Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za nas(158. nadaljevanje) 15.12.2004 11:36:58
|
|
|
|
tinkamiška
|
Sem si drznla:)-...sem morala, ker sem vesela. Namreč, morala bi dobit dinarčke za eno opravljeno delo, pa so mi rekli, da ga zdej nimajo in da ga dobim, ko ga bodo imeli:grrr: In vedno znova me preseneti tisti "nekdo", ki ureja stvari tam gor, ker sem namreč dobila dinarčke od odvetnika(sem imela letos poleti prometno), pa bi ga morala dobit šele januarja! Res je, da so materialna stvar, ampak jst mam zelo fajn načrte za te dinarčke...za:duda: jih šparam in zdej pa ni:hudicek:, da ne rata!!!:rozica: Sem vam morala to sporočit Punčke, fajn bodte in veliko sreče vam želim!:angel: Tinka
|
|
|
|
Za nas(158. nadaljevanje) 15.12.2004 12:54:10
|
|
|
|
clea
|
Ja sej ponavadi se na te stvari - dinarčke ful čaka. Tako pač je.Ampak važno da si nekaj le dobila in da boš koristno porabila za :duda:!Upam in želim ti da :hudicek: še naprej ne bo in da se bo pojavilo :modri::roza:! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Clea
|
|
|
|
Za nas(158. nadaljevanje) 15.12.2004 12:57:41
|
|
|
|
tinkamiška
|
Clea, hvala:rozica: Tinka
|
|
|
|
Za nas(158. nadaljevanje) 16.12.2004 9:36:17
|
|
|
|
biba77
|
Babike :rozica:, pozdrav! Sem vceraj malo brala moje poste in sem se odlocila, da je treba malo ustavit konje. Nisem vec bila "resna"!!! :hudicek: Bambi, da ti odgovorim: moji "dragi dve" sta se vedno obcutljivi, nimam pa ravno obcutka, da bi se kaj povecali :zmeden:. "Najezijo" se veckrat... ;) Se vedno mi je vglavnem vroce (razen predvcerajsnjim ponoci me je zeblo, pa smo to drugace resli:)). Sem pa vceraj dopoldan imela eno zelo kratko in cudno krvavitev (ni bila svetlo rdeca, sveza kri in ni bil tisti rjavi izcedek :(; in ni bila na vlozku), Potem pa do danes nic oz. danes je bil se en kratek izcedek, ampak spet nic na vlozku... Trebuh pa napihnjen in nekaj pika in zbada. Jaz se pocasi usmerjam k mislim, da je to :hudicek:, da bo M kmalu rekla: "Zdaj pa ze dovolj dolgo trkam na vrata. ODPRI JIH! in da boma za novo leto z dragim pridno :sloncek: :sloncek: :sloncek:. Bo pac jesensko dete, ce noce bit poletno... Zdaj vsaj vem, da imam s Klomifenom kratek ciklus :( in kako se moje telo odziva nanj. Ce pa slucajno ne bi bilo prave krvavitve, pa delam test v soboto zjutraj. Tako, da, drage moje... Pika74 - jaz tetko pridno mamim in upam, da je res ne bo k tebi!!! In tudi tebi, Teya! Koala, kako si pa ti? Javi se nam kaj. Boma pa midve mogoce sosedi v porodni sobi.:)-:)- Punce, cetrtek je in meni je tako tezko se zbrat, da bi "ucinkovito" delala... ko bi vsaj bil petek :zaspan: :zaspan: :zaspan: :zaspan:. No, naj vam cim hitreje mine dan! :miska:
|
|
|
|
Za nas(158. nadaljevanje) 16.12.2004 9:44:26
|
|
|
|
Urša76
|
ahoj, babnce! a kej delamo??? jaz po 1 tednu bolovanja dans spet klofam iste zadeve... tinka, kako je blo v UK? bejbe, gužvo mam, se beremo. aja eno novičko mam, ampak o tem kasnej. bye, za vse vas lupčka urša
|
|
|
|
Za nas(158. nadaljevanje) 16.12.2004 10:04:30
|
|
|
|
pika74
|
Ojla punce, Pri nas na obzorju (oz. tam spodaj) nič novega8). Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Za nas(158. nadaljevanje) 16.12.2004 10:12:51
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hoj K meni je pa prišla Franca. Mah, nevem, nič ne čutim. Nisem žalostna, sem kr neki. Sem ravno klicala v bolnico za nov datum za histero in laparo-17.-18.1. Sej bo. Tinka
|
|
|
|
Za nas(158. nadaljevanje) 16.12.2004 10:17:54
|
|
|
|
pika74
|
Ej tinkamiška, sej bomo najbrž skupej. Sam upam, da dobim isti datum. Dej rezerverej še kšn plac zame tm not. Ajaaaaaaaaaa bučman, sej ti si tm čez Trojane - ne pozab na krofe :)-:)-:)-:)-. pa-pa
|
|
|
|
Za nas(158. nadaljevanje) 16.12.2004 10:26:31
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pikica, prinesem krofe!:)- Veš, mogoče ti jih bom pa prinesla zarad vesele novičke! Jst držim pesti, da bojo tvoje hlačke še naprej bele! Pa sej nimaš menda sam belih hlačk:)- Ok. držim pesti zate:miska::miska::miska::miska:! Tinka
|
|
|
|
Za nas(158. nadaljevanje) 16.12.2004 10:32:01
|
|
|
|
pika74
|
ne, sam nosim zdej une mini vložke za vsak slučaj. Pa je skoz belo. Pa doma je problem, k mam roza WC papir in se ne vid, al je kej al ni. Ma kokrkol že. V službi pa je bel in se da fajn kontrolirat, če je kšna kaplca 8). Aja, nimam sam belih ne. Tud roza pa modre pa rdeče (ene mi je clo Pia73 po pošti poslala - a veš take za v akcijo:)-:)-) pa še bi se najdla kšna barva :)-:)-.
|
|
|
|
Za nas(158. nadaljevanje) 16.12.2004 10:32:59
|
|
|
|
tinkamiška
|
:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Za nas(158. nadaljevanje) 16.12.2004 12:16:50
|
|
|
|
bambi
|
Biba77, kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj???? Nekakšna krvavitev, ki je izginila????? NO, punca moja to vse kaže na vgnezditev in ker si na Klomifenu, tako in tako ne veš kdaj si imela O..... Jaz imam nek čuden občutek glede tebe....... Upam da je res to TO!!! ČE boš pa delala test v soboto, pa obvezno pošlji SMS, ker me ne bo na računalniku.... Kako pa kaj druge babike???? Ja kje pa ste Anitka, Tia, Koala in ostale???? Džingl bels džingl bels lalalalala...... se mi danes malo meša :bravo::bravo::bravo::bravo: Bambi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?