Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:42:20
|
|
|
|
viv_
|
A je kšna luna?
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:43:23
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv A je kšna luna? Zakaj? Samo vprašam. Ker me pač zanima.
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:44:03
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Če ima poleg "dobrega" avta še twingota in se z njim vozi po nakupih in v službo? Ima človek probleme, če žura 8 ur in se ga ne nalije in lahko potem sede za volan in se pelje domov? Je ženska čudna, če pravi, da bi službo v pisarni z veseljem zamenjala za delo doma, za kuhanje, skrb za družino, hišo...?????? Ne vidim razloga za sram, ne razumem pa najbolj vzrok tega pisanja
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:45:19
|
|
|
|
viv_
|
Ah dej no... Retorična vprašanja so in to dobro veš. In zdaj pričakuješ naval ploskanja in strinjanja. Kukr kermu paše. Nekaterim je to čudno, nekaterim pa ni.
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:45:40
|
|
|
|
mala maja
|
ne, zakaj bi te bilo treba bit sram?
|
|
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:47:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Ah dej no... Retorična vprašanja so in to dobro veš. In zdaj pričakuješ naval ploskanja in strinjanja. Kukr kermu paše. Nekaterim je to čudno, nekaterim pa ni. Nobenega ploskanja ne pričakujem.
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:48:37
|
|
|
|
pety78
|
Twingota si vsak ne more privoščiti. Žura se lahko tudi brez alkohola. Doma bi bila vsake toliko za nekaj časa, potem bi pa pogrešala početi še kaj drugega. Ne vidim pa nikjer vzroka za kakršnokoli za sramovanje.
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:48:38
|
|
|
|
daddy
|
Ne, ni razloga za sram, vsaj kar se tiče postavljenih vprašanj.
|
|
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:49:57
|
|
|
|
r1ta
|
Ne. Čeprav itak sama veš da ne... Kvečjemu je lahko človek ponosen nase, da zna razpolagati dobro s svojim denarjem in pametjo. In prostim časom. Glede službe pa vsak počne kaj mu najbolj odgovarja. Če ti ne paše bit v službi in če imaš možnost biti doma, zakaj pa ne?
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:50:45
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica ne razumem pa najbolj vzrok tega pisanja Vzrok je v tem, da že par tedno poslušam od "kolegice", da me je lahko sram, da vozimo tak avto, da lažem, da bi bila rada izključno gospodinja in pravi, da mam probleme, če ne spijem preveč alkohola. In ne pričakujem ploskanja. Mislim, da sem že dovolj dolgo na RR in da nikoli nisem iskala take pozornosti. ker je ne rabim.
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:51:35
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Če ti ne paše bit v službi in če imaš možnost biti doma, zakaj pa ne? Nimam možnosti.
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem mislila da se kaki anonimmi spet meša, pa vidim da si ti tanikaa???
|
|
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Če ima poleg "dobrega" avta še twingota in se z njim vozi po nakupih in v službo? Ima človek probleme, če žura 8 ur in se ga ne nalije in lahko potem sede za volan in se pelje domov? Je ženska čudna, če pravi, da bi službo v pisarni z veseljem zamenjala za delo doma, za kuhanje, skrb za družino, hišo...?????? Ce to ti zase sprasujes.. pol itak, da si CUDNA na kvadrat.. ze brez tega.. Ce je to za koga druzga.. pol je vse kul.. :) Torej.. odg. je relativen.. odvisno kdo to sprasuje.. HA HA!
|
|
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 11:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Sem mislila da se kaki anonimmi spet meša, pa vidim da si ti tanikaa??? Si hotla rect.. 'pa vidim.. da se taniki mesa'.. pa si se rajsi vzdrzala..
|
|
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 12:00:15
|
|
|
|
r1ta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Če ti ne paše bit v službi in če imaš možnost biti doma, zakaj pa ne? Nimam možnosti. No, jaz bi za tukajšnje razmere (Nl) lahko delala že pet mesecev. Tukaj traja porodniški dopust 4 mesece potem pa "kuda koji mili moji". Ampak ne hvala! Bom doma dokler se totalno ne zasitim gospodinjenja. Finančno nama znese, zato se ne obremenjujem. Vem pa da so ljudje, ki jim gre to v nos. Sram me pa ni... Kvečjemu sem vesela, da imam to možnost.
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 12:02:30
|
|
|
|
purple
|
Le zakaj bi te bilo treba biti sram. Mogoče pa ti je sodelavka nevoščljiva.
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 12:02:41
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: nivess Sem mislila da se kaki anonimmi spet meša, pa vidim da si ti tanikaa??? Si hotla rect.. 'pa vidim.. da se taniki mesa'.. pa si se rajsi vzdrzala.. Jaz sem se zmešana že rodila... In večji je moj emšo, večja je očitno zmešnjava v moji kepi.
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 12:03:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Le zakaj bi te bilo treba biti sram. Mogoče pa ti je sodelavka nevoščljiva. Ni sodelavka, da ne bo boga Muki kaj kriva.
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 12:04:01
|
|
|
|
purple
|
Ups...moja napaka.
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 12:04:49
|
|
|
|
Taula
|
In kaj je narobe z Twingotom? Prav lušten avto je. Mnogi si ga ne morejo privoščiti. Tanikaa od tebe sem pa pričakovala, da se ne družiš z takimi ''kolegicami'' ampak da jim poveš svoje.
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 12:13:16
|
|
|
|
ada2
|
že par tedno poslušam od "kolegice", da me je lahko sram, da vozimo tak avto, pošlji jo k meni, da vidi kak avto jaz vozim no, do pred nekaj leti sem vozila 40 let starega hrošča z vsemi "starostnimi bolezni" vred , odkar sem pa zaposlena pa sem ga mogla prodat, ker nisem več finančno sposobna skrbet zanj in od takrat hodim peš, ali pa gonim picikl če te je sram twinga, ga z veseljem posvojim
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 12:13:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak da si čudna tanikaa. Bejž na banko po lizing, kup avto za 5 miljonov. Pol se vsed še v gostilno, se ga nažgi do konca, mal kozlej, po možnosti v novem avtu, se odpelji, stolči par semoforjev in znakov, po možnosti še kkšnga otroka in prid domu se vlež na sedežno in zarjov da bi mat jedla in nej ti tmal prnese futr. Dej si normalne kolegice najdi no....
|
|
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 12:15:19
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Marogica ne razumem pa najbolj vzrok tega pisanja Vzrok je v tem, da že par tedno poslušam od "kolegice", da me je lahko sram, da vozimo tak avto, da lažem, da bi bila rada izključno gospodinja in pravi, da mam probleme, če ne spijem preveč alkohola. Torej naš "drugi" avto, poleg enoprostorca je Renault......pa ne twingo ,temveč 15 let stara 5-ka, katero uporabljamo tudi za razvoz pic. Stala je manj, kot Murina jakna, ne plašč...JAKNA. Pijem ne, ker mi ne paše. Doma nisem, ker rada delam, trenutno pa tudi MORAM dosti več, kot bi si želela. Kaj še? AJa, ni me sram zaradi tega. te je pa mogoče lahko sram, da imaš take sodelavke....pa saj si jih ne moreš sama izbirati... (Muki1 ne leti nate, da ne bo pomote )
|
|
RE: Mora biti človeka sram? 22.10.2007 12:22:41
|
|
|
|
pety78
|
da imaš take sodelavke Pa če ni sodelavka.
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?