Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima drisko. Bi jo peljale v vrtec? 24.10.2007 22:32:46
|
|
|
|
jacinta
|
Ne. Ostali bi doma.
|
|
|
|
RE: Bi jo peljale v vrtec? 24.10.2007 22:56:58
|
|
|
|
jakaracman
|
Ja zdaj razsaja driska, ki je bolj vodeno blato. in ni hvala bogu tista klasika.Žal mora ostati doma.Ko ima vsaj 24ur normalno blato gre lahko v vrtec.Prej je kužna in prenaša svoje male viruske med otroke in vzgojiteljice z rokicami, slino , kakšnim kihecom.Pa bo bolje, kmalu.Lp
|
|
|
|
RE: Bi jo peljale v vrtec? 25.10.2007 19:21:39
|
|
|
|
zajlca
|
Driska je driska, in otrok z drisko nima kaj delati v vrtcu!!! Če doma 2x driska, je to DRISKA, in takšna driska je v vrtcu in zaradi enega primerka driske ali pa driskice pri otroku, nastane cela epidemija driske v skupinci, oddelku in v celem vrtcu. To je pa celo SRANJE. Če otroka bruha al ma pa drisko, to ni za v vrtec. Pediater pa napiše bolniško!
|
|
RE: Bi jo peljale v vrtec? 27.10.2007 20:19:49
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Moj je v bolnici driskal le enkrat na dan bolj vodeno blato, bil je že zelo dobre volje, brez vročine, brez bruhanja, pa ga niso pustili domov... In po tistem sva morala še en teden biti doma, četudi je njegovo blato bilo zelo lepo formirano...
|
|
|
|
RE: Bi jo peljale v vrtec? 27.10.2007 22:18:54
|
|
|
|
soncicaT
|
Oprosti, pri driski je treba biti posebej pozoren, saj otrok hitro dehidrira...jaz otroka ne bi dala prej v vrtec, predno ne bi bi mel normalnega blata! Zakaj ti pa pediater ne bi dal bolniške, če ima otrok drisko???
|
|
|
|
RE: Bi jo peljale v vrtec? 29.10.2007 0:43:06
|
|
|
|
Ilije
|
Pod nobenim pogojem je ne bi peljala v vrtec.
|
|
|
|
RE: Bi jo peljale v vrtec? 4.11.2007 22:02:13
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR In zaradi takih mamic potem zboli cela skupina.Ker pa to res ni nič malo driske.Halooo? In btw za drisko dobiš bolniško, sigurno. to pa tudi ni tako Naša dva imata takoj bolj mehko blato. Ko sem enkrat prišla k zdravnici ker bi naj mala imela v vrtecu drisko, doma pa sploh ni kakala popoldan se mi je smejala. Driska je tekoče blato in ne takoj zmehčano, ki je lahko samo zaradi malo preveč mleka,... Ne dajo ti bolniške če je stanje tako
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2007 12:23:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bi jo peljale v vrtec? 7.11.2007 14:32:04
|
|
|
|
Shorty_
|
držim pesti da se vsi čimhitrje pocajtajo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?