Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: boleče grlo, kašelj 4-letnice 17.10.2007 9:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
A vročine pa nima? Ja, jaz bi šla k zdravniku, če bi otroka bolelo grlo. In tudi grem, ampak moj ima vedno še vročino zraven. Drugale pa mu lahko daš za piti toplo mleko, v katerega si precedila žajbljov čas, dodaš še zlico medu. Če bo hotela piti, seveda.
|
|
|
|
RE: boleče grlo, kašelj 4-letnice 17.10.2007 9:57:37
|
|
|
|
Lenny
|
Poskusi z medom in cimetom. Pomaga pri bolečem grlu, samo otroka je potrebno prepričati, da je to skoraj tako dobro kot lizika. Pri nas se je z bolečim grlom začela angina, tako da se ti lahko zgodi, da se bo pojavila še vročina, Potem pa ne pomaga drugega, kot zdravnik in 10 dni antibiotika.
|
|
|
|
RE: boleče grlo, kašelj 4-letnice 17.10.2007 10:03:46
|
|
|
|
simona76
|
Moj občasno liže granobil, a že pri razbolelem grlu ne vem kako bi pomagal. Mi to ližemo preventivno, ko je malo zahripan in če vidim da se kaj pripravlja. Zdaj pa sem začela prakticirati še kremo od Justa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?