|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet jaz in zobje
31.10.2007 18:56:08   
Raho
Evo, prazniki, mene pa boli šestica, ki je mrtva. Definitivno - ker imam v njej še vedno zdravilo. Do sedaj je bilo vse OK, zobar mi jo zdravi že 2 meseca, sedaj pa ponovno bolečina. A je možno, da me boli samo "namišlljeno"?

Katera je imela podoben primer?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet jaz in zobje
31.10.2007 19:00:10   
natasaom
probaj si zobe sprat z ustno vodo-meni je pomagal.ja men je tud 6 nagajala med user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2007 19:15:56   
kofetek2010
kupi zobno pasto Sensodyne, meni je pomagala, ko me je bolel zob user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2007 19:18:29   
Anonimen
Naj ti ga že enkrat spuli, da bo mir.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2007 19:22:28   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ne dam ga! Ni šanse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2007 19:23:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ne dam ga! Ni šanse.

Pol pa ne jamraj.

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2007 19:24:34   
Anonimen

Ne dam ga! Ni šanse.

Pejt enkrat do moje zobarce pa ti bo za vsak zob povedala, do česa v telesu vodi in kaj za celotno telo pomeni mrtev zob :).

Mene je kar mrazilo, ko mi je razlagala.

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2007 19:28:16   
al1*
Načeloma je najbolje, če zadevo vidi zobozdravnik (po Murphyjevem  zakaonu je seveda danes prvi dan praznikov). Če je zob zaprt včasih pomaga, če si izbezaš začasno plombo ven - sliši se bolj preprosto, kot v resnici je. Bolečino v tem primeru ponavadi povzroča povečan pritisk v zobi, ki se sprosti, če zob odpreš.

lp

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2007 21:46:23   
Sibil_

Evo, prazniki, mene pa boli šestica, ki je mrtva. Definitivno - ker imam v njej še vedno zdravilo. Do sedaj je bilo vse OK, zobar mi jo zdravi že 2 meseca, sedaj pa ponovno bolečina. A je možno, da me boli samo "namišlljeno"?

Katera je imela podoben primer?

Ok, mogoče bom sedaj izpadla totalen analfabet-ampak kaj za vraga ti zdravi, če je zob mrtev?Zoba ziher ne, kvečjemu dlesen.In kako je lahko zdravilo noter dva meseca?user posted image

No, sicer pa če si tako trmasta da ga ne daš, naj te pa boli.En od vaju bo ziher prej cedu, ampak zob po moje ne bo ta...user posted image

Aja pa mene je med nosečnostjo pri vnetju sinusov bolel zob-bolečina neznosna, v bistvu so bili pa sinusi tako zadelani da to tako boli.In takrat je rekel zobar da ni variante kaj delat na nosečnici, ker lahko zobje sprožijo porod.Jaz se na tvojem mestu ne bi hecala...

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2007 21:56:52   
Magi*
ne, bolečina skoraj gotovo ni namišljena. tudi mene zaj.... ena taka mrtva šestica. pa smo jo že mislili eliminirat, pa se je zobar spet premislil. me pa en cajt boli, potem pa spet ne, pa manj, pa več...

si pa zobarji niso enotni glede mrtvih zob: meni so za zdaj še vsi trije zagotavljali, da je bolje, če ostane not, seveda pod pogojem, da se kje spodaj ne dogaja kak vneten proces. itak taki zobje več kot desetletje ne zdržijo v čeljusti, ampak tudi to je nekaj. če pa se dogaja kak tak proces, je pa jasno bolje, da gre zob ven prej in ne kasneje.

jaz ga bom po porodu še enkrat slikala in potem se bomo odločili, ali gre silak ven takoj ali ga še ujčkamo.

glede bolečine ti pa ne znam svetovati. jaz si zelo natančno čistim zobe, ščetkam, pa z intradentalno ščetko, pa z nitko in ustno vodo. vsak ljubi večer, zjutraj samo ščetkam. to je menda edino, kar lahko sam narediš. problem je v tem, da se pri takih zobeh hitro poglobijo žepki v dlesni in tam notri se potem nabira svinjarija, ki lahko povzroča dodatna vnetja.

tole je laični povzetek vseh razlag, ki sem jih bila deležna.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?