|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mora biti človeka sram?
22.10.2007 17:38:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Spreminjam odgovor, niste neumni in ni sramotno, ste pa bogatiuser posted image

user posted image a me mora biti sram?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
22.10.2007 17:51:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Spreminjam odgovor, niste neumni in ni sramotno, ste pa bogatiuser posted image

user posted image a me mora biti sram?user posted image user posted image user posted image

Ne, zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
22.10.2007 17:53:22   
Anonimen
ja mene je tud sram, da mi je moz tanouga audija kupu.. se bojim na semaforju ustavit, ker me je strah, da me kdo vidi. Pa v trgovino grem rajs pes.
haha, hecam se- no, za auto ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
22.10.2007 18:04:16   
Raho
Zakaj pa ste vsi, ki pišete o voznem parku, ki je za moje skromno mnenje ah in sploh, naenkrat anonimni...
A se bojite, da boste napadeni, da ste materialisti in da se preseravate, tako kot sem bila jaz, ko sem napisala, da otrokoma kupujem tudi kakšno stvar v Benettonu, Okaidiju ipd. in ne samo tistih majčk za 2 ali 3 € in se ne delam lažno skromneuser posted image  in priznam, da kupim dražji voziček, ker ima boljše vozne lastnosti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
22.10.2007 18:13:20   
tjaga
1. Twingotu ne manjka nič. Pripelje od točke A do točke B, ravno tako kot, kva pa jest vem ker auto.
2. Da se fino zabavaš, ni treba met v riti alkohola. Ker je naslednji dan lepše, ker ne boli glava.
3. Jaz bi bla tud doma, pa ne gre. Žal. Bi pa prec. Bi si že našla kaj za počet, ni vrag.

Tanikaa, mater si čudna. Tko ku jest. user posted image user posted image

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 55
22.10.2007 18:21:47   
Anonimen
Zakaj pa ste vsi, ki pišete o voznem parku, ki je za moje skromno mnenje ah in sploh, naenkrat anonimni...

Mogoče zato k nekoga ki odkrito prizna da ni reven kle gor hitro popljuvajo vsi, no večinauser posted image
K kako lahko kdo prizna da ma benfla doma k je pa tolk ljudi brez kruha, pa tolk ljudi dela za 500€....pa bla bla bla....
Jaz se po pravici povedano tud ne upam nič več kar ma veze z financami napisat. K sm bla že parkrat napadena tukaj in prek ZSjev. Tko da čist razumem da so anonimni.

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
22.10.2007 18:24:19   
FANTEK1

IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL

A se bojite, da boste napadeni, da ste materialisti in da se preseravate, tako kot sem bila jaz, ko sem napisala, da otrokoma kupujem tudi kakšno stvar v Benettonu, Okaidiju ipd. in ne samo tistih majčk za 2 ali 3 € in se ne delam lažno skromneuser posted image

no pa sva ze dve..tudi mene so napadli, ko sem napisala, da je nas otrok oblecen v Benetton, Chico, Prenatal in se nekatere drazje znamke.- da brez veze zapravljamo in, da smo cudni, ker eni pa nimajo in bla, bla, bla..
Meni je pac pomembno da je otrok lepo oblecen. Ja boste rekle, da se da lepo tudi cenejse najti- najbrz res, ampak zakaj brskat in iskat, ce si lahko privoscis..
Torej- go for it - kupite si vse kar si lahko privoscite in uzivanjte v tem. Ce vam pa kdo kaj rece pa ga naravnost vprasajte, ce vam je fous.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 57
22.10.2007 18:28:47   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

BMW 1 ni velik- to je zame za po mestu pa ko grem po otroka..
Dzip je pa druzinski..
Pa se to nam je vcasih premalo, ko se z dvema otrokoma kam odpravimo..

Saj zato pa....ni važna znamka, temveč funkcija. Enoprostorca kupit, pa bo dovolj prostora. Saj bo dovolj tudi za VIto-a, ali pa kakšnega drugega enoprostorca v tem rangu.

Še moje mnenje...naj vsak vozi, to kar si lahko privošči in kar mu je všeč. Jaz si ne morem, bi pa z veseljem vozila JAguarja, če bi lahko izbirala. Mercedesa im BMW-ja ima že vsak mesar...

Pa javno bi si pohvalila, če bi ga imela, ne pa pod anonimno..

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
22.10.2007 18:31:45   
FANTEK1

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Pa javno bi si pohvalila, če bi ga imela, ne pa pod anonimno..

zakaj pa bi se javno pohvalila? Jaz pa se ne bi, ker mi je vseeno kaj si kdo misli o tem kaj jaz vozim. In tudi mi imamo dva dobra avta doma.. pa kaj.. Ce komu ni vsec, boli me k.... , ce je kdo fous, ja pa naj bo -njegov problem. Hvalila se pa ne bom- saj nimam takih avtov zaradi drugih, ampak ker so meni vsec

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 59
22.10.2007 18:35:51   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: FANTEK1

zakaj pa bi se javno pohvalila?

Zopet ena, ki si besedo ven pikne, pa okoli nje najeda.....Mišljeno je bil o tem, kar so ostale pisale, da vse anonimne z boljšimi avti pišejo pod anonimno. V tem smislu je mišljeno, da bi jaz javno povedala, torej neanonimno, pa če bi se z jaguarjem naokoli vozila. Ker nisem niti enega posta pisala pod anonimno in tudi ne mislim.

In nič ni narobe, če se kdo hvali, če se ima s čim. Če pa kdo to narobe razume, je pa njegov problem...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu FANTEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 60
22.10.2007 19:15:19   
Anonimen
Ja, lahko te je, ker ne voziš novega Twinga user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
22.10.2007 19:18:17   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Ja, lahko te je, ker ne voziš novega Twinga user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
22.10.2007 20:02:59   
altati
1. imeti dva avtomobila je dandanes nekaj najbolj normalnega. Tudi pri nas sta dva. En 'dober' in en malo 'manj dober'. Brez dveh avtomobilov treh otrok 'ne folgamo'.

2. Človek ki ne pije in žura celo noč je zelo normalen in pameten, ker naslednji dan nima mačka. Aja, jaz sem tudi sama velikokrat  prežurala celo noč brez kapljice alkohola, oz. sigurno vedno ko sem bila z avto.

3.Pri nas je danes padla odločitev. Ja, ostala bom doma. Ker mi je to velika želja. Službo bom še ta teden obesila na klin.....Pa se sama sebi ne zdim čudna. Aluser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 63
22.10.2007 20:30:15   
Anonimen
1. jaz bi bila prav vesela, če bi imeli poleg družinskega avta še en avto samo zame.
2. alkohola ne pijem že 3 leta (tudi kadim ne več), žuram lahko tudi tako. in sem prav vesela, da je tako.
3. z veseljem bom doma, ko bo mož toliko zaslužil, da ne bomo čutili primanjkanja mojih dohodkov.

Sram? Zakaj že? Ena sama radost user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
22.10.2007 21:05:43   
Anonimen
Po tej logiki bi se morala jst u zemljo udret vsaj tja do magme nekje....

1. imam sam en avto
2. niti ne žuram, kaj šele pijem (pa ga neseeeeem zlo, ker v lajfu še nisem bla pijana)
3. nimam desca (v nobeni obliki ali agregatnem stanju) - ergo ne morem bit gospodinja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
22.10.2007 21:14:01   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Po tej logiki bi se morala jst u zemljo udret vsaj tja do magme nekje....

1. imam sam en avto
2. niti ne žuram, kaj šele pijem (pa ga neseeeeem zlo, ker v lajfu še nisem bla pijana)
3. nimam desca (v nobeni obliki ali agregatnem stanju) - ergo ne morem bit gospodinja user posted image

How about this:
1. Ti niti ne rabiš dveh ( za zdaj )
2. Tu ga malček sračkaš, ker živčke je tud treba kdaj dat na pašo
3. Če sem prav zasledil na eni debati na čveku, ti ga že pospešeno iščejo, tk da ..... maybe gospodinja soon user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
22.10.2007 23:38:47   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Če ima poleg "dobrega" avta še twingota in se z njim vozi po nakupih in v službo? Ima človek probleme, če žura 8 ur in se ga ne nalije in lahko potem sede za volan in se pelje domov? Je ženska čudna, če pravi, da bi službo v pisarni z veseljem zamenjala za delo doma, za kuhanje, skrb za družino, hišo...??????

user posted image user posted image  Ne vidim razloga za sram, ne razumem pa najbolj vzrok tega pisanjauser posted image

Ja...jaz tud ne...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 67
22.10.2007 23:48:17   
rija
jaz pa LJUBIM našega twingotauser posted image

a me mora biti sram?

tanikaa, pa daj trezno premisli.....kje živiš?user posted image

...vox populi...

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 68
23.10.2007 9:49:03   
taja27
tanikaa pa sej verjetno veš, da ni nikol prav.

ko nimaš, se ti vsi za hrbtom smejijo, ti privoščijo, da nimaš in so radi v tvoji družbi, ker se ob tebi počutijo superiorni in si zdravijo svoj ego (ker so pač 'boljši' od tebe, ker imajo več). ko imaš več, umirajo od zavisti in te kritizirajo na vse možne načine (se preseravaš, al si butast ker nimaš še več pa bi lahko imel ...). se pa radi pokažejo s tabo, ker baje 'isti priči skupaj letajo' in s tem so tudi oni boljši in zavidanja vredni v očeh drugih.

sem ravno v fazi, ko prebolevam bolezen 'biti fer in pozoren do drugih' (tle so prijatli izvzeti), ker itak ni nikoli prav. če sem fer sem butasta, ko gledam na sebe sem presrana in šefovska. torej, končno sem spoznala, da niso problem drugi ampak jaz. sama si moram poštimati v glavi in si dopovedati, da je boljše, da sem pametna in presrana, kot pa fer in butasta. no že zavedanje tega je velik korak.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 69
23.10.2007 9:57:45   
ElaM
Tanikaa, lahko te je sram, ker voziš twingota.user posted image  Mene je tudi.user posted image user posted image user posted image
Ej, twingo je zakon avto, in meni je že zdaj hudo, ker ga bom morala prodati, ker bo za  2 avtosedeža premalo prostora,
Glede pitja, no sama se ga nisem napila že ene 3 leta, ker sem več ali manj noseča oz. sem dojila. Čeprav bi občasno pasalo.user posted image
Biti doma, jaz sem takoj za in mogoče bom po porodniški celo ostala in se zaposlila pri mojemu user posted image .

:)

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 70
23.10.2007 12:35:58   
srki
Poleg "dobrega" avta vozimo še katro, predvsem moj. Katro, mater al smo blesaviuser posted image , na žuru bila ravno v petek, do pol štirih zjutraj, popila nisem niti kaplje alkohola, se pravi, da me je lahko sramuser posted image , glede službe pa si ne želim biti samo gospodinja, to pa priznam. Pa me spet ni sramuser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 71
23.10.2007 14:51:31   
študentka Mici
Mene ne bi bilo sram. Jaz vozim petko in sem z njo čist zadovoljna, v hrib potegne bolš kot kak novejši avto. Trenutno si dinarče služim kot pomočnica kuharice... pa naj me bo zato sram? Sem študenkta in mislim, da je že to dost, da se sama žvim... mogoče bom pa kdaj na takem položaju, da bom sama imela pomočnice, nikoli se ne ve ;)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 72
23.10.2007 23:09:10   
mami_miki
a misliš, da si ne zaslužiš, pa zato razmišljaš, če te naj bo sram?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 73
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?