|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najemno stanovanje-izkoriščanje!
2.11.2007 13:50:22   
Anonimen
LP!

Moram se nekomu izpovedat, ker sem tako jezna na tega user posted image , ki nam je dal v najem svojo bajto!!!

Pred nekaj dnevi smo ugotovili, zakaj smo lansko zimo pokurili toliko oljauser posted image !!!

Celo zimo, se pravi skoraj 6 mesec, je imel gospod v svojih prostorih ( ki so v eni etaži hiše v kateri smo podnajemniki), VSE radiatorje na FUULL odprte, mi pa kljub majhnemu otroku, pravkar rojenemu, pa prižgane le v spalnici, kuhinji, dnevni in po potrebi še v kopalnici!
To sva ugotovila pred nekaj dnevi, ko sva slučajno našla ključ, ki odpira te njegove prostore in šla za štos pogledat, kar sva že dolgo dvomila. In se je izkazalo, da sva imela prav! V vseh sobah je bilo vroče vroče kot sam user posted image , mi pa le gledamo, da bomo kaj prišparali, da bo čimprej denar, da gremo na svoje!! Prasec prasec in še enkrat prasec, da lahko nekdo tako brez vesti nekoga izkorišča. Plačujemo mu lepo najemnino + tega mu še vzdržujemo okolico hiše ( košnja trave) in vzdrževanje njihovih rož, ki jih imajo malo more. Za koga k...? Od sedaj naprej se ne dotakneva ničesar več!!!

Tega mu nisva povedala, ''ker moramo'' bit tiho, ker resnično nimamo kam, če nas sedaj vrže ven, ampak jih bo slišal, ko hišo zapustimo!
Ko bi vsaj rekel, da bo odprl radiatorje, pa bi pri najemnini odbil vsaj 5 pof... evrov mesečno, karkoli, NIČ. Samo podmuklo se vedno ko pride na obračun, odplazi v te sobane in se verjetno smeji, kako lepo se je gret na tuj račun!
Ampak njega sploh ni v tej hiši in v radiatorjih je antifriz in ni šans da kaj zmrzne, ampak tako pač mora bit. Očitno. Mater sem jezna, da bi mu najraje odtrgala tista njegova smrdljiva jajca stara!!!

Mater sem jezna. Bi bili vi tudi, verjetno?
In kaj sedaj? Ja radiatorje smo zaprli, in preden pride ( na srečo se prej najavi), jih odpremo nazaj... kaj pa naj. V bistvu smo od njega odvisni. Pa majhen otrok je. Drugače bi šla magari v šotor, ampak bi jih slišal prasec stari!
Dobro da znamo, da naročimo dost olja, da bo dost za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Obesila bi ga!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: najemno stanovanje-izkoriščanje!
2.11.2007 13:54:32   
Anonimen
Da vas slučajno ne dobi pri vaši igri, potem bo šele hudič.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2007 13:58:56   
aluš
Kaj pa če bi ga mal tako okoli ovinkov povprašali, da se vam čudno zdi, da se toliko olja porabi. Da vi pazite in šparate, pa da gotovo on spodaj nima vseh radiatorjev na ful odprtih, ker je to itak brezveze, če nobenega ni noter. Mogoče bi mu pa kaj kapnilo na njegovo vest. A je tak "krunkel", da je vseeno če ste tiho.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2007 13:59:12   
natasaom
kaj pa če bi se raje pogovorili?sej ni treba povedat da sta brskala po njegovem štuku..rečta da je treba centralista poklicat,ker pokurte preveč olja,,midva nebi bila tiho.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2007 14:03:53   
Anonimen
Ja, reci mu, da mora zagotovo nekaj narobe s cnetralno ali s cisterno, ker preveč olja porabi in da boš poklicla mojstra, da stvar pregleda. Pa bo verjtno hitro pozaprl radiatorje.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2007 14:40:38   
fragola
je pa res nesramen ta tip, jaz bi se z njim pogovorila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2007 16:51:46   
bskrle
a kakšnih merilcev porabe ne morete montirat?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2007 16:54:35   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ja, reci mu, da mora zagotovo nekaj narobe s cnetralno ali s cisterno, ker preveč olja porabi in da boš poklicla mojstra, da stvar pregleda. Pa bo verjtno hitro pozaprl radiatorje.

Ja, se strinjam.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2007 18:54:18   
jazz
Pa reskirajte in se grejte še vi. Prvo zaradi malega in drugo, če bo vaša poraba malo večja, tudi njegov delež verjetno malo zraste.

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2007 19:07:54   
Gina
Preden sem razumela, za kaj greuser posted image user posted image . Se pravi vi ste v najemu, zgoraj ni nikogar, on ma pa radiatorje prižgane. Pa misliš, d aon ve, da ima termostat narobe obrnjen? Meni je lani ta mali čisto slučajno neki tam šaril v spodnjem štuku, kjer ne stanujemo, pa je bilo ful vroče bog ve koliko dni, ker nisem prec ugotovila. Mogoče ima p ačlovek vse naštelano še od prej, ko je kdo živel tam, ni premikal termostata. Mogoče nima pojma, da vi kurite še zgoraj na ful. Povej mu iskreno. Da pa vzdržujete travo okol hiše, jo pa najbrž zaradi vas, da vam je lepo zunaj, ali kako?
Zakaj pa ne kurite sicer normalno pri majhnem otroku? Eh, saj to res ni moja stvar, samo jaz ne bi mogla že zaradi sebe zmrzovat.

Samo jezna si pa čist preveč, veš, to nima nobenega smisla, sama sebi škodiš. želim vam, da čim prej dobite svoje stanovanje, res je veliko lažje živet potem.

p.s.: koliko pa ste zapravili za nafto lani?

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.11.2007 21:35:44   
lelaval
Ja, reci mu, da mora zagotovo nekaj narobe s cnetralno ali s cisterno, ker preveč olja porabi in da boš poklicla mojstra, da stvar pregleda. Pa bo verjtno hitro pozaprl radiatorje.

Jaz bi tako naredila. Mogoče pa niti sam ne ve, da so odprti(kot je že Gina napisala).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2007 0:35:02   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Ja, reci mu, da mora zagotovo nekaj narobe s cnetralno ali s cisterno, ker preveč olja porabi in da boš poklicla mojstra, da stvar pregleda. Pa bo verjtno hitro pozaprl radiatorje.

Jaz bi tako naredila. Mogoče pa niti sam ne ve, da so odprti(kot je že Gina napisala).

Dobra ideja.

Mogoče je pa človek pač tako navajen in se niti ne zaveda, da se pokuri toliko olja...tudi taki se najdejo..

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2007 13:53:22   
piščanc
če se ogreva prostor pod vami, je to tudi delno v vaš plus, saj gre toplota navzgor, greje vaša tla in tudi stene celotne hiše. še posebej, če okna niso na stežaj odprta. 

jaz bi radiatorje priprla in jih tako tudi pustila.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2007 14:52:23   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

kaj pa če bi se raje pogovorili?sej ni treba povedat da sta brskala po njegovem štuku..rečta da je treba centralista poklicat,ker pokurte preveč olja,,midva nebi bila tiho.

čist enako bi rekla in vztrajala

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2007 14:59:19   
Pi-kica 1
No ja, meni se to tudi ne zdi taka stvar za razburjat. Jaz bi se ravno tako probala lepo pogovoriti, predvsem pa čim prej iti na svoje. Dokler si v najemu, je pač tako, da si najemodajalec zmišljuje pogoje, ne ti. Ti jih sprejmeš, ali pa ne. Če ti kaj ne paše, pač greš ven.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2007 15:00:33   
Moyca_
pa ne se  razuburjat in biti na mrlzem

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2007 20:20:00   
Pupica
Vi2 jih kr lepo zaprita, pa se še vidva naredita "neumne". Če jih zopet odpre, je pa bolje drug način ogrevanja nabaviti. Vas bo ceneje prišlo, kot da ogrevate dva prostora!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.11.2007 20:28:26   
rija
anonimna, a se zavedaš, da si neupravičeno vstopila v tujo nepremičnino in s tem storila kaznivo dejanje user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.11.2007 20:30:30   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: rija

anonimna, a se zavedaš, da si neupravičeno vstopila v tujo nepremičnino in s tem storila kaznivo dejanje user posted image

to tudi drži ja

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.11.2007 20:33:31   
Pupica
anonimna, a se zavedaš, da si neupravičeno vstopila v tujo nepremičnino in s tem storila kaznivo dejanje

ja hvala bogu a neuser posted image user posted image user posted image

Ni lepo!Ampak verjetno tudi on v pogodbo ni zapisal, da naj onadva ogrevata njegove prostore!user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.11.2007 20:43:09   
natasaom
jest bi samo še nekaj dodala..tudi mi smo najemniki v hiši.mi smo zgoraj.spodaj so drugi najemniki..tudi midva urejava okolico hiše in vrt,kosiva travo,striževa živo mejo,za lastnico nabirava sadje......pobelila sva cel štuk,moj je odtoke popravil,da ne smrdi več,špajze je prenovil-naredil nove police....skratka midva se obnašava kot,da je hiša najina in tudi temu primerno skrbiva zanjo...naju ima lastnica res rada in tud vse kar vloživa v hišo se odbije od najemnine...
pustila nama je tud kovtre,ker jih nisva imela,sesalec,likalnik....samo hvaležna sem ji lahko!

spodnji najemniki so skregani z vsemi sosedi,z nami,,ne pospravlajo za sabo,tud kanto jim jaz peljem do ceste...in res je težko s takim živet..

zato ti pravim,da se pogovori z lastnikom ker lepa beseda lepo mesto najde..pa verjemi,da on vid kako vidva urejata okolico hiše...je pa spet odvisno kakšen človek si..in kaj je zate kultura bivaanja...tud če maš svojo hišo je treba delat okoli nje.pa brez zamere

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.11.2007 20:45:58   
rija
pupica vseeno....to se je treba dogovoriti ob podpisu pogodbe, če nisi sam dovolj pameten, da doumeš, kaj v pogodbi piše, ti za 50 eur vsak odvetnik pogodbo pregleda in te opozori na cake.....take in drugačne. in to je še vedno ceneje od gretja cele lastnikove etaže...

če bi moji podnajemniki vstopili v moje prostore in bi jaz to seveda zvedela, bi dobili naslednji dan odpoved pogodbe...

saj smo odrasli ljudje in se da vse zmeniti....zakaj pa ga nista opozorila, da kljub temu, da zelo šparata, pokurita ogromno olja? a je to kaj takega?

ne vem....mi imamo isto hišo s tremi enotami, pa se take stvari zelo simpl in prijateljsko zmenimo s podnajemniki.....in nikoli ni nobenih problemov grdega gledanja in obkladanja s prasci....

...vox populi...

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.11.2007 22:12:24   
Pupica
zakaj pa ga nista opozorila, da kljub temu, da zelo šparata, pokurita ogromno olja?

rija zakaj bi njima SPLOH na misel prišlo, da gre preveč olja za njegovo nadstropje???Vsak pošten bi imel zaprte radiatorje če ga ni v hiši ali pač ne?Jaz bi na njunem mestu mislila, da vse kar smo pokurili, da smo sami, če smo edini selci v hiši.

Seveda ju nič ne stane, če bosta omenila, da se jima zdi, da gre preveč za kurjavo, pa da bi rada poklicala monterja da bi pregledal peč, če vse OK dela,....in kaj ko bo stanje isto....No sej držim figice zanju in za malouser posted image , da se bo potem butl zrajtal, in zaprl radiatorje, ker jih je samo pozabil zapreti. Kaj pa če ne?

Lej drgač je če ogrevaš svojo bajto. Mi ogrevamo 3 štuke, pa smo sami v hiši. Samo ko imaš majhne otroke ti je to prioriteta. In zmrazi me, če pomislim na malčka v mrazuuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.11.2007 22:21:11   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@

rija zakaj bi njima SPLOH na misel prišlo, da gre preveč olja za njegovo nadstropje???

ja zelo očitno se jima je to muvalo po glavi, če sta šla šnjoferit po tujem stanovanju, se ti ne zdi user posted image

ali pa sta šla kar tak malo in naletela na odprte radiatorje....

kr neki....

...vox populi...

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.11.2007 22:29:03   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

se strinjam, to bi bilo res najboljše user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?