PERSONA-ovul.test (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

nana35 -> PERSONA-ovul.test (17.10.2007 18:00:25)

Mene zanima kje dobiš Persona ovulacijski test,tisti za večkratno uporabo,ali se dobi tudi pri nas??Lepo prosim za odgovor.Hvala.

mala zirafa -> RE: PERSONA-ovul.test (18.10.2007 12:50:33)

Kje si pa slišala zanje?Prvič slišim.Jaz imam povečevalno lupo za večxtno uporabo.Ko je slina, kijo nanesešna stekelce,  podobna praproti, takrat je O.Pomagalo mi je pri prvem otroku.Zanosila sem v četrto.

LuNa73 -> RE: PERSONA-ovul.test (18.10.2007 13:13:18)

tukaj in tukaj pa tukaj pa še tukaj !

upam, da najdeš! LP

nana35 -> RE: PERSONA-ovul.test (18.10.2007 18:04:17)

Hvala za te Ebay strani,je tudi Persona vmes,ampak mene zanima,če je možno ta test dobiti pri nas ali pa če katera ve,v Avstriji (če imate izkušnje)ali pa kako lahko mi v Sloveniji kupujemo preko Ebaya?Je to možno??Če je - kako?

LuNa73 -> RE: PERSONA-ovul.test (18.10.2007 18:17:42)

hej, komot kupuješ prek ebaya! Sploh ni panike! čak..grem gledat na avstrijski ebay če majo tud!

LuNa73 -> RE: PERSONA-ovul.test (18.10.2007 18:20:45)

tukaj pa tukaj pa tukaj pa še tukaj

lahk komot naročiš! Če te pa še kaj zanima pa preko zs-ja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!

nana35 -> RE: PERSONA-ovul.test (18.10.2007 18:24:51)

Najlepša hvala,se bomo znašli.Lep pozdrav!!

n74 -> RE: PERSONA-ovul.test (28.10.2007 21:04:03)

Ojla!

Sem čisto nova na forumu, sem se kar malo zagnala na pripomočke za zanositev, če po naravni poti noče kar tako iti. Bolj berem o tem pripomočku persona, bolj me mika, čeprav je cena kar zasoljena. Bila sem na linku ebaya in sem čisto zmedena zaradi količine izdelkov in različnih cen. Zanima me konkretno kaj ste kupovale in po kakšni ceni. Rada bi imela napravico za ugotavljanje ovulacije + zalogo testerjev za 3 mesece. Ali je možno naročititi v kakšni slovenski spletni trgovini, ker je moja nemščina bolj šibka.

lp,nataša

LuNa73 -> RE: PERSONA-ovul.test (28.10.2007 22:01:14)

hmmmm...sem malo brskala po spletu in v sloveniji še nisem zasledila... lej, če ti je angleščina bližje si preberi tukaj . Potem bo po nemškem ali avstrijskem ebayu lažje brskat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]! LP

Fargesia -> RE: PERSONA-ovul.test (28.10.2007 22:18:36)

Mala žirafa, a to je navadno povečevalno steklo al kaj? kje ga pa lahko kupim? a mogoče katera ve?

mala zirafa -> RE: PERSONA-ovul.test (29.10.2007 8:21:07)

Ja imenuje se f-test, je okrogle oblike in se odpre, tako kot kozmetično ogledalce.V glavnem deluje kot neke vrste mikroskop.Kupila sem ga pred 4-leti v lekarni, bil je okrog 3000 sit čez.,Sedaj pa ne vem če ga sploh še prodajajo.
jaz sem tudi na začetku kupovala te testerje.Prvi so bli clearplan,okrog 70 evrov takrat.Nato sem se odločila za to lupo, svetovala mi je farmacevtka v lekarni.
Na mokro stekelce naneseš slino ali sluz, počakaš da se posuši, nato pa gledaš proti luči, viru svetlobe in opazuješ kakšne oblike vidiš.Ko vidiš obliko praproti, takrat si plodna, ko  pa vidiš krogce, vse polno jih pride, takrat nisi plodna.Nekaj vaje je potrebno, se pa splača.
Pa srečno!

mala zirafa -> RE: PERSONA-ovul.test (29.10.2007 8:21:48)

Pa hvala za odgovor za persona test.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mala zirafa -> RE: PERSONA-ovul.test (29.10.2007 8:40:08)

Šla sem pogledat proizvajalca in se glasi Prot d.o.o., 1351 Brezovica.Na spletu ga ne najdem nikjer.
Na navodilih pa piše da vam veliko sreče želi F -car d.o.o., ki ga tudi nikjer ne najdem.
"Ta metoda ugot. O je po dr. Ridbergu, kasneje je pri zdravljenju neplodnosti njegovo spoznanje uporabil dr.Biling."
Upam da vam ti dr. kaj pomagajo.

Fargesia -> RE: PERSONA-ovul.test (30.10.2007 14:29:26)

Mala žirafa, ZS imaš...

Dadi -> RE: PERSONA-ovul.test (2.11.2007 20:26:02)

Jah tele f-teste je težko dobit...jaz sem ga dobila 2 leti nazaj..zadnjega v eni lekarni s tem da sem ga kar dolgo iskala. Ja zadeva z malo vaje (ko ugotoviš kako gledat) res deluje in je prav fajn.

Fargesia -> RE: PERSONA-ovul.test (3.11.2007 13:55:38)

Sem si ga naročila v lekrani na Prešercu in ga dobim v poonedeljek...stane pa 18 evrov!

LuNa73 -> RE: PERSONA-ovul.test (4.11.2007 22:26:34)

IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Sem si ga naročila v lekrani na Prešercu in ga dobim v poonedeljek...stane pa 18 evrov!

a mi ga pol posodiš, ko pr vas dosežete želeni cilj - bebico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ko sem tak fajn pa ti navijače rihtam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]! 

Blondyyy -> RE: PERSONA-ovul.test (26.3.2010 9:02:38)

Punce pozdravljene,

Persona test in palčke so res na voljo samo v tujini - Avstrija, Nemčija, VB. Jaz imam svpojega, katerega mi je prinesla prijateljica, ki ga uporablja kot kontracepcijo. Fajn je, ker ga lahko uporabljaš v obe smeri, za zanostev ali pa pač ne. V glavnem. Jaz palčke kupujem na e-bayu, prav tako svetujem, da računalnik kupite tam, ker je veeeeliko cenejše.

Pa srečno

Stran: [1]