Spodnje majčke z dolgimi rokavi (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

kepa* -> Spodnje majčke z dolgimi rokavi (15.10.2007 20:20:39)

Kje jih lahko kupim? Prejšnjo zimo je malček še nosil bodije z dolgimi rokavi, odkar pa je brez plenic,. pa nosi spodnjice in spodnje majčke, a ima vse na kratek rokav oz. brez rokava. In nikjer ne najdem spodnjih majic na dolgi rokav. Je patak zmrzljivček, da si ne predstavljam, da bi imel tudi v najhujšem mrazu kratek rokav. Ste jih vi že kje videli?

Veverička -> RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi (15.10.2007 20:32:10)

Mislim, da sem videla v H&M-ju take z dolgimi rokavi, so pa iz volne. Tako, da ne vem, če slučajno ne pikajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mene verjetno bi... Probaj pa še pri kakpni Polzeli ali pa Intersparu. Ali pa v kakšni športni trgovini kupi smučarsko perilo - pri takem so sigurno dolgi rokavi.

ticika -> RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi (15.10.2007 21:29:07)

Sem jih tudi jaz že lani iskala pa nisem nič dobila. Vse spodnje majčke so več ali manj brez rokavov. Tako, da sem ji potem mogla kar majice s kratkimi rokavi dajat pod pulover.

zoom zoom -> RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi (16.10.2007 8:30:53)

Lansko leto sem jih jaz za našega kupila v Leclercu, so jih prodajali skupaj s spodnjimi hlačami.

Boni3 -> RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi (17.10.2007 17:09:05)

Meni je lani prodajalka v Beti razložila,da jih oni ne delajo več,ker ni posebnega povpraševanja,glede na to,da ima večina ljudi sedaj bolj toplo v stanovanjih in otroci to več ne nosijo toliko. To so njene besede prosim. Jest sem našla od shiser-je in nebi komentirala,da je bila bivših skoraj 4000. Pa še to sem iskala z lučjo po belem dnevu.

dojenček -> RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi (17.10.2007 17:46:22)

kepa* lp! Jaz sem dobila samo dve spodnji majici na dolg rokav v trgovini METRO!
Nato pa sem tamalemu, kar bodije z dolgimi rokavi stran odrezala (da so mu bili čez ledvice, da lahko lepo not poklačiš), tako da je bilo videt kot spodnja majica.
In nič več skakanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]od trgovine do trgovine!

lp!

kepa* -> RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi (17.10.2007 20:29:40)

Uh, hvala, ta ideja je pa super. Jaz bom tudi tako naredila in dala robove lepo zašit k šivilji. Res, da imamo po večini toplo v stanovanjih, a naš je res zelo zmrzljiv, neprestano ima ledene roke .. In sploh bi mi prav prišle za ven.

TARA in MAJ -> RE: Spodnje majčke z dolgimi rokavi (18.10.2007 8:10:51)

Objave: 69
Status: odsoten kepa* lp! Jaz sem dobila samo dve spodnji majici na dolg rokav v trgovini METRO!
IZVIRNO SPOROČILO: dojenček

kepa* lp! Jaz sem dobila samo dve spodnji majici na dolg rokav v trgovini METRO!
Nato pa sem tamalemu, kar bodije z dolgimi rokavi stran odrezala (da so mu bili čez ledvice, da lahko lepo not poklačiš), tako da je bilo videt kot spodnja majica.
In nič več skakanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] od trgovine do trgovine!

lp!

ja tud jet sm jih kupila v metro-ju so kr lušne

Stran: [1]