|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PERSONA-ovul.test
17.10.2007 18:00:25   
nana35
Mene zanima kje dobiš Persona ovulacijski test,tisti za večkratno uporabo,ali se dobi tudi pri nas??Lepo prosim za odgovor.Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PERSONA-ovul.test
18.10.2007 12:50:33   
mala zirafa
Kje si pa slišala zanje?Prvič slišim.Jaz imam povečevalno lupo za večxtno uporabo.Ko je slina, kijo nanesešna stekelce,  podobna praproti, takrat je O.Pomagalo mi je pri prvem otroku.Zanosila sem v četrto.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2007 13:13:18   
LuNa73
tukaj in tukaj pa tukaj pa še tukaj !

upam, da najdeš! LP

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2007 18:04:17   
nana35
Hvala za te Ebay strani,je tudi Persona vmes,ampak mene zanima,če je možno ta test dobiti pri nas ali pa če katera ve,v Avstriji (če imate izkušnje)ali pa kako lahko mi v Sloveniji kupujemo preko Ebaya?Je to možno??Če je - kako?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2007 18:17:42   
LuNa73
hej, komot kupuješ prek ebaya! Sploh ni panike! čak..grem gledat na avstrijski ebay če majo tud!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2007 18:20:45   
LuNa73
tukaj pa tukaj pa tukaj pa še tukaj

lahk komot naročiš! Če te pa še kaj zanima pa preko zs-jauser posted image !

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2007 18:24:51   
nana35
Najlepša hvala,se bomo znašli.Lep pozdrav!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2007 21:04:03   
n74
Ojla!

Sem čisto nova na forumu, sem se kar malo zagnala na pripomočke za zanositev, če po naravni poti noče kar tako iti. Bolj berem o tem pripomočku persona, bolj me mika, čeprav je cena kar zasoljena. Bila sem na linku ebaya in sem čisto zmedena zaradi količine izdelkov in različnih cen. Zanima me konkretno kaj ste kupovale in po kakšni ceni. Rada bi imela napravico za ugotavljanje ovulacije + zalogo testerjev za 3 mesece. Ali je možno naročititi v kakšni slovenski spletni trgovini, ker je moja nemščina bolj šibka.

lp,nataša

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2007 22:01:14   
LuNa73
hmmmm...sem malo brskala po spletu in v sloveniji še nisem zasledila... lej, če ti je angleščina bližje si preberi tukaj . Potem bo po nemškem ali avstrijskem ebayu lažje brskat user posted image ! LP

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2007 22:18:36   
Fargesia
Mala žirafa, a to je navadno povečevalno steklo al kaj? kje ga pa lahko kupim? a mogoče katera ve?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2007 8:21:07   
mala zirafa
Ja imenuje se f-test, je okrogle oblike in se odpre, tako kot kozmetično ogledalce.V glavnem deluje kot neke vrste mikroskop.Kupila sem ga pred 4-leti v lekarni, bil je okrog 3000 sit čez.,Sedaj pa ne vem če ga sploh še prodajajo.
jaz sem tudi na začetku kupovala te testerje.Prvi so bli clearplan,okrog 70 evrov takrat.Nato sem se odločila za to lupo, svetovala mi je farmacevtka v lekarni.
Na mokro stekelce naneseš slino ali sluz, počakaš da se posuši, nato pa gledaš proti luči, viru svetlobe in opazuješ kakšne oblike vidiš.Ko vidiš obliko praproti, takrat si plodna, ko  pa vidiš krogce, vse polno jih pride, takrat nisi plodna.Nekaj vaje je potrebno, se pa splača.
Pa srečno!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2007 8:21:48   
mala zirafa
Pa hvala za odgovor za persona test.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
29.10.2007 8:40:08   
mala zirafa
Šla sem pogledat proizvajalca in se glasi Prot d.o.o., 1351 Brezovica.Na spletu ga ne najdem nikjer.
Na navodilih pa piše da vam veliko sreče želi F -car d.o.o., ki ga tudi nikjer ne najdem.
"Ta metoda ugot. O je po dr. Ridbergu, kasneje je pri zdravljenju neplodnosti njegovo spoznanje uporabil dr.Biling."
Upam da vam ti dr. kaj pomagajo.

Neposredna povezava do sporočila: 13
30.10.2007 14:29:26   
Fargesia
Mala žirafa, ZS imaš...

Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2007 20:26:02   
Dadi
Jah tele f-teste je težko dobit...jaz sem ga dobila 2 leti nazaj..zadnjega v eni lekarni s tem da sem ga kar dolgo iskala. Ja zadeva z malo vaje (ko ugotoviš kako gledat) res deluje in je prav fajn.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.11.2007 13:55:38   
Fargesia
Sem si ga naročila v lekrani na Prešercu in ga dobim v poonedeljek...stane pa 18 evrov!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2007 22:26:34   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Sem si ga naročila v lekrani na Prešercu in ga dobim v poonedeljek...stane pa 18 evrov!

a mi ga pol posodiš, ko pr vas dosežete želeni cilj - bebico user posted image , ko sem tak fajn pa ti navijače rihtamuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.3.2010 9:02:38   
Blondyyy
Punce pozdravljene,

Persona test in palčke so res na voljo samo v tujini - Avstrija, Nemčija, VB. Jaz imam svpojega, katerega mi je prinesla prijateljica, ki ga uporablja kot kontracepcijo. Fajn je, ker ga lahko uporabljaš v obe smeri, za zanostev ali pa pač ne. V glavnem. Jaz palčke kupujem na e-bayu, prav tako svetujem, da računalnik kupite tam, ker je veeeeliko cenejše.

Pa srečno

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.