smučanje z varstvom otrok (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

beli -> smučanje z varstvom otrok (7.11.2007 8:19:56)

Pozdravljeni!

Decembra nameravamo iti nekam na počitnice. Hčera je stara 2 leti. Najprej sva mislila iti kam v tople kraje, pa ne vema kako bi se z njo obneslo. Ima kdo izkušnje?(Tajska, Kanarski otoki...) Morda kaj priporočate? Malo se bojim, da ne bi fasala kakšne bolezni.
Sicer, če ne bi izbrala toplih krajev, pa bi šli nekam v Sloveniji na smučanje ali v toplice, pa me zanima, če imajo v kakšnem hotelu vrtec oz. varstvo otrok, da bi lahko imela kakšno urco ali dve z možem zase in šla skupaj smučat ali v savno. Meni je sicer Kranjska Gora zelo pri srcu, drugih smučišč pa ne poznam.

Hvala za odgovore in lep pozdrav

Beli

Lianna -> RE: smučanje z varstvom otrok (7.11.2007 14:59:22)

Glede varstva otrok ne vem. Ampak kaj pa če bi vzela varuško sabo? Je verjetno bolj na izi, ker je z vami ves čas.

beli -> RE: smučanje z varstvom otrok (7.11.2007 19:52:20)

Ja, luštno se sliši. Kje pa naj dobim varuško? Brata s punco edino bi morda lahko vzela. Kaj drugega mi ne pade na pamet. Sicer pa bi tamalo dala v varstvo le za kakšno urco.
lep pozdravček

Beli

Anonimen -> RE: smučanje z varstvom otrok (7.11.2007 20:53:43)

mi smo zdej 2 zimi vzeli s sabo nono,da je čuvala tamalo in smo mi lahko skupaj smučali.nam je bilo super.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
tudi brat+njegova punca je ok varjanta!

Lianna -> RE: smučanje z varstvom otrok (7.11.2007 21:20:39)

IZVIRNO SPOROČILO: beli

Ja, luštno se sliši. Kje pa naj dobim varuško? Brata s punco edino bi morda lahko vzela. Kaj drugega mi ne pade na pamet. Sicer pa bi tamalo dala v varstvo le za kakšno urco.
lep pozdravček

Beli

Najbolje, da res vprašaš sorodnika. Jaz sem šla z družino, ki jim pazim otročka smučat in je bilo fajn. Ko je otrok spal so ostali smučali, jaz pa sem bila notri z otrokom. Pa na smučišču so igrišča, kjer se da igrat...itd.

kofetek2010 -> RE: smučanje z varstvom otrok (14.11.2007 23:10:41)

Mi smo bili lani v Italiji na smučanju, tamala je bila zraven na smučišču - nekaj časa je bila zunaj in se valjala po snegu, nekaj časa je bila v vozičku in nekaj časa je bila v koči. Z možem sva se izmenično smučala in čuvala tamalo.
Letos bo enako.

Mi kar veliko potujemo in nimamo slabih izkušenj s potovanj. Letos smo bili za prvomajske v Dubaju, za poletne počitnice s križarko na križarjenju po Sredozemlju.

Kakšno urico ali dve zase si raje vzameva doma, ko babi & dedi čuvata otroka.

mala zirafa -> RE: smučanje z varstvom otrok (18.11.2007 8:25:41)

Glede daljnjih krajev razmislita malo o bioritmu, ker se ura zamakne naprej če se ne moti. Jaz sem v zda rabla 3 dni da sem prišla k sebi -9ur zamika[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image].
Kanarski so že bolje.
Glede smučanja pa meni ne diši izmenično smučanje.Raje počakam da otrok malo zraste in smučamo skupaj.Da bi pa sama smučala ni šans.

Stran: [1]