|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še en teden!
11.12.2004 20:27:01   
Nataska
Helo vsem!

Imam še en teden do roka - 17.12 in me zanima kako se kaj počutite ve, ki ste tudi blizu? Vem, da jih je kar nekaj, ki imajo rok 17. pa še veliko takih ki imajo prej ali malo pozneje.
V glavnem jaz bom kar znorela če ne bo kmalu, sploh več ne morem spat, cele noči prehodim okoli po stanovanju, pa se premetavam po postelji. Pa komaj še hodim, stalno sem na WC, pa ful me v križu zbada, pa prebavne težave... ta naša mala pa še kar nori v trebuhu, zadnje par dni je fuuuul dejavna. Sama sebi sem že tečna, si kar ne morem mislit kako se zdim šele drugim.
Prosim povejte da imate tudi ve podobne težave. :(

lp
Nataška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   še en teden!
11.12.2004 20:49:15   
Urška*
Ojla Nataska!

Jaz mam tudi 17.12 rok.:bravo:

No, mene pa nič kaj preveč ne mantra, razen da se kar hitro utrudim, če kaj delam, kar pa je razumljivo.:)- Ja, tudi jaz večinoma časa ponoči preživim na wc-ju. Vsake dve uri hodim praznit mehur.

Tudi naš :duda: je zelo živahen, razen ko grem na ctg, potem pa ta mali :hudicek: spi in mora mamica hodit po stopnicah, da ga zbudimo.:)-

Nataska, ne se sekirat, saj še malo pa boš cartala svojega :duda:.

Uživajte in LP:)

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še en teden!
11.12.2004 22:59:29   
Anonimen
BONI* ima tudi 17. rok:):):)

(odgovor članu Nataska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   še en teden!
12.12.2004 5:45:48   
Anonimen
Jaz pa 16.
Počutim se podobno kot prej, zjutraj ok, popoldan malo slabše, ponoči pogosto obupno.
Dajejo me ... mhm ... popadki?! Kaj pa vem kaj.
Nizko v trebuhu šraufa, podobno bolečinam pred menstruacijo oz. tistim, ko vzameš premočno dozo odvajalnih tablet.
Nekaj noči nazaj pa sem doživela tri take "hude", ki so s križa prešli na celoten trebuh, pa dihala sem komaj komaj. Sem se takoj premislila glede naravnega poroda ;).
Z mehurjem imam itak probleme že nekaj mesecev, ker nekaj stiska ureter, tako da lulam po kapljicah in kar veliko časa.
Od včeraj čutim nekakšno pekoče dogajanje v nožnici, speče in zvije. Zaenkrat sem še "začepljena", je pa veliko bele sluzi.
Glavico in kolcanje čutim zelo nizko, trebuh pa je še precej visok, ampak verjetno zaradi lege, ker je naš tako komot, da leži v obliki črke C.
Pa že preko 3,5 kg mora imeti, glede na to, da je dobra dva tedna nazaj bilo 3,2.

Sicer pa močno upam, da bom par dni čez rok - po 20. decembru. Do takrat je astrološka situacija obupna :ups:.

(odgovor članu Nataska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   še en teden!
12.12.2004 12:56:37   
mala račka
A ja? Kakšna astrološka situacija pa je? :zmeden: Jaz imam rok cel teden in pol kasneje kot ti, ampak imam tudi že vse opisane znake dogajanja kot ti. Sama bi najraje rodila tam okrog 20., da bi bila za praznike doma. Meni se je zdelo čist fajn, če bi dobili strelčka. A strelčki niso fajn ljudje?

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   še en teden!
12.12.2004 13:00:10   
Anonimen
Strelec nima veze - stvar je v retrogradnem Merkurju.

(odgovor članu Nataska)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   še en teden!
12.12.2004 13:02:34   
mala račka
in kaj to pomeni? kakšen vpliv ima merkur?

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   še en teden!
12.12.2004 13:35:19   
leah
Selena pa gti obvladaš te astro zadeve,ali kaj?
Kakšno pa je kaj stanje po novem letu do 10.januarja?

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   še en teden!
12.12.2004 16:43:04   
Anonimen
Ne bom rekla, da obvladam, tuje pa mi tudi ni.

Leah, če sprašuješ glede Merkurja, je od 20. decembra pa vse do 20. marca direkten.

Decembrka - retrograden Merkur je zadeva, ki je v astrologiji najbolj opazna. Bi skoraj rekla, da če kaj drži, drži glede tega. Povzroča pa različne jezikovne težave, odvisno od tega, kako je položen.
Od tega, da je oseba s tako položenim Merkurjem zaprta vase, nedružabna, težko spregovori o sebi, ne zna jasno izraziti svojih misli, do raznih govornih težav, disleksije ipd.

(odgovor članu Nataska)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   še en teden!
12.12.2004 19:01:59   
urskas
drage decemberke,

jaz imam sicer roke šele 23. (drugi prestavljen pa je 29.), pa mi je v sredo na pregledu G. rekla, da ne bo ne prvi in ne drugi datum pravi ampak bo prej, morda v nekaj dneh, ker se že 2 cm odprta in imam skozi lažne popadke. No danes je že 5 dni od srede in sem še doma in se še nič ne dogaja...

LP urskas

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   še en teden!
12.12.2004 23:44:11   
pikapoka27
Pozdravljene,
tudi jaz imam rok 17.12.
Vesela sem, da sem spet z vami (imela sem težave z dostopom do neta).
Ljudje pravijo, da je današnja luna primerna za porod, saj se debeli - če je kaj na tem se zna 13.decembra začne kaj dogajati. Naslednja primerna luna naj bi bila šele 26. decembra.
Sama ne dam dosti na to,ampak ko bo bo.
Tudi moje noči so podobno, kot vašer večkrat prekinjene. Zadnje dni čutim malega/lo vedno nižje. Nek čisto nov občutek.
Držite se!!!
pikapoka z:angel:

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?