Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: smučanje z varstvom otrok 7.11.2007 14:59:22
|
|
|
|
Lianna
|
Glede varstva otrok ne vem. Ampak kaj pa če bi vzela varuško sabo? Je verjetno bolj na izi, ker je z vami ves čas.
|
|
|
|
RE: smučanje z varstvom otrok 7.11.2007 19:52:20
|
|
|
|
beli
|
Ja, luštno se sliši. Kje pa naj dobim varuško? Brata s punco edino bi morda lahko vzela. Kaj drugega mi ne pade na pamet. Sicer pa bi tamalo dala v varstvo le za kakšno urco. lep pozdravček Beli
|
|
|
|
RE: smučanje z varstvom otrok 7.11.2007 20:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo zdej 2 zimi vzeli s sabo nono,da je čuvala tamalo in smo mi lahko skupaj smučali.nam je bilo super. tudi brat+njegova punca je ok varjanta!
|
|
|
|
RE: smučanje z varstvom otrok 7.11.2007 21:20:39
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: beli Ja, luštno se sliši. Kje pa naj dobim varuško? Brata s punco edino bi morda lahko vzela. Kaj drugega mi ne pade na pamet. Sicer pa bi tamalo dala v varstvo le za kakšno urco. lep pozdravček Beli Najbolje, da res vprašaš sorodnika. Jaz sem šla z družino, ki jim pazim otročka smučat in je bilo fajn. Ko je otrok spal so ostali smučali, jaz pa sem bila notri z otrokom. Pa na smučišču so igrišča, kjer se da igrat...itd.
|
|
|
|
RE: smučanje z varstvom otrok 14.11.2007 23:10:41
|
|
|
|
kofetek2010
|
Mi smo bili lani v Italiji na smučanju, tamala je bila zraven na smučišču - nekaj časa je bila zunaj in se valjala po snegu, nekaj časa je bila v vozičku in nekaj časa je bila v koči. Z možem sva se izmenično smučala in čuvala tamalo. Letos bo enako. Mi kar veliko potujemo in nimamo slabih izkušenj s potovanj. Letos smo bili za prvomajske v Dubaju, za poletne počitnice s križarko na križarjenju po Sredozemlju. Kakšno urico ali dve zase si raje vzameva doma, ko babi & dedi čuvata otroka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?