Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:09:56
|
|
|
|
nicnic
|
OK, Kalbo....
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:10:02
|
|
|
|
baguSka
|
vedno se vsa odgovornost prelaga na ženske, kako da se ni zaščitila itd. Kje pa so tukaj desci - a njim se ni treba? Ha vidis. Zakaj pa je zenska tok neodgovorna, da raztegne nogam nezascitenemu descu??? To je zdaj vprasanje... Sej ce bi se moskemu zgodilo da bi sexu z eno 'neznanko' in bi ta zanosila, bi tud njega skurcal kje je mel zascito... Tko da ne govori, da je vse na zenskah!!! Zenska je zase lahko tok odgovorna, da poskrbi za katerokoli zascito. Tuki je seveda krivda od obeh.. Ampak ker ona ne ve in se sprasuje cigav je otrok, je torej njena krivda! Ce pa on na drugi temi sprasuje, da ne ve ce je res on oce tega otroka, pa bi seveda njemu napisali, da kje je zascito pozabu, ne!? Pa da je totalno neodgovoren itd itd..
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Odprava anonimnosti ne bo pomagala nič. Potem bo ena oseba imela več nickov - enkrat bo Julija, enkrat Eva, drugič Petra,... in en nick bo imela za "resno" pisanje, drugaga za temo spolnost, tretjega... in ko se jih bo naveličala, bo pa Tatjana. To se počne že sedaj čeprav je anonimnost omogočena, sicer si pa preberi moj prejšnji pošt eno stran nazaj. Mislim, da se tam skriva odgovor. PS: Pri razcepljenih osebnostih se je marsikdo že zaj***, k je pozabil kot kaj piše. So že bili primeri.
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:15:01
|
|
|
|
kalbo
|
Pri razcepljenih osebnostih se je marsikdo že zaj***, k je pozabil kot kaj piše. So že bili primeri. In pol so začel deževati izbrisi
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:17:31
|
|
|
|
baguSka
|
Dvomim, da bi se na kakšnem moškem forumu našel takšen moralist, ki bi kolegom pridigal, kako neki ni prej pomislil na zaščito (pa naj bi bila v igri bolezen ali nosečnost); itak bi spet ženske izpadle neodgovorne pra*** Aha sori.. nisem te cist do konca prebrala prejle.. U bistvu ni cist tko. Vedno vec moskih u bistvu prizna.. Res je da se na glas pogovarjajo na tak nacin kot si napisala ti, ampak vsak sam pri sebi ve, da je naredil narobe.. In zdaj jih vedno vec tudi v resnici poskrbi za zascito. Je pa tko, da prijatelji med sabo si iskreno povejo kaj si mislijo, v druzbi se pa pac hvalijo.. In ce smo cist iskrene, je tud pri zenskah tko.. Moski prasci ipd.. Same pri sebi pa se zavedamo, da smo tud same krive. Ampak najlazi je pac zvalit krivdo na druge.. ne? :)) Vprasanje: "Ja kaj pa zascita?" se pa itak postavi vsakemu spolu.. tko da ne govort, da je to samo na strani zenske. ;) To je odgovornost obeh in ne samo zenske al pa samo moskega. Torej se enkrat: ce ona ne ve s kom je zanosila, se pac njo mal skurca kaj je mislila itd itd.. Ce pa bi on zanosu z eno al pa s tremi zenksami, pa bi se seveda njega skurcalo, ne!?
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:23:47
|
|
|
|
kalbo
|
Jest pa res ne vem, kje ene pobirate takšno moško družbo. Ko smo bli mi še samski, pa nas je z Vegove veliko skupaj prefeštalo in ostalo v prijateljskih vezeh, se nismo nikoli hvalili, da smo se dajali dol brez kondoma. Še posojali smo si jih en drugemu, če je slučajno komu sekira v med na morju padla. Se je zgodilo bolj redko, ampak se tud je včasih
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
100% zaščite sploh ni. Veliko je primerov, ko je uporabljen kondom, se ne opazi, da bi bilo z njim kaj narobe, pa pride do zanositve. Jaz sem ena taka, ki "seksa vsevprek". Dolga leta nisem seksala. Nakar sem si po treh letih intenzivnega iskanja in druženja z ljudmi z neta morala priznati, da so imeli prav vsi tisti, ki so mi po ločitvi dobro ali zlonamerno rekli, da je najdba novega partnerja zaradi ene hendikepiranosti (družbeno neprimerna) pri meni misija nemogoče. Dobro zgledam, inteligentna sem, rabim nežnost, toplino, rabila sem seks, če že ljubezni ne morem imeti. V dveh mesecih, kar to delam, sem seksala z več moškimi. Tudi jaz bi morala ugotavljati očetovstvo, ker ne bi vedela, s kom sem zanosila.
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:27:30
|
|
|
|
baguSka
|
se nismo nikoli hvalili, da smo se dajali dol brez kondoma. Še posojali smo si jih en drugemu ja itak!!! kaj je lepsega, kot prijatelja prosit za kondom!!! tako je najbolj simpl povedat, da bos sexu!!! in veckrat prosis za kondom, veckrat sexas!!! kapis?
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:29:00
|
|
|
|
kalbo
|
ja itak!!! kaj je lepsega, kot prijatelja prosit za kondom!!! tako je najbolj simpl povedat, da bos sexu!!! in veckrat prosis za kondom, veckrat sexas!!! kapis? Ja, jest sem jih mel cel prtljažnik od avta...kapiš
|
|
|
|
RE: Seksanje vsepovprek? 6.11.2007 12:29:18
|
|
|
|
tanikaa
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?