Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
POZOR, Barsos center!!! 11.10.2007 20:43:44
|
|
|
|
smotka lonib
|
Zanima me, če je še katera mamica šla z napotnico pediatra v Barsos center (Ljubljana-Center) na UZ kolkov? To me zanima zato, ker sem sama šla tja (drugje je bilo zasedeno) in so mi rekli, da naj prinesem napotnico, katero bom potem skupaj z računom poslala na zavarovalnico, kjer mi bojo denar vrnili. Tudi, ko sem jih naslednji dan po pregledu poklicala, če mi bo zavarovalnica sigurno vrnila denar, je gospa v Barsos centru rekla, da so še vsakemu vrnili. Meni po dveh mesecih še niso in mi povsej verjetnosti tudi ne bojo, ker mi je gospa na ZZZS-ju rekla, da z Barsos centrom nimajo sklenjene nobene pogodbe. TOLIKO V VEDNOST!!! PROSIM, ČE SE POFOČKATE TISTE, KI STE TAM BILE IN STE DENAR DOBILE OD ZAVAROVALNICE IN TISTE , KI DENARJA NISTE DOBILE. Lep pozdrav!
< Sporočilo je popravil Nalin RR -- 12.10.2007 10:01:51 >
|
|
|
|
RE: POZOR, BARSOS CENTER!!!!! 11.10.2007 20:52:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš kakšno zagotovilo, da so ti res rekli, da boš dobila povrnjeno, potem jih prijavi ustrezni inštituciji. Matr jim ej.
|
|
|
|
RE: POZOR, BARSOS CENTER!!!!! 11.10.2007 23:57:40
|
|
|
|
alfa
|
Mi smo imeli UZ kolkov v Barsosu in ja smo dobili denar nazaj. Bilo je cca, 2 leti nazaj. Račun, če se prav spomnim pa smo sami poslali v ZZZS in oni so nam refundirali denar, ki smo ga plačali v Barsosu. Preveri še vsaj 1x na ZZZS, če ne pa pojdi kar z računom tja, če ga nimaš več pa na Barsos prosi, da ti izdajo kopijo. Na ZZZS pa kar vztrajaj, ker kolikor vem ta strošek krije ZZZS. Včasih je treba biti v državnih ustanovah preklemansko vztrajen, ker so še sami kdaj (in nemalokrat) slabo obveščeni. Upam da ti bo uspelo. LP
|
|
|
|
RE: POZOR, BARSOS CENTER!!!!! 12.10.2007 8:04:32
|
|
|
|
blazka
|
Mi smo bili tudi 2 leti nazaj na Barsosu za UZ kolkov, pa smo dobili denar nazaj. Račun sem morala pa sama nest na ZZZS. Pa en obrazec izpolnit. A ti si šla sama na ZZZS?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?