|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peg peregov voziček Pramette
13.12.2004 12:29:16   
maretek
Zanima ma, kako ste zadovoljne s tem tipom vozička. PDP imam konec februarja, zato ne bi kupovala vozička s košarico. V trgovini smo ga malce vozili naokrog, pa se mi zdi zelo "vozen", enostaven za zlaganje, tudi v avtu zavzame malo prostora. To so bili moji občutki. Kako pa je v resnici?
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.12.2004 13:49:56   
Tinca7
Mi smo zelo zadovolni! Edina stvar ki me moti je to, da nima amortizrjev, in se vsak kamenček močno čuti. Drugače je pa super. Je zelo topel (za čez zimo) in praktičen za spreminjanje v letnega.

Veliko sreče pri nakupu,

Tina & Lara:sloncek:

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2004 23:24:48   
Mišica
Se pridružujem mnenju moje predhodnice.

Mi ga uporabljamo že tri mesece (vsak dan) in smo z njim zelo zadovoljni. Ima veliko drobnih dodatkov, ki pa so zelo praktični, kar ugotoviš šele ob uporabi.

Vsekakokr priporočam nakup.

LP

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2004 11:47:14   
atinav
Ojla!

Jaz sem tudi ena od lastnic tega vozička....za enkrat ga še ne uporabljamo, ker imam rok 2.2....ga pa z veseljem občudujem :love:, se mi zdi res luštkan :sloncek: ...koliko bo pa uporaben, bom pa lahko pač malo kasneje povedala.

papa
:)

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2004 14:16:27   
tia&silvija
Mi imamo tudi ta model in smo zelo zadovoljni. Čeprav smo rodili 30.10. tudi nismo kupili košare ampak voziček ima prevleko za noge in je zelo topel zato košare sploh ne rabimo.

Ugoden nakup in veliko veselja na sprehodih s pikico.

LP, S&T

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.12.2004 9:34:03   
Ropotuljica
Drage mamice, kako pa je z uporabnostjo tega vozicka na bolj zahtevnih terenih (makadam, gozdne, poljske poti, travniki)? Hvalezna vam bom za vsako informacijo?

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.