|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Je z mano kaj narobe?
19.10.2007 11:35:46   
Naty*
Žal še ne vem, kaj se skriva v mojem trebuščku, ker je še premajhno. Oba s fantom si želiva, da bi bila punčka, zato ne morem obsojat želje po določenem spolu. Je pa res, da tud če bom izvedela da bo fantek, bom kljub vsemu najbolj srečna na svetu, samo če bo vse vredu. Svojega otročka bom imela rada ne glede na spol in na to, kako bo oblečen. V vsakem primeru bo prišel čas, ko na njegovo oblačenje ne bom imela niti najmanj vpliva!

Te pa ne razumem glede plesanja in petja. Men je najbl kjut, če vidim na kaki zabavi kako majhno bitje, naj bo punčka ali fantek, ki brez sramu veselo pleše na praznem plesišču pred odrom. Mogoče si bila vzgojena v duhu, da smo ženske za štedilnik in vzgajat močne moške potomce, moški mora bit pa moški, ki bi bognedaj pokazal čustva, ali celo plesal in pel!
Ne glede na otroke....všeč so mi moški, ki se znajo pokazat čustva, ki te znajo zavrtet na plesišču, ali imajo odličen posluh. Za to so zaslužne tudi njihove mame.

Glede na tvoje razmišljanje, si ne predstavljam, da bi se ti zgodilo, da bi rodila fantka, za katerega bi se kasneje izkazalo, da je gay. Mogoče se motim, ampak po moje mu ne bi stala ob strani.

Želim ti, da bi bil fant!

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Je z mano kaj narobe?
19.10.2007 13:23:01   
Anonimen
DEFINITIVNO JE NEKAJ NAROBE S TABO IN TO HUDOOOO NAROBE!!!! Verjetno kot ti je napisala že ena prej - težko otroštvo, se mi smiliš!!!

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Je z mano kaj narobe?
19.10.2007 13:36:31   
bucka01
Pri nas je stvar taka da sem si v prvo full želela fantka in ga tudi dobila, sedaj po sedmih letih natanko 9 m nazaj pa smo dobili še punčko.
Sem zelo vesela ker imamo parček in ne misli da so vsi fantki tako kot ti praviš moj 7 letni sin je zelo rad v družbi deklic in fantovske igre ga prav nič ne ganejo kakšen nogomet pa divjanje pa nevem kaj še,... on je najraje z sošolkami pa se dajo v rolarje pa se cel božji dan igrajo skupaj,
In bil je dan ko je prišel domov z nalakiranimi nohti in svetlečimi ustnicami  sem mislila da me bo kap pa so me druge mamice tolažile da je to pač čist uredu in da je marsikatera deklica rajši v vlogi fantov npr. da brca žogo pa se igra z avtomobilčki Tako da niso vse punčke načičkane kot ti praviš in res je to samo od staršev odvisno kako našemijo svoje otroke.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Je z mano kaj narobe?
19.10.2007 14:43:17   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

DEFINITIVNO JE NEKAJ NAROBE S TABO IN TO HUDOOOO NAROBE!!!! Verjetno kot ti je napisala že ena prej - težko otroštvo, se mi smiliš!!!


s katerega živalskega vrta si pa ti pobegnil-a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Je z mano kaj narobe?
19.10.2007 17:29:19   
Zofy
Jaz bom tako rekla. Jaz imam lih obraten "problem" kot ti - raje bi imela punčko, seveda pa bom vedela tudi fantka. Važno, da je dete zdravo!!
Punčko pa si želim zato, ker ostane ženska ponavadi dosti bolj povezana s starši, posebej z  mamo. To vidim tudi sedaj, ko smo že vsi odrasli, živimo po svoje in opažam, da smo punce dosti večkrat doma na obisku, večkrat v stiku s starši, bolj smo povezane z njimi. Fanti pa večinoma (ne vsi!) "odtavajo" za svojimi ženami in puncami in grejo kamor vleče njih - torej k njenim staršem. To že zelo dolgo opažam, sem pa prišla do takšnega zaključka šele pred kratkim, Me prav zanima kaka je statistika oz. če je bila že kaka študija na to temo narejena user posted image .

To, da so starši tisti, ki svoje punčke tako kičasto okrancljajo pa ne drži čisto. Tudi jaz sem tako mislila, pa mi je prijateljica razožila (zelo športen tip, brez špangic, repkov in roza oblačil, ne nosi kril itd.), da ji to tamala vse iz vrtca privleče. Da je čisto nora na roza, na špange, na kiklce in da jo je prav naporno v trgovino s sabo vzeti, ker se zapiči v vsako roza stvarco (od mila naprej)user posted image user posted image .
Kot sem rekla - raje bi punčko, čeprav vsi pravijo, da so fantki "lažji", ampak kar bo pa bo - samo da je in da je zdravouser posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Preglas v imenu?
Aninchy

Katera "oblika" imena Martin vam je ljubša?

Martin z poudarkom na A (49%)

Martin z poudarkom na I (51%)


Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!