|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rižota iz morskih sadežev
29.10.2007 10:32:53   
tajtaja
En einfoch recept, prosim.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rižota iz morskih sadežev
29.10.2007 10:35:44   
pipi
Jaz prepražim čebulo, zalijem z belim vinom, vržem sadeže noter, zalijem s pasiranim paradižnikom, solim, popram, dodam še malo origana in bazilike.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2007 10:37:56   
cmokec
Podobno, s tem, da dodam korenjček, paradižnika pa ne dam veliko, da rižota ni rdeča, ampak bolj bela. Na koncu dam malo masla, pa peteršilj.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu pipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2007 10:42:15   
tajtaja
OK., hvala, se mi že sline cedijo!user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2007 10:42:37   
blue sky
Jaz na olivnem olju prepražim sesekljan česen in peteršilj, dodam morske sadeže, solim, dodam še riž in podušim. Čisto enostavno.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2007 13:24:39   
Anonimen
Rižota z morskimi sadeži
Na malo masla prepražimo čebulo in riž in počasi dolivamo domačo govejo juho. Kuhamo toliko časa, da je riž še vedno čvrst. Posebej pripravimo morske sadeže. Če so zamrznjeni, jih položimo na žlico olja in pustimo toliko časa, da spustijo vodo. Nato jih odstranimo ter odlijemo tekočino, v ponev damo sveže olje. Dodamo malo česna in čebule ter pražimo približno 15 minut. Zalijemo s pol kozarca vina ter pražimo še približno 15 minut. Počasi zmešamo riž in morske sadeže, če je zmes presuha, dodamo malo juhe, solimo, popramo in na koncu potresemo sesekljan peteršilj ter nariban sir.

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2007 17:02:36   
tajtaja
Evo, jaz sem naredila takole. Na olivnem sem prepr. eno drobno nasekljano čebulo, dodala strt česen, da zadiši, dodala paradižnik in morske sadeže, malo podušila, bazilika, timijan, sol zalila z belim vinom in juho.
Nato sem dodala riz in še malo podušila. Bilo je ODLIČNO1user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2007 7:42:45   
marvica
katere morske sadeže pa uporabljate za rižote, kateri so najboljši predvsem med zamrznenimi. Pri nekaterih imam občutek, da so brez okusa in vonja.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2007 8:10:08   
Strawberrie Cherrie
Jaz ne dajem čebule, ker mi ne paše k morskim sadežem, drugače pa delam enako kot je naredila tajtaja.

Morske sadeže kupujem kar v ribarnici, tako da mi jih tam dajo in obvezno brez školjk, ker le te drobne niso nikoli OK očiščene.

(odgovor članu marvica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?