|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je z mano kaj narobe?
18.10.2007 23:47:04   
Anonimen
Noseca sem drugic. Imam enega fanta, zdaj pa se ne vemo kaj dobimo. Zelim si se enega sina, po puncki nimam zelje. Zakaj? Iskreno povedano ne vem. Malo mi gredo na zivce, ko jih vidim vse nakrancljane in v roza nasemljene, s tisoc copki in spangicami- mi gre kar na bruhanje.. - za to so "krivi" starsi, ki jih tako nastimajo... Potem pa po moznosti se ves cas nekaj plesejo in pojejo...
Ne vem. Fanti so zakon. Igrajo se z zogo, avtom, zamazejo se, divjajo- se mi di da sem rojena za to, da imam fantke.

Najbrz se vam zdim cudna. In prosim ne me zdaj nekaj obsojat, da kao ene ne morejo zanosit, jaz pa se nad spolom zmrdujem. To zdaj nima nobene veze z mano. Nekateri tudi imajo milijone pa si kupijo PALACO in ne skromno 2sobno stanovanje pa kaj.. A dajo kaj denarja nekomu, ki nima za kruh? Ponavadi ne pa jih nihce ne obsoja zaradi tega...

... a se katera tako cuti kot jaz?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je z mano kaj narobe?
18.10.2007 23:52:06   
Magi*
ja, če ti grejo punčke tako na živce, potem imej pa še enga fantka user posted image

oprosti, ampak se ne morem vživeti v tvoj problem. mogoče si pa samo navajena na fantke, ker je prvi fant. verjemi, da znajo bit punce še kako pobalinske user posted image  pred našo se lahko marsikateri fante skrije. me je kar strah kake lumparije bo naučila bratca user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2007 23:53:10   
Anonimen
Nevem,mogoče ni nič narobe s tem,da bi imela raje fantka.Kaj boš pa naredila,če rodiš punčko?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2007 23:54:48   
Anonimen
Ne.

Je pa normalno,da v nosečnosti čutiš nekaj, za kar bi prej dal roko v ogenj, da nikoli ne boš. Hormoni, narava, kaj češ. Bo bolje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2007 23:55:08   
Anonimen
Men je vseeno kaj,midva sva se odločila za otroka ne pa za fantka ali pa punčko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2007 5:38:32   
*Naja
Če boš dobila v drugo punčko, tvoja pač ne bo nakrancljana in našemljena...sploh pa praviš, da so za to itak krivi starši. V čem je torej problemuser posted image
Se pa strinjam s predhodnico, da si "navajena" fantkov in verjetno od tod izvira sedaj želja po še enem. Z mojim  pričakujeva pupikouser posted image , pa je tašča tudi rekla, da je navijala za fantka. Jst pravim, da zato, ker je imela sina in se ji verjetn zdi, da zna s fantki bolje. Zato so pa naši doma navijali za punčko, ker so imeli 3 hčere. Veš kaj, na koncu smo si pa potem tako ali tako vsi edini v tem, da je le dete zdravo.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2007 6:21:09   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Če boš dobila v drugo punčko, tvoja pač ne bo nakrancljana in našemljena...sploh pa praviš, da so za to itak krivi starši. V čem je torej problemuser posted image

evo, ravno to sem hotla napisat. čist je od tebe odvisno kako jo boš oblačila in "krancljala", če bo punčka.

mojeustvarjanje

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2007 7:08:14   
Naty*Taja
Jaz sem pa imela prvega fanta in sem si prav želela v drugo punčko, ker so definitivno manj zahtevne. Vsaj po večini. Pustmo tisto da izjeme potrjujejo pravila. Ni primerjave.  Manj jih zvija, več se znajo same zamotit, prej pogruntajo zadeve, ker so bolj radovedne....
Jaz pa mislim, da te je malo strah spremembe? Ker tistle kar si napisala res ni osnova za to, da bi raje imela fanta! Naša ravbarka nima v glavi nobene špange al gumice, ker ju ne prenese, oblečana je pa ponavadi v modro, bež, ker mormo ponucat cunjice od bratca... Tudi meni gre roza bolj ko ne že na živce. Če kupim kej roza, je to zgolj zaradi kombinacije k čemu, kar dobi...
Karkoli bo, bo fino, boš vidla. Zdej te pač dajejo hormoni in....

MONTIGNAC

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2007 7:55:28   
mala_pikica
Mi pa imamo doma user posted image  v roza in vso nakrancljano, s čopki in špangicami in razumem, da si pač želiš določen spol. Tudi mi smo si v prvo želeli punčko, pa sedaj v drugo smo tudi upali, da bo punčka, bo pa baje user posted image . Samo s tem, da meni fantki ne gredo na živce in sem se že navadila na misel, da bomo imeli user posted image .
Tvojo pučko, če jo boš kdaj imela, boš pač ti drugače oblačila in rihtala, če je res samo v oblačenju problem. Glede plesanja in petja, pa poznam jaz tudi fantke, ki to zelo radi počnejo. Pa tudi punčke so nekatere prave ravsarke, mogoče boš pa ti ravno takšno dobilauser posted image . Lp

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2007 7:58:31   
Estrella*
Draga anonimna!
Imam popolnoma enak problem. Doma fant, sedaj si želim še enega in želja po punčki žal ni prisotna. Mislim, da s tem ni nič narobe. Jaz tudi tako čutim, da nekako s punčko ne bi znala ....
Sedaj se nekako psihično pripravljam na možnost punčke.(šele10t)
Upam na fanta, če bo pa punca bomo že kako. Rada jo bom imela to ni dvoma, le strah je prisoten.
Želim ti, da se ti želja uresniči.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2007 7:58:36   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

... a se katera tako cuti kot jaz?

Ne. Men so punčke prav fletne in vedno sem želela parček, ki ga imam

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2007 8:08:48   
kjava
Anonimna, sem bila v isti situaciji in sem se počutila enako. Pa skoz sem mislila, da so punčke ful cmerave pa to, ampak, ko se je pa rodila...Mislim, to je tak angelček, pridna, še mož je čist nor nanjo, čeprav sem mislila, da tud ne bo glih najbolj navdušen nad punčko.

Boš vidla, da bo pol, ko jo boste imeli, čisto drugače.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2007 8:14:27   
Anonimen
Po vseh občutkih, ki jih pišeš, samo upam, da boš dobila fanta. Tako izražanje, tak pogled na svoj lastni spol.user posted image

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2007 8:20:12   
cukerček
vsak si iz določena vzroka želi ali punčko ali fantka, to je verjetno zdaj prisotno v nosečnosti, ko pa boš rodila pa ti bo vseeno, samo da bo zdravo. Saj se navadiš in naučiš tako kot si to naredila pri prvem otročku.

Moja mala nečakinja (sama še nimam otrok, pa delam na tem) ni nič kaj nakranclana...je prav preprosta pupa ki se igra z avtki žogo obožuje in ko je bila še skoraj dojenček ni hotla spat z medvedki ali pupami ampak smo ji mogli dat v posteljico žogo....vsee ampak čisto vse je odvisno od vzgoje staršev...

vsak otrok se rodi in je kot nov nepopisan bel list papirja od staršev in okolice pa je odvisno kaj bo napisano na njem...

to je pač moje mišljenje

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2007 8:21:30   
Tejcha
Tudi mi imamo doma enoletnega lumpa, aprila pa pričakujemo drugega oziroma drugo...

Pri nas je tako, da sedaj vsi navijajo za punčko, meni pa je res čisto vseeno. Vem, da je to že precej zlajnano, sam...če je pa res!

In če bo punčka, jo samo v pinki zagotovo ne bom oblačila, si bom pa  dala duška z oblekicami, metuljčki, špangicami, čeveljčki... ker je men to kjut! Prav tako pa mi je všeč, če je deklica napravljena frajersko - hlače na prislc, rutka okrog vratu, športni copati, a vseeno to ne pomeni, da mora biti čisto pobovska!  Vsakega malo in je ravno prav.

Meni gre na živce ravno pretiravanje v eno skrajnost. In potem se kakšna mami še znori, ko kdo izjavi: Joj, kakšen lep fantek... Ja, kk hudiča pa se pri enoletnici vidi, da nima nečesa v plenički, če je pa drugače komplet napravljena kot fantek in ima po možnosti v vozičku še avtomobilček?

Pa da ne bo pomote: punčke se  po mojem mnenju morajo igrati tudi z avtomobilčki in tudi fantki s punčkami, likalniki (to ima doma že tudi naš mulc)...

Zakaj že ne bi smeli otroci plesati in peti?
Meni se pa zdi, da je to ena izmed stvari, ki jih lahko starši kot prvo prenesemo na naše škratke in to jim ostane celo življenje. Glasba in ples sta bila in sta še vedno ena izmed vodilnih načinov sprostitve, zabave...
Kaj pa se potem počne z majhnimi otroci? Midva zlagava kocke, se špilava v peskovniku, voziva avtomobilčke, riševa, pomaga mi pri kuhi... in nemalokrat poleg prepevava. In Tilen takoj, ko zasliši glasbo že začne migat in "pet". Točno ve, da se ob nekaterih pesmicah zravne ploska, ob drugih kaže z rokami... zvečer pa  rabi eno al pa dve pesmici, da se čisto umiri in nato zaspi...

Počakaj, da boš toliko noseča, da bo čas za kukanje med nogice in če vama je "zgodila" deklica, zavij malo v H&M in podobne štrcune, pa boš videla, da tudi za punčke ni vse tako kičasto. In začni s privajanjem na misel...

Verjamem, da te skrbi, kako bo z dekletcem, ker tudi mene, ker sem navajena na pobčka, sam... Bi blo pa lepo čez kakšne 25 let bit "taglavna babi".  A ne? user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.10.2007 8:24:18   
Anonimen
Glej, tudi če dobiš punčko, ne verjamem, da ne bi bila vesela. Ko ti bo tisto malo bitjece prvič pogledalo v oči, ti bo čisto vseeno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.10.2007 8:24:55   
muki1
Uh, le glej, da ne bodo mamine mazice, ti pa čez 25 let prekleta tašča user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.10.2007 8:35:54   
soncece24
Meni se želja po določenem spolu zdi nekaj čist normalnega, čeprav je meni precej vseeno. Te pa lahko potolažim, da če ne boš želela, da je hči "nakranclana" pač ne bo, vsaj dokler lahko kaj vplivaš na to. Sicer so pa danes taki časi, ko so tudi nekateri fantje hujši kot punčke user posted image Sem pa jaz kot otrok bila pola-pubec user posted image Umazana, zaflekana, skozi v peskovniku ali na kakem drevesu in ne daj bože, da mi je mama hotela krilo oblečt za v šolo - sem rajši bratove stare žametke navlekla user posted image Tak da nikoli ne veš.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.10.2007 8:58:05   
polonca78
Anonimna, mislim da je to samo ena od nosečniških muh, ki te bo prej ali slej minila. naj te ne skrbi, niso vse punčke izrazito punčkaste in v trenutku, ko jo boš dobila v roke, bo zate popolna in ti bo popolnoma vseeno, če bo hotela kasneje, ko že sodelujejo pri izbiri oblek imeti samo roza oblačila. sicer pa samo sebe poglej. si se igrala samo z barbikami in dojenčki? ko boš enkrat dobila svojo štručko v roke, bo popolna ne glede na spol.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.10.2007 9:01:15   
Azzurra
Tako kot pravi moja predhodnica Sončece24...moj brat je bil zlati angel, priden, umetniška duša, ubogljiv, poslušen...ko sem se jaz rodila so rekli: oh, če je bil fant tako priden, kako pridna bo šele ona ker je punčka...No, pa ni bilo tako in še danes zjutraj, ko so mi starši voščili za rojstni dan, sem bila deležna "pridige" (v dobrohotnem smislu, kot pač za vsak praznik, ko mi morajo kaj čestitat), koliko sivih las sem jim naredila, pa koliko neprespanih noči, pa koliko skrbi, da stroškov niti omenjajo ne... user posted image user posted image user posted image

Prvo punčko - lutko, sem dobila pri 10. letih in sem jo ostrigla na balin še isti dan, jo porisala v indijanske bojne barve in zabrisala v smeti. Tako, če boš dobila punčko, je čisto možno, da bo taka banditka kot sem bila jaz, s stalno polupljenimi koleni, črnim za nohti, s pištolami in fračami pod povštrom.

Mislim pa, da te razumem kaj želiš povedat, tudi jaz se večkrat začudim kakšne male miniaturne Marilyn Monroe videvam, s pravimi, visečimi (!!!) uhani (to se meni namreč zdi malo nevarno), svežimi nakodranimi lasmi, itd, ampak to me niti ne briga, bolj me preseneti, ko srečujem mamice, ki že v zgodnjih mesecih uvajanja goste hrane vpeljujejo red v smislu "da slučajno ne bo debela in grda", no, to se mi recimo ne zdi v redu in pri mamicah fantkov tega ne srečujem.

je pa res, da smo navajene tistega kar imamo. jaz imam fantka in se jezim, ker za fantke se pa na določena obdobja res nič ne najde lepega za oblečt in obut, za punčke pa gora robe - pa ne samo roza.

Ne skrbi in srečno, vem da boš imela rada kar boš dobila!!!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.10.2007 9:02:05   
timoteja
Ojla.Meni se ne zdi čisto nič narobe s tabo, meni osebno se zdi, da smo mamice ene bolj ženski tipi (recimo jst, ker so mi gospodinjske stvari, nežnost, cartanje pa tak ful blizu, mi je pa totalno mim vsa tehnika), nekatere bejbe pa so bolj možačaste in imajo morda zato občutek da jim fantki nekako bolj "ležijo". Mi imamo prvega otročka deklico, in tudi v drugo sem si želela bejbiko, in to menda tudi nosim. Pač mi nekako bolj ležijo punčke, igranje z dojenčki pa tako, čeprav je naša prva punčka pravi rajser v vrtcu in mi je to tudi všeč, saj nisem pa za neke one orto variante punčk z lakastimi šuheci, kiklcami itd. Bistveno je, da se trudimo biti dobre mamice, pa še žene, sestre, hčere, svakinje in sto drugih stvari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.10.2007 9:32:26   
san
Igrajo se z zogo, avtom, zamazejo se, divjajo- se mi di da sem rojena za to, da imam fantke.

no kot bi opisala mojo hči. ona se ravno tako non stop zamaže, ker obožuje igro povezano z zemljo in vodo, pleza po drevesih, leta za žogo, divja in se najraje igra s fanti, povrhu se pa še zelo rada lepo oblači. non stop bi nosila krila in bila lepo napravljena. pol pa pač v kiklah po drevesih leta in se zamže - mene nič ne moti. s tem, da sem jaz čist športni tip, nikoli se ne mažem (oz. res redko), kje da bi nosila krila ali pa se lepo oblekla, ker se pač ne počutim dobro v tem in tudi doma se nihče tako ne oblači (babice, tete), pa je ona vseeno vedno rada lepo napravljena (in to od malih nog, tam od okoli tretjega leta je pokazala svoj okus )in jaz to upoštevam (ker če kupim karkoli kar je meni všeč in je bolj športno bo stalo v omari).

v glavnem s punčkami je zelo zabavno, čeprav sem jaz tudi mislila, da sem bolj za fantke.
no, da povem še to da se je naš fantek pa od vsega najraje igral s punčkami in kuhal tam do tretjega leta je bil neverjetno ubogljiv in priden in miren, nikoli se ni umazal in v blatu klečak ali pa po lužah skakal (kot hči). no, zdej pri skoraj štririh je pa postal gavner in se igra same take igre kot naša punca (pa bi jaz kar raje nazaj tistega pridnega, mirnega, čistega če bi lahko izbiralauser posted image )

lp, s

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.10.2007 10:17:39   
malamalinca
jaz ne čutim tako

čutim pa moje bitjece pod srcem....in rada ga/jo imam...nakranclano s čopki al pa z rejverskimi hlačami

To je moj otrok!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.10.2007 10:27:22   
Anonimen
Pa sej ti ne rabiš kičit punčke tako, če jo boš imela. Glih tako se bo lahko umazala, bo norela z žogo okrog, se igrala z avtomobilčki... Moja je že taka.user posted image Tvojo bo lahko pa še starejši bratec vse to naučil.user posted image

(odgovor članu malamalinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.10.2007 10:35:54   
Lusa
Kako se vedno vse skrivate pod anonimnostjouser posted image

Ne bom brala vsega do konca ,ampak po tvojem pisanju si verjetno imela nekakšno "čudno" otroštvo.

Možu reči to kar si nam ,mi ti ne moremo pomagat z moškim kromosomom.Edino ,če si poiščeš kakšnega ,ki ima že 5,6 fantkov.Jaz ga poznamuser posted image

Drugač pa ja ,moja punca spada med tiste ,ki so oblečene roza ,tudi kdaj pa kdaj po fantovsko in v laseh ima velikoooooo špangic ,čopkov in kitk.Že ves teden nosi kitke ,ker si jih ne pusti razdret.Vsaj lasje ji ne gredo v oči.Sem pa jo do dveh let s strojčkom strigla ,potem pe je hotela imet dolge lase in midva z možem ji to dovoliva.

Pa bodi srečna ,da bo tvoj otrok zdrav ,pa naj bo punčka ali fantek.
Pa brez zamere!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?