|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DAnes bo pa
26.10.2007 12:43:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Imaš mogoče še recept za ajdove palačinke z gobovo omako?

ne, a to tudi obstajauser posted image . no lahk si ga pa zmislimuser posted image

na olivnem olju prepražiš čubulo, česen, več vrst narezanih gob, malček vinčka in na koncu še petršilj. nafilaš palačinke, jih posuješ z naribanim sirom in daš pečtuser posted image

pismo saj še niti ni slaba idejauser posted image

Ja, obstaja, pa še kak dobro je.
Ampak po tem receptu kot sem jaz jedla je bil zraven gob še korenček, pa niso bile gratinirane, oziroma zapečene, ampak je bila palačinka, filana z gobovim nadevom, pa prelita z neko zelenjavno omakco. Noro dobro, res.

že včeraj sem hotela še to zapisat, ap se mi nekak ni ljubilouser posted image . Z gobovo maso nafilaš palačinke, nekaj malo mase pustiš, dodaš zraven še grah in korenček na kockice narezan, zaliješ s smetano in poliješ čez palačinke, ampak jaz bi jih vseen še s sirom posula in speklauser posted image

Valentina, zgledajo pa res supercauser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
26.10.2007 12:47:49   
Valentina
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13
Valentina, zgledajo pa res supercauser posted image user posted image

Lahk prideš na repete danesuser posted image
Sm včeraj dobila samo dve  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.10.2007 13:27:14   
Barbs
user posted image Pri nas pa danes :
Korenčkova juha
Piščančji file na žaru z anansom in sirom
Kuskus in štrukeljci na maslu
Zelena solata s koruzo
Sladoled s smetano

Je pa res, da nekaj praznujemouser posted image

če ne bi bil zihr kurji ajmohtuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Valentina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?