|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pašteta v nosečnosti
14.12.2004 21:47:03   
Sinja
Hojla

A mi lahko katera prosim pove kako je s pašteto v nosečnosti. Sem v 39. tednu.

Hvala za odgovore.

LP, Sinja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pašteta v nosečnosti
14.12.2004 21:52:03   
Mina1
Pašteta je ena od zadev, ki naj bi jih črtali z jedilika v nosečnosti, tako kot npr. bree sire, suhe domače salame, mesni namazi, skute, surovim ribam in seveda jetrnim paštetam etc.

Jaz sem jo v prvi nosečnosti jedla, pa ni bilo nič narobe, ampak sedaj v drugi se je izogibam, čeprav bi jo včasih rada pojedla s kislimi kumarcami:)-:)-:)-

pa-pa Mina1, konec 31t:nosecka:

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pašteta v nosečnosti
14.12.2004 21:58:05   
ZARA
...men je moj dietetik priporocal ARGETO - ribjo pasteto...drgac pa nisem jedla nicesar 'prepovedanega'...

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pašteta v nosečnosti
14.12.2004 22:00:55   
Sinja
Meni se je danes zvečer zelo zaluštala pašteta in sem jo jedla. Drugače je prej nisem, to je bilo danes prvič v nosečnosti, upam, da ne bo nič narobe.

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pašteta v nosečnosti
14.12.2004 22:03:37   
Pia73
Par dni nazaj je bila tema na pašteto in punce brez panike, ni nič narobe, če jo jeste,...saj je toplotno obdelana in to je dovolj - po Pušenjaku,...

Pa dober tek!

LP pia73 :metulj:

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pašteta v nosečnosti
14.12.2004 22:38:59   
morskadeklica
Jaz jo jem že celo nosečnost, če mi pač zapaše. Pazim se edino pri surovem mesu (kuhanje), dobro operem zelenjavo in sadje in mucu ne čistim več stranišča jaz. Mislim, da s pašteto ni nič narobe!

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pašteta v nosečnosti
15.12.2004 8:24:58   
beba76
Jaz em jo kar dva dni zapored (včeraj in predvčerajšnjim) jedla za zajtrk in ni nič narobe. Bolj kompliciraš, slabše je. Jej, kar ti paše, pa bo.;)

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pašteta v nosečnosti
15.12.2004 8:32:00   
pika78
Tudi meni v nosečnosti dostikrat zelo paše pašteta (pa tudi hrenovke) in jo kar jem, čeprav jo prej nisem skoraj nikoli. Po mojem ni nič narobe,če je ne poješ res veliko in če drugače ješ mešano hrano... Saj so danes skoraj v vsaki drugi hrani dodani razni konzervansi in aditivi.
Lp, Polona

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?