|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa to ni res....
10.12.2004 7:25:22   
VITA74
Evo tale mesec december nam ni usojen....
Po mojem SS :(( je zanosila moja sestra in kolikor mi je bilo hudo sem bila zelo vesela zanjo in si malo predstvaljala da moja pikica nadaljuje pot.... ampak ne NE spet je imela vmes prste usoda in tudi moja sestra gre danes na abrazijo - odmrtje ploda v 6 tednu.... Tolk sem jezna, tolk raočarana, pa kaj je s tem decembrom??????? :(( :(( :(( :((

Jst res upam za vse NAS da bomo v letu 2005 zmagale.

Eno :rozica: za vse in veliko lepih želja.

Lp Majda
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pa to ni res....
10.12.2004 7:53:41   
pupika
Majda, ko sem prebrala tole sem dobila solzne oči. Tale december bi nam vsem moral biti naklonjen in nam prinesti lepa darila, ne pa da se je vse takole grdo končalo. Majda jaz sočustvujem s tvojo sestro in upam, da bo kmalu spet zagledala :roza::modri:, predvsem pa, da bi obdržala svojo pikico.

Zate, za tvojo sestro in za vse punce en šopek:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pa to ni res....
10.12.2004 8:21:26   
Bety
Majda, tudi jaz mislim tako kot ti, da se nekaj čudnega dogaja v vesolju... tudi jaz sem imela ss prejšnji mesec in samo jaz vem, kako je to hudo...
:((:((:((:((:((:((:((:((

Edino, kar si želim, je pikica...nič drugega... vse drugo nočem in nič mi ne pomeni... pa mislim, da nisem razvajena...samo ponavlja se vedno isto, da le redko dobim prav tisto, kar si želim...in če ga dobim, sem neznansko srečna...če ne, pa hodim kot zlomljeno drevo...:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

V nedeljo je mlaj...mene grlo boli, nobenih znakov nimam, da bo M prišla ali da imam :duda: ... tako, da tudi dodatne preiskave ne morem delati do januarja ... skratka, življenje me je dalo na veliko preizkušnjo ... in me postavilo na realna tla, da smo samo skupek molekul in to bomo tudi ostali... ni ne Boga, ne usode, ne sreče, ne aure,ne duše.... NI NIČ ... le dejstvo, da je vse relativno in ena sama slučajnost...

to je to... vse drugo so samo iluzije, da lažje preživimo resničnost, ker je nesmiselna,kruta...

Pa upam, da vi imate več moči, za ta vesoljni boj...

Bety

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pa to ni res....
10.12.2004 9:58:16   
baguSka
Punce a veste kaj men skoz govorijo?!?!
To leto je prehodno leto in vse kar se grdega zgodi bo ostalo v tem letu. In če letos preživimo, bo v naslednjem letu vse dobro!
JAZ SM TEMU ZAČELA VERJET (čeprou šele zdej k se leto končuje)! :bravo::bravo::bravo::bravo:
DEJMO ŠE TALE MESC MAL ZOBKE STISNT, DRUGO LETO BO PA ŽE VSE DOBR IN VSE BOMO NAJBL SREČNE NA TEM SVETU!!!:bravo:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pa to ni res....
10.12.2004 10:29:11   
enci
Veste kaj,
opazam, da bo res nekaj na tem kar je baguska napisala!
Se dobrih 20 dni, pa se bo obrnilo na bolje!
:bravo::bravo::bravo::bravo:
lp
enci:metulj:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pa to ni res....
10.12.2004 10:30:49   
sade
BAGUSKA
tudi jaz sem to slišala, da prehodna leta prinašajo samo sranje, res je tudi mene je danes ponoči neprijetno presenetla :hudicek: pa tak sem imela dober občutek, da je to to....sedmi čut ampak žal.
lep pozdrav vsem
žalostna

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pa to ni res....
10.12.2004 11:00:38   
baguSka
Mogoče se pa glih zato naše pikice niso hotle prjet in bojo raj počakale na naslednje leto!! :bravo::bravo: Bojo še bl srečne in zdrave!! :bravo::bravo:
Zato pa nč bit žalostne ampak vesele! :bravo:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pa to ni res....
10.12.2004 11:19:12   
pupika
Punce, jaz sem pa slišala, da je to leto najbolj plodno leto. Tako, da me je kar malo strah naslednjega leta, ker če mi letos ne bo uspelo, mi naslednej leto tudi ne bo.
Kaj pa ve pravite na to?

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pa to ni res....
10.12.2004 11:36:44   
baguSka
Pupika,
Hm!:zmeden2: Kar pa pomeni da bo naslednje leto na svet prijokalo pouno novih :duda: in tud me bomo med tistimi ki jim bomo to omogočile! :bravo::bravo: Sej se leto že začne z januarjom a ne?!

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pa to ni res....
10.12.2004 11:38:24   
baguSka
Al pa mogoče tkole:..še letos bo :sloncek:, v začetku naslednjega leta bomo zvedele da smo :nosecka:, potem čez 9 meseceu pa bomo že u naročje držale naše :duda:! :bravo:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pa to ni res....
10.12.2004 12:26:36   
pupika
baguska, ko bi bilo vsaj tako, kot si ti napisala. Naj te :angel::angel::angel::angel::angel::angel: uslišijo in da bomo kmalu tudi me nosile v sebi :duda:.

Kaj ima katera kaj izkušnjev z špikanjem v bližini popka. Mene je pred parimi minutami tako fejst špiknilo, da sem se skoraj zadrla, tako močne bolečine pa še nisem občutila v bližini popka, pa sedaj me še malo boli. Mislim da bi bilo še najboljše, da grem k ginekologu in se tam malo zbunim pri sestri, če me ne bo hotela naročit.

lp, za vse vas eno:rozica:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pa to ni res....
10.12.2004 12:32:30   
baguSka
Pupika veš da nas bojo :angel: uslišali!!!!
Ti pa pejd hitr k svoji G, če ne te bom pa že jst za ušesa!! Že tale tvoja M ki si jo mela je bla men zlo čudna!!!
Pa sporoč kaj je blo!
Aja še to: tud mene sm pa ke kdaj špikne, ampak nikol tok hudo da bi upila..
Pejd pejd hitr! Kaj še delaš tuki?

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pa to ni res....
10.12.2004 12:40:36   
anajmad
Tudi jst delam križce na koledarju.Zame je pa to leto sploh..............
Jaz samo upam,da bo drugo leto boljše,res upam:kuza::miska::zajcek::metulj:
en lp:morje:D.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pa to ni res....
10.12.2004 12:40:48   
pupika
Sem v službi, verjetno bom šla kar v ponedeljek dopoldne, ker danes res ne morem. Kako pa kaj ti baguska, če se ne motim je sedaj tudi ti ne pričakuješ okoli novega leta. Ali se pač motim?

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pa to ni res....
10.12.2004 12:48:07   
baguSka
Ja malo si se zmotila - pa nič zato. Midva bova malo pred novim leto veselo :sloncek::sloncek::sloncek:, če bo le sreča glede na to da bomo na smučanju in ne bova sama u sobi.. :grrr::grrr::grrr:
Ampak se bova že malo zmuznla če se bo dal!! :miska::miska::miska: Držte pesti da nama uspe!!

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pa to ni res....
10.12.2004 12:50:22   
pupika
Evo jaz že stiskam :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Upam, da nam bo vsem ratal. Baguska si ena prav fletna deklica.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pa to ni res....
10.12.2004 12:52:08   
baguSka
Hvala! :ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.