boleče grlo, kašelj 4-letnice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

TIIA -> boleče grlo, kašelj 4-letnice (17.10.2007 7:33:53)

Zanima me, kaj lahko dam štiriletnici, ker jo zjutraj malo boli grlo ob požiranju. (Odrasli ližemo septolete, kaj obstaja za otroke?)

Kašelj je manj pogost, a se zdi, da se ji lušči sluz ob kašljanju. Kašlja v glavnem ponoči. Naj grem k zdravniku?

Lp

Anonimen -> RE: boleče grlo, kašelj 4-letnice (17.10.2007 9:51:18)

A vročine pa nima?

Ja, jaz bi šla k zdravniku, če bi otroka bolelo grlo. In tudi grem, ampak moj ima vedno še vročino zraven.

Drugale pa mu lahko daš za piti toplo mleko, v katerega si precedila žajbljov čas, dodaš še zlico medu. Če bo hotela piti, seveda.

Lenny -> RE: boleče grlo, kašelj 4-letnice (17.10.2007 9:57:37)

Poskusi z medom in cimetom. Pomaga pri bolečem grlu, samo otroka je potrebno prepričati, da je to skoraj tako dobro kot lizika.
Pri nas se je z bolečim grlom začela angina, tako da se ti lahko zgodi, da se bo pojavila še vročina, Potem pa ne pomaga drugega, kot zdravnik in 10 dni antibiotika.

simona76 -> RE: boleče grlo, kašelj 4-letnice (17.10.2007 10:03:46)

Moj občasno liže granobil, a že pri razbolelem grlu ne vem kako bi pomagal. Mi to ližemo preventivno, ko je malo zahripan in če vidim da se kaj pripravlja. Zdaj pa sem začela prakticirati še kremo od Justa.

piščanc -> RE: boleče grlo, kašelj 4-letnice (17.10.2007 13:10:01)

so tudi septolete z okusom češnje itd. ampak najbolje je kakšen slezov sirup, trpotčev... ali pa granobil tablete če jih ima rada

ponoči kašlja, ker se ji sluz nabere ob ležanju. pomaga tudi dvignjen vzglavnik, izparilnik, da se sluz redči, če je fejst lahko pa tudi claritine, da se izločaje sluzi zmanjša.

Stran: [1]