Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2007 16:23:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 5.11.2007 19:13:21
|
|
|
|
Gina
|
V Obiju v Lj. sem jih videla, pa v Bauhausu zihr tudi imajo, pa v vseh lokalnih drevesnicah. Ne vem od kod si, ampak v Postojni jih imajo nasproti Epica, na Brezovici oz. Podsmreki tudi v katerem od vrtnih centrov (Evrogarten zihr), tam imaš tudi trajnice od Klačič ali kako se že pišejo, če ti ej tisto fajn, še cajt je za sadit, v Logatcu jih imajo v Kmetijsko gozdarski zadrugi pa v Kalcah v drevesnici jih imajo, če se ti pa ne da okol skakat, jih pa lahko preko interneta naročiš.
|
|
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 5.11.2007 19:28:50
|
|
|
|
beba76
|
Merkur
|
|
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 5.11.2007 20:40:42
|
|
|
|
muha1
|
Jaz sem jih danes videla v Hoferju
|
|
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 7.11.2007 13:33:32
|
|
|
|
Nasy
|
Uh, jaz sem jih vidla še povsod, Obi, Mercator, Spar...al pa Baker
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 8.11.2007 8:56:38
|
|
|
|
honey
|
Jaz sem jih naročila pri Bakkerju in sem jih tudi že dobila. Zdaj pa me zanima, kdaj se čebulice sploh sadijo (tulipani, lilije...)?
|
|
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 8.11.2007 23:02:48
|
|
|
|
Gina
|
Ja zdaj jih pa lepo sadi. Načeloma se sadijo od septembra naprej. NI glih fajn v čist zmrznjeno zemljo jih dat, zato je boljše ne čakat na december. Posadiš jih približno za 3 debeline čebulice globoko.
|
|
|
|
RE: kje zdaj še kupit čebulice 9.11.2007 8:57:25
|
|
|
|
honey
|
Posadiš jih približno za 3 debeline čebulice globoko. Na vrečkah tulipanov piše 10 cm globoko
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?