|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Seksanje vsepovprek?
6.11.2007 12:09:56   
nicnic
OK, Kalbo....

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 51
6.11.2007 12:10:02   
baguSka
vedno se vsa odgovornost prelaga na ženske, kako da se ni zaščitila itd. Kje pa so tukaj desci - a njim se ni treba?

Ha vidis. Zakaj pa je zenska tok neodgovorna, da raztegne nogam nezascitenemu descu??? To je zdaj vprasanje... Sej ce bi se moskemu zgodilo da bi sexu z eno 'neznanko' in bi ta zanosila, bi tud njega skurcal kje je mel zascito... Tko da ne govori, da je vse na zenskah!!! Zenska je zase lahko tok odgovorna, da poskrbi za katerokoli zascito. Tuki je seveda krivda od obeh.. Ampak ker ona ne ve in se sprasuje cigav je otrok, je torej njena krivda! Ce pa on na drugi temi sprasuje, da ne ve ce je res on oce tega otroka, pa bi seveda njemu napisali, da kje je zascito pozabu, ne!? Pa da je totalno neodgovoren itd itd..

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 52
6.11.2007 12:11:48   
Anonimen
Odprava anonimnosti ne bo pomagala nič. Potem bo ena oseba imela več nickov - enkrat bo Julija, enkrat Eva, drugič Petra,... in en nick bo imela za "resno" pisanje, drugaga za temo spolnost, tretjega... in ko se jih bo naveličala, bo pa Tatjana.

To se počne že sedaj čeprav je anonimnost omogočena, sicer si pa preberi moj prejšnji pošt eno stran nazaj. Mislim, da se tam skriva odgovor.

PS: Pri razcepljenih osebnostih se je marsikdo že zaj***, k je pozabil kot kaj piše. So že bili primeri.

(odgovor članu nicnic)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
6.11.2007 12:15:01   
kalbo
Pri razcepljenih osebnostih se je marsikdo že zaj***, k je pozabil kot kaj piše. So že bili primeri.

In pol so začel deževati izbrisiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
6.11.2007 12:17:31   
baguSka
Dvomim, da bi se na kakšnem moškem forumu našel takšen moralist, ki bi kolegom pridigal, kako neki ni prej pomislil na zaščito (pa naj bi bila v igri bolezen ali nosečnost); itak bi spet ženske izpadle neodgovorne pra***

Aha sori.. nisem te cist do konca prebrala prejle.. user posted image

U bistvu ni cist tko. Vedno vec moskih u bistvu prizna.. Res je da se na glas pogovarjajo na tak nacin kot si napisala ti, ampak vsak sam pri sebi ve, da je naredil narobe.. In zdaj jih vedno vec tudi v resnici poskrbi za zascito. Je pa tko, da prijatelji med sabo si iskreno povejo kaj si mislijo, v druzbi se pa pac hvalijo.. In ce smo cist iskrene, je tud pri zenskah tko.. Moski prasci ipd.. Same pri sebi pa se zavedamo, da smo tud same krive. Ampak najlazi je pac zvalit krivdo na druge.. ne? :))

Vprasanje: "Ja kaj pa zascita?" se pa itak postavi vsakemu spolu.. tko da ne govort, da je to samo na strani zenske. ;) To je odgovornost obeh in ne samo zenske al pa samo moskega. Torej se enkrat: ce ona ne ve s kom je zanosila, se pac njo mal skurca kaj je mislila itd itd.. Ce pa bi on zanosu z eno al pa s tremi zenksami, pa bi se seveda njega skurcalo, ne!?

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 55
6.11.2007 12:23:47   
kalbo
Jest pa res ne vem, kje ene pobirate takšno moško družbo. Ko smo bli mi še samski, pa nas je z Vegove veliko skupaj prefeštalo in ostalo v prijateljskih vezeh, se nismo nikoli hvalili, da smo se dajali dol brez kondoma. Še posojali smo si jih en drugemu, če je slučajno komu sekira v med na morju padla. Se je zgodilo bolj redko, ampak se tud je včasihuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
6.11.2007 12:26:15   
Anonimen
100% zaščite sploh ni. Veliko je primerov, ko je uporabljen kondom, se ne opazi, da bi bilo z njim kaj narobe, pa pride do zanositve.

Jaz sem ena taka, ki "seksa vsevprek". Dolga leta nisem seksala. Nakar sem si po treh letih intenzivnega iskanja in druženja z ljudmi z neta morala priznati, da so imeli prav vsi tisti, ki so mi po ločitvi dobro ali zlonamerno rekli, da je najdba novega partnerja zaradi ene hendikepiranosti (družbeno neprimerna) pri meni misija nemogoče. Dobro zgledam, inteligentna sem, rabim nežnost, toplino, rabila sem seks, če že ljubezni ne morem imeti. V dveh mesecih, kar to delam, sem seksala z več moškimi. Tudi jaz bi morala ugotavljati očetovstvo, ker ne bi vedela, s kom sem zanosila.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
6.11.2007 12:27:30   
baguSka
se nismo nikoli hvalili, da smo se dajali dol brez kondoma. Še posojali smo si jih en drugemu

ja itak!!!user posted image user posted image user posted image  kaj je lepsega, kot prijatelja prosit za kondom!!! tako je najbolj simpl povedat, da bos sexu!!!user posted image user posted image user posted image  in veckrat prosis za kondom, veckrat sexas!!!user posted image user posted image user posted image

kapis?user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 58
6.11.2007 12:29:00   
kalbo
ja itak!!! kaj je lepsega, kot prijatelja prosit za kondom!!! tako je najbolj simpl povedat, da bos sexu!!! in veckrat prosis za kondom, veckrat sexas!!!

kapis?

Ja, jest sem jih mel cel prtljažnik od avta...kapišuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
6.11.2007 12:29:18   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
6.11.2007 20:01:56   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
A misliš, da so mene pa s prvim postom sprejele kot svojega sem gor? Še zdaleč ne.

je potreben komentaruser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?