Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 18.11.2007 18:10:07
|
|
|
|
frrrr
|
pred leti sem pa dobila Sparov jogurt plesniv in sem bila res taprave volje, pa itaq mi je 50 metrov stran, otrok še nisem imela in sem lahk na hitr skočila vn... sem šla z jogurtom tja, pa so mi drugega dali in tisto serijo odstranili
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 20.11.2007 16:32:44
|
|
|
|
nicnic
|
Sem šele sedaj videla temo o plesnivih skutkah Lumpi. Tudi mi smo jih dobili lepo plesnive in tudi pri nas so imele te rok uporabe 17.11. 07 (odpla sem ji pa 13.11.) in sem poslala mail na Mercator, pa nobenega odgovora. In sem pogledala, da jih delajo v Franciji, Lumpi jogurte pa v Slo. Aja, pa vse so bile plesnine - čisto vse!!!!
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 21.11.2007 10:37:15
|
|
|
|
beti 1
|
S to zadnjo serijo lumpijevih skutk je bilo nekaj očitno narobe, tudi pri nas so bile vse plesnive, jim je pa zgleda le potegnilo, ker že ene 2 tedna nisem opazila teh skutk v Mercatorjih, mogoče jih pa ne bo več, pa ne bomo mele več težav. Sama imam raje take mlečne izdelke, za katere vem, da tudi splesnijo, ali se pokvarijo, saj mi je to kot nek dokaz, da so manj predelani in imajo manj morebiti škodljivih dodatkov. Je pa treba zato biti bolj previden pri skladiščenju. Ne glede na to kaj piše na embalaži me nihče ne bo prepričal, da je jogurt, ki je mesec dni čez rok še enak kot ko sem ga kupila brez škodljivih dodatkov.
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 21.11.2007 17:30:24
|
|
|
|
špelin@
|
Šele zdajle sem opazila to temo!! Meni se je skoraj pri vsakem pakiranju Lumpi skutk zgodilo, da je bila vsaj 1 plesniva. Škoda, da nisem slikala, je šlo pa za konkretno zelene krogce plesni NE GLEDE NA TO, KJE SEM SKUTKO KUPILA!! Kupljene so bile v: Ljubljani, Trbovljah, Kisovcu. Isti drek Zdaj spet kupujem skutke v Hoferju
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 21.11.2007 20:43:58
|
|
|
|
Barbs
|
A zarad plesni z zeleno barvo pišeš?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?