Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 19:33:17
|
|
|
|
Maxica
|
Ja, tudi jaz sem jih že dobila. Sem dala eno žličko jagodne, pol pa gledam, kaj so za eni koščki noter, sem mislila, da so prav jagode , no nakar zgrožena ugotovim, da je plesen. Pa so imele še ful dolgo časa rok trajanja. Od takrat jih ne kupim več.
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 19:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
OMG! Hvala za info. Sicer pa upam, da boš ukrepala.
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 19:43:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ukrepala sem toliko da sem poslala mail njihovemu direktorju za kakovost ker o enostavno ni hraa za naše otroke madona no!
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 19:45:04
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA ukrepala sem toliko da sem poslala mail njihovemu direktorju za kakovost ker o enostavno ni hraa za naše otroke madona no! Zelo pametno. Pa še brezplačno reklamo jim delaš.
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 19:47:43
|
|
|
|
Moyca_
|
jezus kristus
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 19:49:38
|
|
|
|
Maxica
|
Lara, a je ta tudi jagodna?
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 19:55:19
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz pa nobene plesni ne vidim ..je to znak, da potrebujem očala?
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 20:03:43
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Jaz pa nobene plesni ne vidim ..je to znak, da potrebujem očala? Ja, rabiš Taki beli krogci so na jagodni skuti, na prvih dveh slikcah se vidijo čisto ob desnem robu. Jaz še nisem kupila njihovih skut pa jih tud ne mislim po tejle "reklami". Je pa verjetno bit treba pozoren tudi pri vseh ostalih firmah.
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 20:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa še reklamo jim delam namenoma! k so se povampirl teli mečkatorjevci da je kej. s cenam zdej pa še s kvaliteto! sram jih bodi!
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 20:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Lara, a je ta tudi jagodna? ja jagodna, s tem da je marelčna bla že čist žerka, mislm pa da sem en krogc tut pojedla kakega pa vrjetno še tisa predno sem pogruntala. tamala je pa pred tem pojedla cel trio, k jo je futrov dec on pa nikol ne pogleda pa ne proba kaj daje otroku jest banane sploh probala nism
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 20:08:51
|
|
|
|
Marogica
|
Mater, jaz pa sem mislila, da je tisto bolj "gosta" skuta, tako kot ob robu lončka....
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 20:08:53
|
|
|
|
tanikaa
|
Take reklame najbolj bolijo. In prav je tako. Če človek plača, naj dobi tisto, kar plača. In da si to privoščijo pri otroški hrani...za popenit. Ti pa samo na velko reklamiraj. Ne vem zakaj, ampak mam občutek, da boš dobila paket zastojnske skute od Mercatorja.
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 20:16:06
|
|
|
|
Pupica
|
Ja, jaz sem tudi pri mercatorjevih LUMPI blagovni znamki naletela že na tole. In sicer že ene 2 leti nazaj, ko sem kupila ene parkrat za Tio kakšnen mlečni gres, riž ipd.Najbl šit mi je bilo namreč to, da sem imela potem samo eno to zadevo s seboj na sprehodu, se ustavim, hočem dat, na poglej ga zlomka noter pa plesen rok uporabe pa še dooooolg.Otrok lačen po možnosti nobene trgovine okol. Me je izučilo. Od tedaj nisem več kupovala lumpijevih stvari, pa vedno imam s seboj vsaj 2 stvari, če z eno kaj ni OK!Očitno se niso nč izboljšal, samo poslabšal. Se mi pa ni dal po mejlu obveščat taglavne ker tako zelo dvomim v uspeh
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 20:31:43
|
|
|
|
Moyca_
|
zgleda podaljšajo rok
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 20:43:53
|
|
|
|
triša
|
Zato pa jaz ne kopujem nobenih merkatorjevih lastnih izdelkov ne skut,čokolad, sokov......
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 20:46:49
|
|
|
|
gumbek
|
No tudi mene je izučilo da ne kupujem več merkatorjeve znamke,moka notri molji ali neke veše pa črvi v makarončkih aha pa kupila sem enkrat tiste salame ki jih režejo in pakirajo vakumsko gor so bile pa 3 nalepke nalepljene in z različnimi datumi uporabe.
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 20:58:50
|
|
|
|
mojčca
|
Hvala za opozorilo. Ko sem pogledala slikce, me je vse skupaj minilo in samo tole bi naredila direktorju za kakavost in mu rekla, ups, sorči, to je pa sigurno od pokvarjene skute.
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 21:22:15
|
|
|
|
Moyca_
|
drugače se meni zdi tudi mercatorjeva roba slbša kot Hardijeva
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 22:15:12
|
|
|
|
Pupica
|
Jaz mislim, da ni glih kvaliteta kriva. Problem je v embalaži. Kupujejo najcenejšo varianto, ta pa je na koncu tako porozna, da vsaka bakterija pride skoz. Se je zgodilo enmu proizvajalcu jogurt lončkov, da je izdelal tako tenke lončke, da je cel kamion kisle smetane pokvaril. Pa kisla smetana se ne pokvari ravno takoj. Ni treba poudarit, da je šel v stečaj, a ne?
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 4.11.2007 22:24:15
|
|
|
|
polona2
|
2x sem kupila te skutke in obakrat sem našla noter plesen (v prvo sem mislila OK, se zgodi, ampak drugič se mi je pa že malo neumno zdelo, tako da NE HVALA!!!
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 5.11.2007 0:01:40
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@ Jaz mislim, da ni glih kvaliteta kriva. Problem je v embalaži. Kupujejo najcenejšo varianto, ta pa je na koncu tako porozna, da vsaka bakterija pride skoz. Se je zgodilo enmu proizvajalcu jogurt lončkov, da je izdelal tako tenke lončke, da je cel kamion kisle smetane pokvaril. Pa kisla smetana se ne pokvari ravno takoj. Ni treba poudarit, da je šel v stečaj, a ne? ja se strinjam
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 5.11.2007 7:49:21
|
|
|
|
AnBan
|
tudi jaz sem že 2x našla plesen, enkrat je bila prav zelena...tako da zdaj spet kupujem od Ljubljanskih mlekarn skutke. Kaj pa lahko naredimo glede tega?
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 5.11.2007 9:26:24
|
|
|
|
Aja32
|
Ej, tole te pa mine. Sicer jih nikoli še nisem kupila - in to za to, ker ponavadi vedno vse nabavljam v sparu - pač smo navajeni na spar in v mercator skoraj nikoli ne zaidem. Je pa dobro vedeti - za vsak slučaj. LP A
|
|
|
|
RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke 5.11.2007 9:31:04
|
|
|
|
Una
|
Tudi jaz mislim, da ni kriva kakovost, ampak predvsem skladiščenje mlečnih zadev. V našem Mercatorju (zelo majhen, zelo star ) sem že ene 3x kupila kislo smetano, rok uporabe je bil zihr še dva tedna, pa je bla notr plesen. Ene 2x sem kupila lumpijeve jogurte (bananin okus - ker so meni njami), pa je blo plesnivo. Da ne govorim o müslijih, ki jih je moja mami kupila v taisti trgovini v petek, oči jih je enkrat lepo jedu (slabo že vidi ), ko si jih je pa hotla pripravt mami, pa je opazla notr črve, pa so še uporabni do sredine 2008... Pa ne črvi, da ne bo pomote Torej, po moje je krivo skladiščenje in pa roba, ki ne gre v promet in dolgo časa stoji.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?