Bety -> Pa to ni res.... (10.12.2004 8:21:26)
|
Majda, tudi jaz mislim tako kot ti, da se nekaj čudnega dogaja v vesolju... tudi jaz sem imela ss prejšnji mesec in samo jaz vem, kako je to hudo... :((:((:((:((:((:((:((:(( Edino, kar si želim, je pikica...nič drugega... vse drugo nočem in nič mi ne pomeni... pa mislim, da nisem razvajena...samo ponavlja se vedno isto, da le redko dobim prav tisto, kar si želim...in če ga dobim, sem neznansko srečna...če ne, pa hodim kot zlomljeno drevo...:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( V nedeljo je mlaj...mene grlo boli, nobenih znakov nimam, da bo M prišla ali da imam :duda: ... tako, da tudi dodatne preiskave ne morem delati do januarja ... skratka, življenje me je dalo na veliko preizkušnjo ... in me postavilo na realna tla, da smo samo skupek molekul in to bomo tudi ostali... ni ne Boga, ne usode, ne sreče, ne aure,ne duše.... NI NIČ ... le dejstvo, da je vse relativno in ena sama slučajnost... to je to... vse drugo so samo iluzije, da lažje preživimo resničnost, ker je nesmiselna,kruta... Pa upam, da vi imate več moči, za ta vesoljni boj... Bety
|
|
|
|