biba77 -> Za nas(158. nadaljevanje) (16.12.2004 9:36:17)
|
Babike :rozica:, pozdrav! Sem vceraj malo brala moje poste in sem se odlocila, da je treba malo ustavit konje. Nisem vec bila "resna"!!! :hudicek: Bambi, da ti odgovorim: moji "dragi dve" sta se vedno obcutljivi, nimam pa ravno obcutka, da bi se kaj povecali :zmeden:. "Najezijo" se veckrat... ;) Se vedno mi je vglavnem vroce (razen predvcerajsnjim ponoci me je zeblo, pa smo to drugace resli:)). Sem pa vceraj dopoldan imela eno zelo kratko in cudno krvavitev (ni bila svetlo rdeca, sveza kri in ni bil tisti rjavi izcedek :(; in ni bila na vlozku), Potem pa do danes nic oz. danes je bil se en kratek izcedek, ampak spet nic na vlozku... Trebuh pa napihnjen in nekaj pika in zbada. Jaz se pocasi usmerjam k mislim, da je to :hudicek:, da bo M kmalu rekla: "Zdaj pa ze dovolj dolgo trkam na vrata. ODPRI JIH! in da boma za novo leto z dragim pridno :sloncek: :sloncek: :sloncek:. Bo pac jesensko dete, ce noce bit poletno... Zdaj vsaj vem, da imam s Klomifenom kratek ciklus :( in kako se moje telo odziva nanj. Ce pa slucajno ne bi bilo prave krvavitve, pa delam test v soboto zjutraj. Tako, da, drage moje... Pika74 - jaz tetko pridno mamim in upam, da je res ne bo k tebi!!! In tudi tebi, Teya! Koala, kako si pa ti? Javi se nam kaj. Boma pa midve mogoce sosedi v porodni sobi.:)-:)- Punce, cetrtek je in meni je tako tezko se zbrat, da bi "ucinkovito" delala... ko bi vsaj bil petek :zaspan: :zaspan: :zaspan: :zaspan:. No, naj vam cim hitreje mine dan! :miska:
|
|
|
|