|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spodnje majčke z dolgimi rokavi
15.10.2007 20:20:39   
kepa*
Kje jih lahko kupim? Prejšnjo zimo je malček še nosil bodije z dolgimi rokavi, odkar pa je brez plenic,. pa nosi spodnjice in spodnje majčke, a ima vse na kratek rokav oz. brez rokava. In nikjer ne najdem spodnjih majic na dolgi rokav. Je patak zmrzljivček, da si ne predstavljam, da bi imel tudi v najhujšem mrazu kratek rokav. Ste jih vi že kje videli?

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi
15.10.2007 20:32:10   
Veverička
Mislim, da sem videla v H&M-ju take z dolgimi rokavi, so pa iz volne. Tako, da ne vem, če slučajno ne pikajouser posted image  Mene verjetno bi... Probaj pa še pri kakpni Polzeli ali pa Intersparu. Ali pa v kakšni športni trgovini kupi smučarsko perilo - pri takem so sigurno dolgi rokavi.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2007 21:29:07   
ticika
Sem jih tudi jaz že lani iskala pa nisem nič dobila. Vse spodnje majčke so več ali manj brez rokavov. Tako, da sem ji potem mogla kar majice s kratkimi rokavi dajat pod pulover.

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2007 8:30:53   
zoom zoom
Lansko leto sem jih jaz za našega kupila v Leclercu, so jih prodajali skupaj s spodnjimi hlačami.

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2007 17:09:05   
Boni3
Meni je lani prodajalka v Beti razložila,da jih oni ne delajo več,ker ni posebnega povpraševanja,glede na to,da ima večina ljudi sedaj bolj toplo v stanovanjih in otroci to več ne nosijo toliko. To so njene besede prosim. Jest sem našla od shiser-je in nebi komentirala,da je bila bivših skoraj 4000. Pa še to sem iskala z lučjo po belem dnevu.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2007 17:46:22   
dojenček
kepa* lp! Jaz sem dobila samo dve spodnji majici na dolg rokav v trgovini METRO!
Nato pa sem tamalemu, kar bodije z dolgimi rokavi stran odrezala (da so mu bili čez ledvice, da lahko lepo not poklačiš), tako da je bilo videt kot spodnja majica.
In nič več skakanja user posted image od trgovine do trgovine!

lp!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2007 20:29:40   
kepa*
Uh, hvala, ta ideja je pa super. Jaz bom tudi tako naredila in dala robove lepo zašit k šivilji. Res, da imamo po večini toplo v stanovanjih, a naš je res zelo zmrzljiv, neprestano ima ledene roke .. In sploh bi mi prav prišle za ven.

Letos pa bo!

(odgovor članu dojenček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2007 8:10:51   
TARA in MAJ

Objave: 69
Status: odsoten kepa* lp! Jaz sem dobila samo dve spodnji majici na dolg rokav v trgovini METRO!
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček

kepa* lp! Jaz sem dobila samo dve spodnji majici na dolg rokav v trgovini METRO!
Nato pa sem tamalemu, kar bodije z dolgimi rokavi stran odrezala (da so mu bili čez ledvice, da lahko lepo not poklačiš), tako da je bilo videt kot spodnja majica.
In nič več skakanja user posted image od trgovine do trgovine!

lp!

ja tud jet sm jih kupila v metro-ju so kr lušne

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu dojenček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.
10 napak, s katerimi vam bo mama je uničil...
Psiholog Mihail Labkovski je govoril o glavnih napakah, ki jih dela večina mater. Čeprav se zdi, da to počnejo skoraj vs...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?