|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kruhovi cmoki
22.10.2007 10:09:02   
Strawberrie Cherrie
Kako jih pripravite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kruhovi cmoki
22.10.2007 10:13:29   
Anonimen
Jih že celo večnost nisem,ker moja banda jih ne mara,jaz bi jih pa tako rada z golažem.
Star kruh nadrobim,namočim ožemem,dodam na fino nasekljan petršilj,na fino nasekljano čebulo,na drobne kocke nasekljano kraško panceto,poper sol,
dodam moko,da je zmes kompaktna,aja pa eno jajce.Nato pa kuhat v krop na hitro,da ne razpadejo.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2007 10:17:09   
Anonimen
KRUHOVI CMOKI

50 dag starega belega kruha ali žemelj
6 dag margarine
žlica sesekljane čebule
peteršilj
3 dcl mleka 3 jajca
sol
6 dag moke

Žemlje ali kruh zreži na kockice, jih zabeli s praženo čebulo, premešaj in dodaj peteršilj.Žvrklaj jajca, dodaj mleko in sol ter polij po kruhu.Rahlo premešaj in s kuhalnico potlači.Preden začneš oblikovati cmoke potresi z moko.Roke pomakaj v vodo. Kuhaj jih v osoljenem kropu na počasnem ognju okoli 20 minut.Kuhane precedi.
Lahko pa to maso zaviješ v vlažno krpo, jo potreseš z drobtinami, zaviješ in zavežeš, ter kuhaš v krpi.
Med maso lahko daš še praženo slanino.
                                                                   DOBER TEK

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2007 10:19:05   
pika30
Kruhove kocke namočim v mleku,da se popivnajo,dodam jajce,malo vegete,petršilj,malo moke in drobtine da maso skupaj drži.Dobro premešaš,oblikuješ kroglice in jih kuhaš v vreli vodi 10-15 minut.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2007 10:29:14   
Anonimen
Mi kuhanih ne delamo, ker nam niso všeč. Jih pa spečem. V malo več olivnega olja popražim čebulo, slanino ali panceto, malo česna na koncu. Kruh narežem na kockice, čez polijem  olje s čebuloin panceto, dodam 1 jajček, malo mleka, sol, poper, petršilj, zmešam, naredim kroglice in dam v pomaščen pekač in v pečici spečem. 

(odgovor članu pika30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2007 10:39:53   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Mi kuhanih ne delamo, ker nam niso všeč. Jih pa spečem. V malo več olivnega olja popražim čebulo, slanino ali panceto, malo česna na koncu. Kruh narežem na kockice, čez polijem  olje s čebuloin panceto, dodam 1 jajček, malo mleka, sol, poper, petršilj, zmešam, naredim kroglice in dam v pomaščen pekač in v pečici spečem. 

Tole bom poizkusila danes. hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2007 10:50:11   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Tole bom poizkusila danes. hvala user posted image

Jaz tudi. Nam je ravno ostalo nekaj belega kruha.

Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2007 10:51:17   
tanikaa
Mi pa obožujemo kruhove cmoke. Samo po receptu od Mišek pa še nisem delala, bom pa vsekakor ta teden. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2007 10:52:05   
Anonimen
Hvala user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2007 11:06:43   
kofetek2010
cmokov pri nas tud ne delamo, filo za kuro pa naredim takole:
- bel kruh narežem na kocke (npr. 1,5 bagete)
- dodam 2 dcl mlačnega mleka
- malo žličko vegete
- ščepec majarona
- mal popra
- 1 jajce
- 2 veliki žlici kisle smetane

vse skupaj pregnetem, da se vse sestavine prepojijo user posted image

in nafilam v kuro user posted image user posted image user posted image  

kadar pa pečem samo 1/2 kure, pol pa najprej skoraj do konca spečem tiste pol kure in zadnjih 20.minut doam v pekač filo (naredim tak lep kupček user posted image ) in čez položim kuro, da se ne izsuši user posted image

njama, njama user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2007 13:23:59   
malecka_mateja
mišek kako dolgo jih pol pečeš??

hvala

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2007 16:19:15   
Anonimen
Dokler niso pečeniuser posted image .

Jana73 tudi moji cmoki so v bistvo fila za piceka ali pa zajčka, če pa samo prsa pečemo, potem pa take cmoke naredim zravenuser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?