|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: najemno stanovanje-izkoriščanje!
5.11.2007 10:27:15   
florecita
Naslednje besede letijo predvsem na Rijo, ker se mi zdi malo preveč pametna.
Ja, jaz sem pisala pod anonimno, florecita.

Sedaj pa takole;
V pogodbi lepo piše, da imamo v uporabi CELO HIŠO, se pravi TUDI TE NJIHOVE sobane v katerih tako kurijo, samo jih pač ne uporabljamo, ker nam je enega štuka 100m2 dovolj!
Torej ne vidim zakaj je storjen prekršek?! Mi lahko ti, ki si tako pametna to razložiš?
in to zame ni nobeno šnoferjenje po tujem stanovanju!!! Šla sva pogledat zato, ker nam je centralist povedal, da sumi, da so odprti še zgornji radiatorji.

In ne, ni tip neumen, on se dobro zaveda koliko se pokuri, je pač tak tip da rad izkorišča in iz nas pač dela budale.
Enkrat sem mu rekla, da bova poklicala centralista naj to malo pogleda, pa je takoj začel, da to ni sploh potrebno, da je peč pač starejša in da zato toliko pokurimo! Ja halo? kako je pa vedel, kaj naju muči, še preden sem sploh dokončala ZAKAJ bi ga poklicala?

Ne bit pametna Rija, če ne poznaš celotne zgodbe. Ti imaš verjetno takšno prepričanje, kako so vsi ljudje na tem svetu pošteni in prijazni in vse oh in sploh, jaz pa ne.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.11.2007 10:34:31   
riders
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pred nekaj dnevi smo ugotovili, zakaj smo lansko zimo pokurili toliko oljauser posted image !!!

Celo zimo, se pravi skoraj 6 mesec, je imel gospod v svojih prostorih ( ki so v eni etaži hiše v kateri smo podnajemniki), VSE radiatorje na FUULL odprte, mi pa kljub majhnemu otroku, pravkar rojenemu, pa prižgane le v spalnici, kuhinji, dnevni in po potrebi še v kopalnici!
To sva ugotovila pred nekaj dnevi, ko sva slučajno našla ključ, ki odpira te njegove prostore in šla za štos pogledat, kar sva že dolgo dvomila. In se je izkazalo, da sva imela prav!

Glej, seveda te razumem in po pravici se jeziš, vendar se ne smeš jeziti na Rijo, ker si napisala tako kot sem zgoraj podčrtala. Iz tega se pač ne vidi, da je cela hiša v vašem najemu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.11.2007 15:01:40   
Sibil_
Če je cela hiša v vajinem najemu si ti budala, ker radijatorjev nisi prej zaprla.Simpl.In zakaj so potem prostori zaklenjeni-predvsem pa kaj ima lastnik tam za delat, če imata vse v najemu?Malo nejasno si ti to pisala, sori...user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.11.2007 19:23:04   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: florecita

Naslednje besede letijo predvsem na Rijo, ker se mi zdi malo preveč pametna. si bom vzela na znanje, da sem pametna, pa itak vem user posted image  Preveč pametem pa itak ne moreš nikoli biti....
Ja, jaz sem pisala pod anonimno, florecita.

Sedaj pa takole;
V pogodbi lepo piše, da imamo v uporabi CELO HIŠO, se pravi TUDI TE NJIHOVE sobane v katerih tako kurijo, samo jih pač ne uporabljamo, ker nam je enega štuka 100m2 dovolj!
Torej ne vidim zakaj je storjen prekršek?! Mi lahko ti, ki si tako pametna to razložiš? no, jaz iz tvojega prvega posta tega nisem zasledila, napisala si, da v NJEGOVIH PROSTORIH in kak to, da si SLUČAJNO našla ključe, ki odpirajo vrata v NJEGOVE prostore, ki jih itak imaš v najemu ti.?
A se ti malo lažeš?
in to zame ni nobeno šnoferjenje po tujem stanovanju!!! in po prvem postu je to bilo za sklepat
Šla sva pogledat zato, ker nam je centralist povedal, da sumi, da so odprti še zgornji radiatorji.  tudi to je novo dejstvo, da sta mela centralista doma, tudi tega prej nisi napisala user posted image

In ne, ni tip neumen, on se dobro zaveda koliko se pokuri, je pač tak tip da rad izkorišča in iz nas pač dela budale. in če kaj za vraga ma on od tega, da ti več pokuriš user posted image  da pride do nevarnosti, da mu ne plačaš najemnine in ostalih stroškov ker ves denar porabiš za kurjavo, prosim te, ne se delat tak nedolžne, ker mislim, da nisi user posted image
Enkrat sem mu rekla, da bova poklicala centralista naj to malo pogleda, pa je takoj začel, da to ni sploh potrebno, da je peč pač starejša in da zato toliko pokurimo! Ja halo? kako je pa vedel, kaj naju muči, še preden sem sploh dokončala ZAKAJ bi ga poklicala? in kak ti veš, kaj je on mislil? po moje je mislil, da bo zaradi tvojih domnev moral plačati mojstra.vse kar se dela na njegovem objektu, kaš ta hiša še vedno je, mora odobriti lastnik. ti sama brez njegovega dovoljenja ne smeš zamenjati, popravljati ničesar....pa tudi vse večje kvare si dolžna javiti.....

Ne bit pametna Rija, če ne poznaš celotne zgodbe. Ti imaš verjetno takšno prepričanje, kako so vsi ljudje na tem svetu pošteni in prijazni in vse oh in sploh, jaz pa ne. ja, in kaj je narobe s takšnim prepričanjem user posted image  raje imam ljudi za DOBRE kot za PRASCE kot jih imaš ti. In ne, ne mislim, da je vsak človek dober, vendar v to verjamem, dokler me ne prepriča v nasprotno.

In če želiš objektivno mnenje, ne spreminja, prilagajaj svoje zgodbe in jo napiši tak kot je. Če pa ne, pa se pač sprijazni, da si jo vsakdo od nas razlaga po svoje.

no toliko.

sicer pa imaš še vedno možnost in se ne pustiš izkoriščat prascem (ki so za to, da so recimo kupili to nepremičnino morali fejst delati in zaslužiti ta denar, ki ga nekak plemenitijo ali pa so pač imeli srečo in hišo podedovali.

1. greš drugam v najem, v blok, kjer te bo gulila kakšna firma za kurjavo,
2. kupiš svoje stanovanje in te zopet guli neka firma
3. sezidaš svojo bajto in kuriš tak, kot tebi paše in maš odprte tiste radiatorje, ki jih sama odpreš.

Simpl, ne?

...vox populi...

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.11.2007 22:49:50   
Moyca_
user posted image jaz sem iz prvega posta sklepala da sta bila v njegovih prostorih in ne v svojih, če pa so to vajini prostori pa sta norca da tega nista že prej pogledalauser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?