pa je spal. Poskusi, škodit ne more.

Čeprav tako lepo zaspi, pa se ponoči 2-3x zbuja za dojenje. Upam, da je to lakota, ne pa razvada:)-. No saj je še majčken...

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spanje
16.12.2004 22:01:44   
saba01
oj
Mi smo imeli tidi probleme čez dan ponoči je sicer sama zaspala podnevi pa nikakor tako ,da smo si jo podajali iz rok v roke:((:((:(( .Pa sem na RR-ju zasledila ,da nekatere devajo spat otročke čez dan v voziček in smo tudi mi poskusili.In povem vam,da nimamo več problemov .Naša Staša čez dan zaspi kar v vozičku.:bravo::bravo:
LP,Sabina:rozica:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spanje
17.12.2004 8:56:36   
mojcanaja
Mi damo našo najo v ležalnik, malo potresemo, damo dudo pa spi. Prej smo počeli vse mogoče in že čisto obupali nad njenim spanjem. Ležalnik pa full pomaga.:sloncek::sloncek::muca:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spanje
17.12.2004 10:24:38   
janjja
Mi pa Aljo nosimo po kako uro prej ko zaspi in nikakor ne drugače ko na rokah pa še to se joče, dude ne mara, in tudi z ničemer se ne potolaži razen z čajem, vendar tudi tega noče nevemkako piti, tako da imamo kar probleme. Da pa bi v posteljici zaspala pa ni šans in tudi v nobenem drugem pripomočku ne. s tem sem mislila na voziček in ležalnik.:((

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Spanje
17.12.2004 11:16:30   
BARBARA R.
Jaz sem Kristino noila samo prve tri mesece zaradi krčkov.Sedaj jo enostavno položim v posteljico,k obrazu ji stisnem ninico in gremo.Morda kaj malega zapojem a običajno jo to bolj predrami.Dam jo pa spat takoj,ko si začne mencat oči,praskat ušesa in cuzati palček.Če to zamudimo spanja ni nadaljnih 5 ur.

Uspešno uspavanje!

:muca:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?