Anonimen -> še en teden! (12.12.2004 5:45:48)
|
Jaz pa 16. Počutim se podobno kot prej, zjutraj ok, popoldan malo slabše, ponoči pogosto obupno. Dajejo me ... mhm ... popadki?! Kaj pa vem kaj. Nizko v trebuhu šraufa, podobno bolečinam pred menstruacijo oz. tistim, ko vzameš premočno dozo odvajalnih tablet. Nekaj noči nazaj pa sem doživela tri take "hude", ki so s križa prešli na celoten trebuh, pa dihala sem komaj komaj. Sem se takoj premislila glede naravnega poroda ;). Z mehurjem imam itak probleme že nekaj mesecev, ker nekaj stiska ureter, tako da lulam po kapljicah in kar veliko časa. Od včeraj čutim nekakšno pekoče dogajanje v nožnici, speče in zvije. Zaenkrat sem še "začepljena", je pa veliko bele sluzi. Glavico in kolcanje čutim zelo nizko, trebuh pa je še precej visok, ampak verjetno zaradi lege, ker je naš tako komot, da leži v obliki črke C. Pa že preko 3,5 kg mora imeti, glede na to, da je dobra dva tedna nazaj bilo 3,2. Sicer pa močno upam, da bom par dni čez rok - po 20. decembru. Do takrat je astrološka situacija obupna :ups:.
|
|
|
|