Mavrica32
|
ja, Nivess, res gre za strašno samoiniciativo. Takšno, da glava boli in obstaja velika verjetnost, da potem sam postaneš čist lifeless. Morda bi si morala prebrati spet Ibsenovo Noro. Zanimivo, da se znajdeš samoiniciativna in samostojna ženska v taki vlogi. Totalne pasivnosti, ker si ti ne da več vztrajat ozr. preveč energije vlagat v to, da bi kaj spremenil. Za vsako majceno spremembo vložiš toliko energije, da te sčrpa. Hm, pravite, da ne verjamete v znamenja. Hm, mene je ločena kolegica vprašala, kaj pa misliš delat z bikom. Strašno ti bo kmalu dolgcajt. Ja, strelci smo ljudje sprememb in akcije. hM, praviš ptica brez kril. Ja, če misliš Feniksa sigurno. Ni mi problem imet samostojne akcije. Sami hodit naokoli. Samo to bi lahko počela tudi neporočena. Sej v bistvu drage moje vse zakoplicirajo otroci. Če pošteno pri sebi premislim, če ne bi hotela imeti otrok, bi bila raje sama z občasnim partnerjem, ne bi pa hotla z njim živet. ALbina, moj mož je že prej podcenjeval mojo službo, zato šest let nisem hotela hoditi z njim. Sedaj ne razume, da sicer pridem domov pred njim, a sem pogosto podrta od utrujenosti in bi šla rada takrat mal ven se zluftat, naužit tišine in, da za službo ne morem delat po službi. Šele zvečer se toliko zberem, da lahko uredim vse papirnate posle, ki mi ostanejo. Verjetno je to kar pogost pojav, al pa se morda motim. O, kozorogih imam pa tudi jaz svoje mnenje. Vendar le s stališča prijateljev. Ne, da ste/so nečustveni, nedružinski, sam tega ne znate ravno pokazat. Nč, grem jaz spet romane brat - droga ozr. lažje se živi, če prebereš kak srečen konec.... Lp vikend
|