Anonimen -> RE: kdaj se bolj zamoti? (20.10.2007 10:06:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: aezzy pozdravljene, kdaj se otrok z eno igraco zamoti vsaj 10 minut? moja puncka ima 14m in se igra z eno stvarjo res samo po minuto ali se to ne. ji ne dam veliko igrac na enkrat, pa jih sama ven potegne in vse razmece. no, to je normalno, da razmece, samo ne zdrzi pri nobeni stvari dolgo. pa se zna sama igrat, nisem vedno ob njej, ona se igra v dnevni,jaz pa sem v kuhinji (vmes je obok in okencek, da ne bo panike, da je sama!). pozdravcke Oh ja,tole je bil pa tudi pri nas velik križ.Na tone igrač(tudi to je vzrok za nezainteresiranost,preveč vsega)Sam se nikoli ni hotel irati,pa se je kakšen od nas z njim vsedel,ali za risat,ali za kaj sestavljat,ali se igrat z avtomobilčki,na koncu pa je zdržal le par minut in že stekel težit naprej.Jaz ali pa kdo drug smo pa sami risali,sestavljali itd....Ko je še imel rad metlo in sesalc,sva se igrala čistilke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]To ješe kar šlo,za nekaj minut več je bilo zanimivo. Pa smo prilezli do starosti 4 let in sedaj se stanje izboljšuje.Kar za daljši čas se zna zaigrati. Meni to ni bilo nikoli jasno pri mojemu vnuku.To pa zato,ker so se moji otroci vedno zelo radi sami zaigrali niso me marali zraven,posebno sine je ure in ure lego kocke sestavljal,se igral z avtki ali pa celo z sestrinimi Barbikami. napimer na plaži,sine v peskovniku z vsemi pripomočki,se sploh ni premaknil,druge mame pa so živčne dirkale za otročki.
|
|
|
|