NinKa -> Ko gledam naše albumčke (13.12.2004 8:30:31)
|
Vceraj sta moja dva moska bila pri pecenju peciva. Pa pridem v kuhinjo, misko sedel na tleh imel v rokah smetano (se zapakirano) in zelezno metelco, ter razbijal po piskru. Vsak dan znova sem presenecena kako vse hitro skapirajo. Ker sem ze od vsega zacetka malega navajala na to, da je bil zraven ko sem kuhala, pospravljala,... mu povedala kje je kaj, zakaj je to ali ono. Misko je star 11 mesecev, cez 14 dni bomo pihnili prvo svecko, pa ce kaj hoce, gre v shrambo in zacne po vratah od hladilnika tolct. Al pa zadnjic sem ga preoblekla in medtem ko sem pospravljala cotike v omaro je misko sel v dnevno sobo, splezal na kavc vzel dalinca vklopil TV in gledal risanko. Ko sem prisla v dnevno je sedel naslonjen z dvema dalincoma v roki in se smejal risanki. Al pa ko smo bili nazadnje pri babici, pa je dobil enega pojocega dinozavra. Pa ga je dobil kak dan nazaj. In ko ga je dediju pokazal, mu je tu pokazal kak se vklopi. Moji starsi so ga sam gledali. Niso mogli verjet, da jim 11 mesecnik kaze kak se kaka igraca prizge..... Pa se in se je takih zgodbic...ki bi jih vsaka od nas nasla iz vsakdanjika. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|