Pašteta v nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Sinja -> Pašteta v nosečnosti (14.12.2004 21:47:03)

Hojla

A mi lahko katera prosim pove kako je s pašteto v nosečnosti. Sem v 39. tednu.

Hvala za odgovore.

LP, Sinja

Mina1 -> Pašteta v nosečnosti (14.12.2004 21:52:03)

Pašteta je ena od zadev, ki naj bi jih črtali z jedilika v nosečnosti, tako kot npr. bree sire, suhe domače salame, mesni namazi, skute, surovim ribam in seveda jetrnim paštetam etc.

Jaz sem jo v prvi nosečnosti jedla, pa ni bilo nič narobe, ampak sedaj v drugi se je izogibam, čeprav bi jo včasih rada pojedla s kislimi kumarcami:)-:)-:)-

pa-pa Mina1, konec 31t:nosecka:

ZARA -> Pašteta v nosečnosti (14.12.2004 21:58:05)

...men je moj dietetik priporocal ARGETO - ribjo pasteto...drgac pa nisem jedla nicesar 'prepovedanega'...

Sinja -> Pašteta v nosečnosti (14.12.2004 22:00:55)

Meni se je danes zvečer zelo zaluštala pašteta in sem jo jedla. Drugače je prej nisem, to je bilo danes prvič v nosečnosti, upam, da ne bo nič narobe.

Pia73 -> Pašteta v nosečnosti (14.12.2004 22:03:37)

Par dni nazaj je bila tema na pašteto in punce brez panike, ni nič narobe, če jo jeste,...saj je toplotno obdelana in to je dovolj - po Pušenjaku,...

Pa dober tek!

LP pia73 :metulj:

morskadeklica -> Pašteta v nosečnosti (14.12.2004 22:38:59)

Jaz jo jem že celo nosečnost, če mi pač zapaše. Pazim se edino pri surovem mesu (kuhanje), dobro operem zelenjavo in sadje in mucu ne čistim več stranišča jaz. Mislim, da s pašteto ni nič narobe!

lp:nosecka::muca:

beba76 -> Pašteta v nosečnosti (15.12.2004 8:24:58)

Jaz em jo kar dva dni zapored (včeraj in predvčerajšnjim) jedla za zajtrk in ni nič narobe. Bolj kompliciraš, slabše je. Jej, kar ti paše, pa bo.;)

pika78 -> Pašteta v nosečnosti (15.12.2004 8:32:00)

Tudi meni v nosečnosti dostikrat zelo paše pašteta (pa tudi hrenovke) in jo kar jem, čeprav jo prej nisem skoraj nikoli. Po mojem ni nič narobe,če je ne poješ res veliko in če drugače ješ mešano hrano... Saj so danes skoraj v vsaki drugi hrani dodani razni konzervansi in aditivi.
Lp, Polona

Stran: [1]