|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj se bolj zamoti?
19.10.2007 13:00:10   
aezzy
pozdravljene,
kdaj se otrok z eno igraco zamoti vsaj 10 minut?
moja puncka ima 14m in se igra z eno stvarjo res samo po minuto ali se to ne. ji ne dam veliko igrac na enkrat, pa jih sama ven potegne in vse razmece. no, to je normalno, da razmece, samo ne zdrzi pri nobeni stvari dolgo.
pa se zna sama igrat, nisem vedno ob njej, ona se igra v dnevni,jaz pa sem v kuhinji (vmes je obok in okencek, da ne bo panike, da je sama!).

pozdravcke
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj se bolj zamoti?
19.10.2007 13:08:37   
Anuška79
Naš prvi se je sam zamotil z igračkami po 9 mesecu (za 10 min), res sam se je pa začel igrati po vstopu v vrtec, kar mi je dalo malo mislit, da sem ga prej sama preveč navadila na stalno prisotnost.

Druga se že pri dveh mesecih zamoti  za kake pol urce.

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2007 13:41:30   
Pajaca
Meni je itak bolj pomembno to, da se otrok sam zamoti, pa čeprav menja igrače. Naša dva sta to počela že zelo zgodaj. Pajacka se je sama igrala po 20min pri ene 9 mesecih. Ko je bil Pajacek 9 mesecov star sta se pa skupaj igrala tudi uro če je treba. Zdaj ju včasih celo dopoldne ni iz sobe, prideta ko sta žejna ali lačna. Če pokukam kaj počneta me pa ven spodita.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2007 13:49:43   
vanč
Šele sedaj pri 2 letih se je začel igrati sam in to maximalno po 20 minut hkrati, ker še vedno mora prečekirat kje sem, kaj jaz delam, ... Moram pa povedat, da sem se zelo trudila od samega začetka, da bi znal bit malo sam pa nikakor ni šlo. Očitno je tudi od karakterja odvisno.

vanč

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2007 9:51:13   
martinuška
Očitno je naša punca izjema. Se je igrala sama že pri nekje 3 mesecih, ko je ležala na hrbtu in imela igrače okoli sebe. In še sedaj je tako, da ne potrebuje "soigralca", pravzaprav me včasih stran odrine, če se kaj preveč vtikujem v njeno igro. user posted image   Pač kako ji je.  Aja, zdaj je stara 1 leto.

(odgovor članu vanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2007 10:06:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aezzy

pozdravljene,
kdaj se otrok z eno igraco zamoti vsaj 10 minut?
moja puncka ima 14m in se igra z eno stvarjo res samo po minuto ali se to ne. ji ne dam veliko igrac na enkrat, pa jih sama ven potegne in vse razmece. no, to je normalno, da razmece, samo ne zdrzi pri nobeni stvari dolgo.
pa se zna sama igrat, nisem vedno ob njej, ona se igra v dnevni,jaz pa sem v kuhinji (vmes je obok in okencek, da ne bo panike, da je sama!).

pozdravcke

Oh ja,tole je bil pa tudi pri nas velik križ.Na tone igrač(tudi to je vzrok za nezainteresiranost,preveč vsega)Sam se nikoli ni hotel irati,pa se je kakšen od nas z njim vsedel,ali za risat,ali za kaj sestavljat,ali se igrat z avtomobilčki,na koncu pa je zdržal le par minut in že stekel težit naprej.Jaz ali pa kdo drug smo pa sami risali,sestavljali itd....Ko je še imel rad metlo in sesalc,sva se igrala čistilkeuser posted image To ješe kar šlo,za nekaj minut več je bilo zanimivo.
Pa smo prilezli do starosti 4 let in sedaj se stanje izboljšuje.Kar za daljši čas se zna zaigrati.
Meni to ni bilo nikoli jasno pri mojemu vnuku.To pa zato,ker so se moji otroci vedno zelo radi sami zaigrali niso me marali zraven,posebno sine je ure in ure lego kocke sestavljal,se igral z avtki ali pa celo z sestrinimi Barbikami.
napimer na plaži,sine v peskovniku z vsemi pripomočki,se sploh ni premaknil,druge mame pa so živčne dirkale za otročki.

(odgovor članu aezzy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
20.10.2007 10:25:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2007 16:26:45   
frutka_
Naš se dolgo ni sam igral. Šele zdaj okrog 3.leta si vzame kakšno igračo(avto, kocke, sestavljanke) in se igra. Če smo bili kje zunaj ni bilo problema. Tricikel je vozil brez problema cel popoldan, če je želel. Tudi daljša hoja mu ni predstavljala težav. Recimo po Pohorju, Piramidi, Kalvariji,...
Je tip otroka, ki je težko pri miru in se najraje giba, skače naokrog, teka,...

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2007 13:16:35   
petrc@
tudi pri nas je tako da je najbolj srečna če je zunaj in šiba okrog hiše s kolesom ali poganjavcem,veliko hodimo na sprehode,...uglavnem več se gibamo da je otrok zadovoljen.Igrače so pa pri nam le za kratek čas,največ porajta sestavljanke,pa še te tako hitro sestavi da lahko potem šiba naokol.(ima skoraj 3 leta)Baje da je v vrtcu isto.Vzg.skoz neki stoka,da ni nič pri miru,nam je pa to ok.mi vemo kaj je treba otroku nudit,da je zadovoljen!Jaz nimam problemov da je živc,pa čeprav sem v stanju pričakovanja novega člana,pa vseeno sfolgam.Važno da smo zdravi,....

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2007 23:15:55   
tadejat
Pri nas se enoletnik že kar zamoti s prekladanjem kock in žogic ven pa not v pojoči lonček. Moram reči, da včasih skoraj uro.

(odgovor članu petrc@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2007 20:38:17   
janca
Ha ha ha. Moj user posted image se zamoti, ko stika po predalih in omarah. Star je 15 mesecev. V svoji sobici ima polno igrač in raznih igric pa kock itd. Mogoče kakšno minutko, da se sam zamoti. Če pa je v družbi pa to ni problem.
Če pa ga par minut (5 min.) ni  od nikoder, grem čisto po tiho pogledat kaj počenja. Pol pa nevem al se naj smejim ali ga kregam. Včasih mi odpre predale v sobi in mi vse zmeče ven, pol pri sestrici šolske potrebščine letijo po tleh itd. Tko da takrat, ko počne kaj nedovoljenega je čisto tiho in zatopljen v svoje delo.

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?