|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko gledam naše albumčke
11.12.2004 22:38:02   
frutka_
Vedno znova sem presenečena kako lepe, radovedne nadobudneže imamo. Kako zafrkljivo kukajo izza igračk, iz vozičkov, se smejijo, jokajo..kako mamice žarijo!
Kako so univerzalni pa vseeno čisto svoji!
Deklice urejene in resne ter fantki nagajivi in skuštrani. Vsi s prifrknjenimi noski ter veeeeeelikiiiimi očkami ter odprtimi usteci vedno pripravljenimi na sprejem za nove informcije!

Upam, da bo slikic ter novih albumčkov vedno več ter naša družina vedno večjaaaa...

:angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ko gledam naše albumčke
11.12.2004 23:03:41   
Jančika_
Hehe, meni je pa hecno, ko vidim, da ima ta ali oni iste cote kot naš:).

Fajn je gledat albume!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ko gledam naše albumčke
11.12.2004 23:05:05   
frutka_
Ja,ja!!!!:bravo::bravo::bravo:

H&M je zakon...:)-

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ko gledam naše albumčke
11.12.2004 23:06:14   
Jančika_
:)-:bravo:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ko gledam naše albumčke
11.12.2004 23:31:15   
sonček2*
Ja res je frutka, H&M je zakon :bravo: :bravo: :bravo:. a mogoče katera kej ve, če so se v Avstriji že začeli prednovoletni popusti??:zmeden:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ko gledam naše albumčke
12.12.2004 9:14:02   
india
Frutka, to si zelo lepo napisala, ampak, a se zavedaš,koliko bo vseh teh albumov čez nekaj let in kako se bomo smejale,ko bo iz majhnega suhljatega bitja zrasel postaven fantič,alli pa iz debeluškice na sliki prava manekenka?:bravo::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ko gledam naše albumčke
12.12.2004 12:54:45   
Urša
Lepo si to napisala Frutka,zelo prisrcno! :bravo: Nasa druzinica je res unikatna!
Soncek2, vceraj sm bila v HM v Avstriji in je ze nekaj cunjc znizanih za 30%, samo mislim, da to se ni to. ;)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ko gledam naše albumčke
13.12.2004 8:30:31   
NinKa
Vceraj sta moja dva moska bila pri pecenju peciva. Pa pridem v kuhinjo, misko sedel na tleh imel v rokah smetano (se zapakirano) in zelezno metelco, ter razbijal po piskru.

Vsak dan znova sem presenecena kako vse hitro skapirajo. Ker sem ze od vsega zacetka malega navajala na to, da je bil zraven ko sem kuhala, pospravljala,... mu povedala kje je kaj, zakaj je to ali ono.

Misko je star 11 mesecev, cez 14 dni bomo pihnili prvo svecko, pa ce kaj hoce, gre v shrambo in zacne po vratah od hladilnika tolct. Al pa zadnjic sem ga preoblekla in medtem ko sem pospravljala cotike v omaro je misko sel v dnevno sobo, splezal na kavc vzel dalinca vklopil TV in gledal risanko. Ko sem prisla v dnevno je sedel naslonjen z dvema dalincoma v roki in se smejal risanki.

Al pa ko smo bili nazadnje pri babici, pa je dobil enega pojocega dinozavra. Pa ga je dobil kak dan nazaj. In ko ga je dediju pokazal, mu je tu pokazal kak se vklopi. Moji starsi so ga sam gledali. Niso mogli verjet, da jim 11 mesecnik kaze kak se kaka igraca prizge.....

Pa se in se je takih zgodbic...ki bi jih vsaka od nas nasla iz vsakdanjika.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?