Peg peregov voziček Pramette (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

maretek -> Peg peregov voziček Pramette (13.12.2004 12:29:16)

Zanima ma, kako ste zadovoljne s tem tipom vozička. PDP imam konec februarja, zato ne bi kupovala vozička s košarico. V trgovini smo ga malce vozili naokrog, pa se mi zdi zelo "vozen", enostaven za zlaganje, tudi v avtu zavzame malo prostora. To so bili moji občutki. Kako pa je v resnici?

Tinca7 -> Peg peregov voziček Pramette (13.12.2004 13:49:56)

Mi smo zelo zadovolni! Edina stvar ki me moti je to, da nima amortizrjev, in se vsak kamenček močno čuti. Drugače je pa super. Je zelo topel (za čez zimo) in praktičen za spreminjanje v letnega.

Veliko sreče pri nakupu,

Tina & Lara:sloncek:

Mišica -> Peg peregov voziček Pramette (13.12.2004 23:24:48)

Se pridružujem mnenju moje predhodnice.

Mi ga uporabljamo že tri mesece (vsak dan) in smo z njim zelo zadovoljni. Ima veliko drobnih dodatkov, ki pa so zelo praktični, kar ugotoviš šele ob uporabi.

Vsekakokr priporočam nakup.

LP

atinav -> Peg peregov voziček Pramette (14.12.2004 11:47:14)

Ojla!

Jaz sem tudi ena od lastnic tega vozička....za enkrat ga še ne uporabljamo, ker imam rok 2.2....ga pa z veseljem občudujem :love:, se mi zdi res luštkan :sloncek: ...koliko bo pa uporaben, bom pa lahko pač malo kasneje povedala.

papa
:)

tia&silvija -> Peg peregov voziček Pramette (14.12.2004 14:16:27)

Mi imamo tudi ta model in smo zelo zadovoljni. Čeprav smo rodili 30.10. tudi nismo kupili košare ampak voziček ima prevleko za noge in je zelo topel zato košare sploh ne rabimo.

Ugoden nakup in veliko veselja na sprehodih s pikico.

LP, S&T

Ropotuljica -> Peg peregov voziček Pramette (24.12.2004 9:34:03)

Drage mamice, kako pa je z uporabnostjo tega vozicka na bolj zahtevnih terenih (makadam, gozdne, poljske poti, travniki)? Hvalezna vam bom za vsako informacijo?

Stran: [1]